Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

Rewolucja ULTRASHAPE - czy ktoś z Was juz tego próbował??

Polecane posty

Gość Fifilitka
Dobre sobie? Klientka? Kaktus mi rośnie :-)

Gość Babaloolla
Jakoś mi się wydaje, że ci obrońcy gabinetu z Pereca to jej pracownicy albo właściciele :-) "Nie widzę jeszcze efektów, ale jest super" ... litości. Każda klientka, która wydaje kupę kasy chce efektów a nie miłych pań :-o Dlaczego czepiasz się Kształtosfery. To , że nie ma tak pięknej strony jak twoja nie znaczy, że jest gorszym miejscem. Może chodzi o to, że klientki wolą Kształtosferę ;-)

Gość Ropucka
Jest tyle innych miejsc, a po zaglądnięciu tutaj na pewno nie mam ochoty iść ani do Elite ani tej Kształtosfery. Wolę pojechać do Poznania albo Katowic.

Naszczescie jest bardzo wiele innych forum gdzie mozna pogadac na ten temat ! bo ten to tylko jedna wielka klutnia ktory gabinet jest lepszy a ktory nie... dzieki wam...zadnej rady ,zadnej normalnej i pomocnej odpowiedzi na temat ultrashape od was, tylko ataki jak sie jest klientka innego gabinetu ktory wam sie nie podoba,tak jakby to mialo wielkie znaczenie..bezsensu.Jestem tu nowa ale mysle ze juz nigdy nie zagladne na ten forum.Dowidzenia!

Gość Ropucka
... nikt cię tutaj nie trzyma ;-)

Gość Ortografia się kłania
Kłótnia pisze się przez "u", ale rozumiem, że w instrukcji obsługi ultrashape nie było takiego wyrazu ;-)

Gość Yes i can can
Idź złotko i siej reklamę gdzie wlezie ... A nóż widelec ciemny naród ;-) to kupi - i będziesz miała na kredyt za urządzenie ...

Gość Yes i can can
Idź złotko i siej reklamę gdzie wlezie ... A nóż widelec ciemny naród ;-) to kupi - i będziesz miała na kredyt za urządzenie ...

BasiaBarbara z Rabarbara bylas juz na zzabiegach? ja mam najwiekszy problem z cellulitem n audach poprostu masakra i nie wiem co wybrac.

Gość Biuro
Jeśli jesteś zainteresowana modelowaniem swojego ciała i przy okazji chcesz założyć własny biznes - to jest oferta dla Ciebie! 1/ Ultra Shape cena urządzenia nowego około 458.000,00zł. zostało do spłaty około 120.000,00zł brutto do 31.03.2011 / odstępne 34.000zł./ przejęcie leasingu lub dzierżawa. Bardzo wysoka rentowność urządzenia. 2/ Ultraton Futura Pro spłacone zostało 18 miesięcy do 30.06.2011 / bez odstępnego/ około 41.000zł.do spłaty przejęcie leasingu lub dzierżawa. Bardzo wysoka rentowność urządzenia. Bardzo niski stopień zużycia około 20%.Technologie, bardzo aktualne, w dalszym ciągu najwyższego poziomu 3/ Możecie Państwo pracować na najlepszych urządzeniach w kraju Ultra Shape i Futura Pro.Usługi świadczone na tych urządzeniach to bezinwazyjna liposukcja , usuwanie cellulitu i biostymulacja. Efekty jakie możecie Państwo osiągać to do 14cm. usunięcia tkanki tłuszczowej w obwodzie bez efektu jojo łącząc w odpowiedni sposób razem te urządzenia.. Odstąpimy z całym KNOW HOW i przeszkoleniem gratisowym personelu. ULTRA SHAPE urządzenie jest innowacją wśród zabiegów kosmetycznych. Wykorzystuje nowoczesną technologię systemu Contour I, która za pomocą fal ultradźwiękowych, o mocy 17 W/cm2, usuwa tkankę tłuszczową. Specjalna głowica działając selektywnie zapewnia jednorodny efekt. Zabieg jest bezinwazyjny, bezbolesny i całkowicie bezpieczny. Fenomenem tej metody jest to, że raz usunięta tkanka tłuszczowa nigdy nie powraca, więc nie ma zagrożenia efektem jo-jo. ULTRATONE FUTURA PRO kompletny system do kształtowania całego ciała i modelowania twarzy. PIERWSZE URZADZENIE DO BIOSTYMULACJI W POLSCE!!! Ultratone nie tylko skutecznie rzeźbi mięśnie i modeluje sylwetkę, ale również redukuje miejscowe przyrosty tkanki tłuszczowej. kontakt: biuroogloszenie@gmai l.com

Gość nie jest jest innowacja ...
to nie jest innowacja ...

Gość lipkalipka
lipa lipa lipa

Gość Sinaksa
Ja też polecam zabieg tym urządzeniem. Zabieg Ultrashape jest bezpieczny i skuteczny. Wykorzystuje nieinwazyjne fale ultradźwiękowe. Mojej przyjaciółce ładnie wymodelował sylwetkę i zredukował kilka centymetrów w obwodzie ciała. Zabieg polega na selektywnej destrukcji błon komórek tłuszczowych na wybranej powierzchni ciała nie uszkadzając naczyń krwionośnych, nerwów i tkanki łącznej.

Gość Za reklamy dziękujemy
To nie jest miejsce na działania reklamowe gabinetów , producentów .

Po lekturze takich namolnych wpisów automatycznie reakcja jest na nie!!!!

Bezpieczny? A co na to wątroby pacjentów?

Gość spineczka79
Ja wiem jedno ze gdyby nie pomoc kosmetologa nie wygladalabym tak jak wygladam teraz. Zadna dieta nie usunie nadmiaru skóry, odchudzi i owszem, ale zbedne fałdy skórne pozostaną (a miałam tego sporo po dwóch porodach). Miałam jednorazowy zabieg slimlipo SlimLipo który doskonale wyeliminował zwiotczenia, "rozpuscił" zbędny tłuszczyk pozostawiając przy tym skórę napiętą i uelastyczną. Lepiej nigdy nie było, nawet przed porodem :-)

Gość pomyłka ? ? ?
pomyliłaś wątki ... owszem tutaj także jest twoja usługa, ale nie ta :-o

Gość Gosik cosik
Ale dlaczego nie możemy pisać o rozwiązaniach które mamy?

Gość co z wątrobami pacjentów - OK
no przynajmniej ktoś potwierdził, że ultrashape działa!!! no bo jakby nie działał nie było by strachu o wątrobę:) strach to jest przesadzony - działać działa (przynajmniej na mnie) ale nie aż tak żeby zarżnąć wątrobę - to draństwo pozwala skorygować drobne mankamenty sylwetki ale nie odchudza więc i tego uwolnionego tłuszczu jest raczej niewiele no i efekt był po jakichś trzech czterech tygodniach więc w jak to się wypłukuje w takim czasie to dla wątroby nie może być problem swoją drogą nie wiedziałam, że przy takich cenach zabiegów można zbankrutować, no bo to ogłoszenie to wygląda jak likwidacja gabinetu

Gość można można
...jeśli nie ma chętnych, to pomyśl skąd zarobić na leasing za sprzęt. Zatem można zbankrutować

Gość masażysta
Co do ceny leasingu to jest mała pomyłka. Cena nowego ultrashape wynosi około 100,000. Pomyslcie panie o innym problemie ,rozbijamy komórki tłuszczowe ,natomiast tłusz nadal zostaje w organizmie.Pytanie retoryczne czy należy ten tłuszcz spalić?

Gość sto tysięcy
a tak z ciekawości to sto tysięcy czego pln, usd, euro????

Gość Szeyp
"to draństwo" super :-0 ;-) określenie na sprzęt ... ale aż strach się temu poddać - i za taką kasę? Jestem szejp bez tego. :-)

Ja o ultrashape nie słuszałam, ale za to przeczytałam co nieco na temat VelaShape: http://cwiczenianacellulit.info.pl/2011/01/26/velashape-nowosc-w-walce-z-cellulitem/. Wszystko wskazuje na to, że zabieg jest dosć skuteczny, ale sporo kosztuje... Niestety... Ale może któraś w was miała doświadczenia z tym zabiegiem? Bo w sumie, gdyby mieć pewność, że skórka pomarańczowa zniknie, to można by kasę uzbierać... Trochę wyrzeczeń i kasa na zabieg będzie. Ale czy warto?

Gość jolaffaj
Jezeli byłby ktos zainteresowany mam na sprzedanie bon do Kształtosfera o wartości 1000 zł, sprzedam za 500 zł. Jezeli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt mailowy : jolaff@wp.pl

Gość baska_jj
Słuchajcie,ja tak z ciekawości chciałam zapytac ile takie zabiegi kosztują ? Piszecie jakie sa fajne,ale cen nie widze.

Gość ultradźwięki
czy Lipo Royal to to samo co Body Lipo czy może jakaś nowsza, wzbogacona wersja ??

Gość pytanie do specjalisty
Pytanie do specjalisty- jeżeli Ktoś taki się pojawi na forum - bez reklamy gabinetu!. Prośba o info. Jaki mechanizm jest skuteczniejszy: 1) Rozpuszczenie komórek tłuszczowych przez tradycyjną lipolizę inekcyjną? czy 2) rozerwanie komórek przez lipolize ultradzwiękową, laserową ???????

Gość pytanie do specjalisty
sorry za błąd - iniekcja. O a lserowej juz poczytałam:) - nie dziękuję. Więc ultradzwiękowa czy tradycyjna?