Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgłupiałem

Rzuciłem żonę dla starszej kobiety

Polecane posty

Gość jonny
hehe widze ze tu sie wszyscy dobrze znaja, pewnie siedzicie tu calymi dniami a twierdzicie ze pracujecie, smieszne to jest hahaha

Gość szkoda słów
no tak siedzą i obserwują wszystkie topiki, a potem je porównują :) super zajęcie, pewnie wysoko płatne, alimentów nie potrzebują dlatego ! :D Może piszą na ten temat referaty? Albo artykuły? Szukają sensacji ?

Gość biaŁadiaLica
nie raczej sie nie znamy, a o basi było na str.3 -pisała o tym ,,na pomarańczowo'' a po pracy tez jeszcze mozna godz. się powpieniać na niektórych na kafe;)

Gość szkoda słów
ale ja tu nie widze zwiazku z basia. podobne i tyle? o co chodzi wogole? ta na pomaranczowo to jak przejrzalem wszystkie topiki to wszedzie ludziom dowala. i ona smie mowic ze pracuje? chyba caly czas w necie siedzi.

Gość nooooooooooo wlasnie

Gość szkoda słów
znam jedną pseudointelektualistkę na tym forum!!!! Ogłaszam wszem i wobec to jest nick.... "na pomaranczowo" uprzedzam z góry - to babsztyl, który mówi, że jest kobietą biznesu a całymi dniami w necie siedzi!!! bezrobotna businnes-woman!!! A jakie zgryźliwe wypowiedzi! Ale lepiej - jaka ilość! Jest wszędzie, strzeżcie się!!!

Gość na pomaranczowo
do ----szkoda slow niunia - ja mam net tez w pracy

Gość biaŁadiaLica
:D to ten topik powoduje jechanie na pomarańczową...nie znam babki ale w tym topiku mnie wnerwiła:D