Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tośka

PREPARAT FAT BURNER LUB THERM LINE-STOSOWAŁ KTOŚ??

Polecane posty

jeśli tak, to z jakim skutkiem, czy zażywając te preparaty, trzeba mieć dużo ruchu. błagam o odpowiedź jest mi to pilnie potrzebne. thx.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość niuutkaa
Stosowłam Thermo Fat Burner, kupiony na allegro. Bez sensu wydałam na to pieniadze, gdyz okazało się, ze to bardzo niebepieczny dla zdrowia lek. Po zażyciu pierwszych dwóch tabletek dostałam okropnych bólów brzucha i konwulsji. Poza tym preparat podwyższa temperaturę!!! Pokazałam go lekarzowi i kazał mi go natychmiast odstawić.Dodatkowo preparat zawiera w swoim składzie jod. A jodu nie można zażywać na własną ręke, gdyż może doprowadzić do nadczynności tarczycy, co niesie za soba wiele niebezpiecznych konsekwencji - łącznie z tym, że nie można by mieć dzieci. Wystraszyłam się na maksa i jestem zła, że ten preparat jest reklamowany jako bezpieczny dla zdrowia!!! Oszuści chca sie dorobic kosztem zdrowia innych!