Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja znowu nie wiem

co ma sobie kupic na poprawe humoru?

Polecane posty

Gość a ja znowu nie wiem

napiszcie co Wam poprawia humor bo mam doła i musze go jakos zaleczyc ...

Gość kup wibrator analny

Gość gosiaczkowo
na poprawe humor wejdź na moje forum :) poprawisz wtedy humor nie tylko sobie ale i mnie :) zapraszam :P www.gosiaczkowo.forumer.pl

Mnie tam zawsze jakis ciuch albo perfumy zaleczaja wszelkie doly :). Przy braku kasy - torba czekoladowych cukierkow :).

Gość a ja polecam
wino owocowe Leśny dzban

Gość pomo
Mi pomaga fajny krem albo mgielka do ciala ladnie pachnaca. Albo ladna bluzka...:)

Gość a ja znowu nie wiem
wino nie poprawi mi humoru - upijanie sie na smutno miałam wczoraj słodyczy juz mam dosc - bardzioej mnie mula niz ciesza ciuchow na dola boje sie kupowac bo przerabiałam to kilka razy i nie pomaga - dołuje dodatkowo bo to sa nieprzemyslane zakupy

Gość very
polecam wizyte u kosmetyczki, dobry kosmetyk +dłoń potrafią zdziałać cuda. Masaż twarzy daje głęboki relaks, rozluźnia mieśnie, zdarzało mi się zasypiać w czasie zabiegu, budziłam się promienna...

Gość może lody
?

Gość a ja znowu nie wiem
hemoroida - nie dołuj mnie bardziej tylko napisz co Tobie poprawia humor tylko nie pisze ze dawanie na tace chyba sobie jakas ksiaze kupie - z dowcipami

Gość daj biednemu kasę

nie, na tacę nie daję, bo nie będę sponsorować księżom paliwa :classic_cool: Co mi poprawia humor? Chyba Ci się to nie spodoba, ale piwo i fajki - wypiję, zapalę i już mi lepiej. A tak bardziej poważnie to pójście na rower, spotkanie ze znajomymi, pobawienie się z psem - czyli naprawdę nic co można kupić. Pozdrawiam mocno, nie łam się 🖐️

Gość mi pomaga obejrzenie
jakiegoś wciągającego filmu, paradoksalnie gruntowne sprzątanie pokoju lub spotkanie ze znajomymi. no ale skoro koniecznie sobie postanowiłaś że to musi się wiązać z wydawaniem pieniędzy to równie dobrze możesz wyrzucić je w błoto :O

Gość a ja znowu nie wiem
palenie i piwo tez mi czasami poprawia humor ale dzis to za mało juz wiem, czemu mam podły nastrój - nie mam roweru i psa :) no, ale to kupic sie da ide kupic kolczyki ...albo ksiazke

Gość to idź i wyrzuć
te pieniądze na cokolwiek, tylko potem nie truj nic o nieprzemyślanych zakupach bo to nie nasza sprawa

mi humor zawsze poprawiają zakupy i wizyta u kosmetyczki. Delikatny manicure i zadbane dłonie to wizytówka każdej kobiety. Ostatnio upiekłam dwie pieczenie na jednym ogniu i zakupiłam lakier w salonie kosmetycznym :) Z racji tego, że moja mama kupiła sobie zestaw do robienia hybryd postanowiłam zainwestować w taki lakier i spróbować wykonać manicure w domu. Kosmetyczka poleciła mi lakier z makear. Nie jestem profesjonalistką w robieniu sobie manicure'u ale ten mój niczym się nie różnił od tego robionego w salonie kosmetycznym :) Pewnie to dzięki temu, że ma ekstra pędzelek i super się go nakłada

Gość Venuska

Mi się zawsze marzył jakiś dobry aparat... no cóż zawsze można znaleźć sposób na kupienie czegoś o czym zawsze się marzyło, zły nastrój jest idealnym powodem. Chociaż chyba póki co pocieszę się jakąś książką...