Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa___

schudlam,waze w konu ponizej 60 kg!

Polecane posty

Gość szczesliwa___

wazylam 63 kg,teraz waze juz 59.8 kg i moj cel to 55 kg! czyli jeszcze ok miesiaca.ciesze sie juz na moje nowe bikini:-)

Gość jaką dietę
stosujesz?

Gość ile masz wztostu

Gość szczesliwa___
calkiek normalne,jem wszystko oprocz slodyczy,chipsow,serow i sie nie objadam-. rano-jogurt,czarny chleb ziarnisty z szynka,do jogurtu dorzucam platki owsiane i to sprawia ze codziennie biegam na WC i nie jestem glodna! banan w miedzyczasie na obiad warzywka i makaron lub ryz,albo kawalek miesa do tego pije duzo herbaty zielonej i wody niegazowanej na kolacje tez kanapka i jogurt,najlepiej activia jezdze rowerem ok 4 razy w tyg po 40 min wysypiam sie 7 godz na dobe nie pije,nie pale,robie brzuszki,wygladam z tygodnia na tydzien coraz lepiej,tym lekkim ejdzeniem zmnijesylam sobie zoladek i nie musze juz jesc jak swinia(jak jeszcze miesiac temu) jak dzis weszalma na wage i zobaczylam te 59.8 to sie prawie poplakalam z radosci,moj brzuch ma juz jedna opnke a mila 3! ludzie,kocham was!!! buzka!!!!!!

Gość szczesliwa___
MAM !(% CM WZROSTU

Gość szczesliwa___
165 !!!!cm!

Gość ooo to tak jak ja
mam 165 i ważę 64... chyba pójdę w Twoje slady :D

Gość 195
195 ?

Gość jaką dietę
gratuluję... ja nie mam tyle silnej woli... słodycze mnie wykonczą

Gość szczesliwa___
dalam rade i zmienilam odzywianie sie. slodycze to swinstwo!

To witaj w klubie,ja też ważyłam jeszcze niedawno 63kg:D,ale jestem zwolenniczką powolnego odchudzania.Zalezy mi głównie na cm...chcę mieć w talii 60,a w biodrach no..hmm 91;)no i w udzie 50:o.Daję sobie czas do końca czerwca:)

Gość być anonimowo
Dziewczyneczki, ja tez mam 165 cm wzrostu a waże 63 i też z sałych sił chce schudnąc.Chce lepiej wyglądac, ale takze lepiej się czuć we własnej skórze. Przeszkadzają mi pewne rzeczy :P i musze się ich pozbyc... Niestety, jakoś brak mi silnej woli, co robić??:(

Gość szczesliwa____
mi przeszkadza moj brzuch i nie chce miec juz walkow! dlatego podjelam walke,najgorsze jest jak trzeba zmniejszac zoladek,czyli zaczac z dnia na dzien mniej jesc.to jest katastrofa bo zoladek ssie i boli bo sie domaga kolejnych porcji..udalo mi sie to przezwyciezyc,nie bylo latwo,ale sie udalo. juz nie mysle tyle o jedzeniu, jem po to,aby zyc a nie zyje po to zeby jesc... uswiadomilam soboe to,ze ja tez moge i mi sie uda,to zelezy tylko ode mnie samej,nikt mi przy tym nie pomoze.... uswiadom sobie to.wbis do glowy i z dnia na dzien zacznik mniej jesc... nie do razu jakas glodowka,o nie.tak nie robilam. po prsotu ogranicz jedzenie i slodycze a po jakims czasie zupelnie je wyeliminuj . uda ci sie,pamitaj o tym ze na poczatku waga sie waha i nie widac na niej rezultatow,na to potrzeba czasu. ale sie oplaca! buzka! :-) jak macie pytanie to chetnie odpowiem!

Gość a jak z jedrnoscia
brzucha i wogole skory po schudnieciu ??? wiem ze Ty w zasadzie jakos bardzo duzo nie zrzucilas ja np planuje 15 kg (a juz poszly 3) no iwlasnie bardzo sie obawiam ze mi takie zwisy zostana:/ tez odchudzam sie zdrowo, powoli ..bo te 3 kg zgubilam przez 1,5 miecha

Gość kilogramka
mogę sie do Ciebie przylaczyc w wysilkach odchudzania? Odchudzam sie od kilku miesiecy, ale dopiero ostatnio widze rezultaty, zaczelam sporo cwiczyc i mniej jesc, tzn czesciej, ale mniejsze porcje, unikam slodyczy, pije duzo wody mineralnej i czerwonej herbaty, no i ja tez w koncu zobaczylam na wadze upragnione 59 kg, ale jestem niska, wiec powinnam wazyc tak naprawde okolo 47 kg zeby czuc sie szczupla, licze na wsparcie, bo z kims to chyba tak latwiej i milej sie odchudzac :) pozdrawiam i gratuluje sukcesow :)

Gość Martini20
wiecie co ja waże 56kg przy wzroscie 176 co zrobic zeby kurcze wyrobic sobie jakies miesnie zeby lepiej wygladac bo chudnac bym juz nie chciała a ćwiczenia na mnie niebardzo działają..;[

Gość kilogramka
moze oprocz cwiczen to jeszcze jakis preparat, ktory pomaga budowac miesnie, tyle tego teraz reklamuja, a moze powinnas pojsc na sliownie i pod koiem instruktora cwiczyc, bo on Ci dobierze odpowiednie cwiczenia, na koreslone partie, ktore chcesz podkreslic

Gość szczesliwa____
hi kobitki!!! ja sobie dzis pozwolilam na miesko z grila,do tego salata,pycha:) raz w tyg jem tez wieczorem ,z reguly w niedziele ,tzn ok 19-20 i jest ok.alw tylko jedem dzien,a tak koncze ok 17 ostatnim chlebkiem:) jak mnie glod ok 21 dopada to zapijam woda albo zielona herbata. od tygodnia biore tez l karnityne,bo czytalam ze jest do dobre wrza z cwiczeniami "cardio" czyli rower,gimnastyka,aerobik itd nie wiem czy to cos da,zobaczymy. biore 600 mg dziennie, jak ja chudne to swidze ze brzuch jest mniejszy,bardziej plaski ale wiadomo tluszczyk i tak jeszcze jest,tak szybko to nie idzie. brzuszki jednak cos daja,bo jak inni osigaja szesciopak? jeszcze 2 mies.i osiagne cel,nie mozna sie poddawac :) buziaczki! ktos ie przylacza? wymienmy sie metodami,itd itp! spijcie slodko!damy rade!!!! :-)

Gość Anniaa
ja mam bardzo drobna budowe ciała wzrost 162 waze 47kg i mam strasznie duzo tłuszczu ( jak na moją wagę) na udach biodrach i brzuchu też muszę zrzucić ze 3 kg

Gość kilogramka
ja po prostu jem mniej, prawie w ogole zwyklego pieczywa, a jesli juz to pelnoziarniste, a tak na codzien to chrupkie, cwicze codziennie brzuszki, takze kolo 40 minut na urzadzeniu do cwiczen, ktore mam w domciu, sciagnelam sobie cwiczenia ABS 8 minut z tego forum i od jutra zaczynam te na brzuch, nogi i posladki, chcialam tez wyprobowac ta slawna szostke weidera, ale nie wiem jak z tym bedzie, polecacie? ja jeszcze pije duzo czerwonej herbatki, wody mineralnej, kupilam tez sobie vitazym spray, bo podobno pomaga powstrzymywac napady glodu, ale nieregularnie go uzywam, wiec nie wiem czy jest skuteczny :) pozdrawiam i zycze milej nocki i snow o wymarzonej sylwetce :) bede tu zagladac i Was wspierac i licze rowniez na wsparcie z Waszej strony :)

Gość droga kilogramko
nie zawsze jest ktos kto Cie moze wesprzec... najlepiej licz na siebie :-) jestes pania wlasnego ciala i napewno uda Ci sie uzyskac wymarzona wage nawet jest ktos mowi ze jest za niska ... odchudzaj sie z glowa powoli a rezultaty za kilka miechow Cie zaskocza i oniesmiela powodzenia ja w Ciebie wierze