Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..a..n..i..a

Jak zareagować gdy facet mówi że się odkochał?

Polecane posty

Gość ..a..n..i..a

???

Gość irytant
Jak go olewałaś i odrzucałaś he?? To mogł przejrzeć na oczy co? Tu cie boli co? Bo tobie wolno bylo sie bawić nim ale jak juz da sobie spokoj to myslisz . COOO JAK ON SMIAL !

Gość ..a..n..i..a
to nie ja bawiłam się nim tylko on mną

Gość irytant
aha zatem przepraszam. Bo mną sie bawiła i wyładowywuje swoją irytacje na forum a potem przychodzi refleksja. No to nie wiem. Moze zignoruj go juz. Ja po kilkumiesiącach niewiadomoej i przesladujacych mnie mysli o niej wykasowalem jej gg, wywalilem nr tel i juz mi lepiej.

Gość ..a..n..i..a
ignoruje go, staram się przynajmniej. Nie odzywam się, nie piszę smsów, nie dzwonię. Ale wystarczy tylko to że to on pierwszy się odezwie, napisze "cześć", i zaczyna sie od nowa. Chcę już o nim zapomnieć, ale jednocześnie sama czekam na jakiś kontakt z jego strony.

Gość skąd ja to znam
mam podobnie

Gość skąd ja to znam
mam podobnie

Gość ..a..n..i..a
Bo to chyba zachowanie typowe dla zranionych kobiet. Niestety.

Gość skąd ja to znam
faceci to świnie pobawił się mną i olał i jest na tyle beszczelny, że jak mu się o mnie przypomni to pisze że chce się spotkać i że tęskni a ja nie potrafie się uwolnić od niego

Gość lalunia niunia
to go olej, bo same ich tego uczymy a potem zal

Gość Tak w życiu
niestety bywa, ale przecież nie on jeden na świecie. Dobrze robisz, że nie jestes nahalna, ale jak on tobie przysle sms to radzę to zignorować. Bo jeżeli uważa, że sie odkochal to niech się toba nie bawi, nie jesteś jego pileczka ping-pongową :-D ... Bądź konsekwentna i radzę wychodx jak najczęściej z domu :-D to lekarstwo skuteczne na zapomnienie, powodzenia :-D

Gość Tak w życiu
niestety bywa, ale przecież nie on jeden na świecie. Dobrze robisz, że nie jestes nahalna, ale jak on tobie przysle sms to radzę to zignorować. Bo jeżeli uważa, że sie odkochal to niech się toba nie bawi, nie jesteś jego pileczka ping-pongową :-D ... Bądź konsekwentna i radzę wychodx jak najczęściej z domu :-D to lekarstwo skuteczne na zapomnienie, powodzenia :-D

Gość ..a..n..i..a
ja właśnie niedawno tak miałam. Napisał że chce mnie zobaczyć, a ja głupia oczywiście pojechałam do niego, chociaż rozsądek mówił co innego. No i trzeba było posłuchać rozumu a nie serca, bo po weekendzie on napisał że źle że sie spotkaliśmy i że już mnie raczej nie kocha.

Gość do irytant
a moze wlasnie to Ty przez te kilka miesiecy nabrales sobie do glowy, ze nie jest tak jak powinno? Ja przez takie myslenie stracilam kogos, kogo bardzo kochalam :(

Gość ..a..n..i..a
Wychodze z domu, spotykam się ze znajomymi, i to rzeczywiście pomaga. Staram się być silna i się nie odzywam. Ale na jego smsy odpisuje.

Gość na podstawie mojego
doświadczenia radzę Ci przynajmniej na jakiś czas zerwać całkowicie kontakt żadnych smsów, rozmów na gg, lepiej też unikać miejsc gdzie On bedzie itd może być ciężko, będzie ciężko szczególnie na początku, ale suma sumarum mi pomogło... życzę powodzenia!

Gość calikk
Ale dlaczego się odkochał?Podał powód?Inna kobieta?

Gość gość
Byłam z facetem prawie 2 lata. Poznałam go z moją przyjaciółką, wszystko było ok. Ona go lubiła, ale nic specjalnego. Za to cały czas miałam wrażenie, że ona mu się podoba, że z nią flirtuje. Ale on zaprzeczał, więc nie robiłam z tego wielkiego problemu. Przez większość czasu układało się nam świetnie, ale ostatnie miesiące nie były ciekawe.... No i on powiedział, że chce przerwy, że musi odpocząć. Zgodziłam się. Byłam pewna, że jeszcze będziemy razem, w końcu się kochaliśmy. Spotykałam się częściej z przyjaciółką, rozmawiałam z nią o moich problemach, ona zapewniała, że się jeszcze zejdziemy: przecież tak bardzo się kochacie! Minęły jakieś 2 tygodnie od naszego rozstania. Dowiadywałam się, że mój były bardzo często spotyka się z moją przyjaciółką. Ale twierdzili, że to tylko na gruncie przyjacielskim. Nie czułam w niej zagrożenia, bardzo jej ufałam. Ale zaczęłam zauważać, że on już chyba nic do mnie nie czuje. Wtedy spotkałam się z nią. Rozmawiałyśmy długo. Ona mówiła, że przyjaźń jest dla niej najważniejsza, że nigdy by mi czegoś takiego nie zrobiła, że są rzeczy ważne i ważniejsze.... Po czym tydzień później byli już razem. Nie wiedziałam co mam zrobić. Zycie runęło mi w jednej chwili… straciłam przyjaciółkę i faceta którego kochałam. Z pomocą przyszedł mi rytualista perun72@interia.pl u którego zamówiłam urok miłosny. Zadziałało. Po kolejnych 2 miesiącach facet znowu był ze mną, a „przyjaciółka” boi się do teraz spojrzeć mi w oczy. Czuję że odzyskałam twarz.

Gość samiec_alfa9
Mógłby ktoś to powyżej zgłosić na policję ? Może jakiś administrator by zareagował.

Gość Danuta1a193
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Sophie1a194
Na szczęście nie mam już takich zmartwień. Odzyskałam ukochanego dzięki wspaniałej wróżce jaka jest Pani Sigita. Jakby ktoś potrzebował, to na http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/ jest kontakt do niej

Gość gość
W moim przypadku w odzyskaniu narzeczonego pomógł rytuał z portalu http://magia-anielska.pl na powrót czekałam 2 miesiące ale było warto.

Gość gość
Hej! Mam taki problem z pewnym chłopakiem, otóż : poznaliśmy się 4 miesiące temu , wszystko było cudownie usmiechał się do mnie ; rozmawialiśmy ze sobą, po prostu czuliśmy coś do siebie.Natomiast od misią ca jak chodzimy do tej samej szkoły tak jakby się coś popsuło, zauważa swoją koleżankę , oznacza ją w postach, nawet jej matka polubiła jego post! Proszę o pomoc czy on to specjalnie robi czy już nie mam szans u niego

Gość Carycka
Do autorki, niestety on bedzie sie tak bawil toba do poki nie zakocha sie w INNEJ. Powiedzial ci że sie odkochal? Czyli nie jestescie juz para a on od czasu do czasu chce sie spotkac a ty lecisz do niego? Jak myslisz, co to znaczy? Że jednak cie kocha? Oczywiscie że NIE! On zerwal z toba bo prawdopodobnie poznal inna a jak z tamta mu nie wychodzi to odzywa sie do ciebie bo wie że zawsze moze liczyc na czulosci z toba, mimo iz zerwal z toba to widzi że ZAWSZE sie z nim spotkasz. Autorko, bylas jego dziewczyna a teraz dalas sie sprowadzic do roli dzi/wki na telefon. Przepraszam za ostre slowa, wiem, ze jestes zakochana ale w jego zyciu taka grasz role niestety.

Gość gość
Gość dziś 06.53 on pewnie kręci z kilkoma naraz, a to wasze,, uczucie" sama sobie wmówilas. Zejdź na ziemię.