Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca ladniej wygladac

jaki jest NAJLEPSZY PEELINNG ENZYMATYCZNY ???

Polecane posty

czzy zna ktos dobry peeling po ktorym znikna mi slady po krostkach i cera bedzie ladniejk wygladac po ktorym jednoczesnie nie wyskocza mi nowe niespodzianki ?? z gory dzieki za odpowiedz bede wdzieczna :)

peeling nie usunie Ci przebarwień, chyba, że peeling chemiczny u dermatologa... na przebarwienia potrądzikowe możesz wypróbować np. Acne Derm - kupisz w aptece, działa też przeciwtrądzikowo. na dzień krem z wysokim filtrami.

nigdy nie zastosuje acne dermu bo po nim wygladam okropnie tzn pelno podskornych krostek itp w ogole skora wyglada po nim jak brudna a chyba nie o to chodzi a prosze poradz mi jaki zabieg moglabym wykonac u dermatologa ? slyszalam o peelingu kwasem glikolowy ale czy to czasem nie pogorszy stanu mojej cery tzn czy nie wyskoczy mi wiecej krostek po tym ? a jeszcze slyszalam o peelingu migldalowym ?? czy ktos moglby mi cos doradzic glownie chodzi mi o taki zabieg po ktorym bede miala pewnosc ze stan skory sie nie pogorszy moje slady po krostkach sa niewielkie z gory dzieki za odpowiedz :)

najlepiej doradzi Ci dermatolog. owszem, po zabiegu z kwasami może Cię wysypać, to częsta reakcja początkowa na kwasy, później mija. jeśli nie tolerujesz Acne Dermu, to możesz wypróbować inne kremy z kwasami, np. Effaclar K, Lysanel Active, Glyco A.... ale to już raczej jesienią.