Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość aniulka_18
Przy przemywaniu...Nie ruszaj kolczyka wiecej niz 3 razy dziennie:-)TO maksymalna czestotliwosc czyszczenia do,ktoreko nalezy tez usuwanie strupkow. One sie osadzaja na kolczyku tak bardziej wiec to nie jest niebezpeicznemchyba ze jakis jest wyjatkowo duzy i Ci przeszkadza,wtedy mysle ze nie ma problemu

Gość kasiek bb
Mam kolczyka prawie 3 tygodnie... Przekłucie muszę stwierdzić, że bolało... Kosztowało mnie to 80 zł wraz z dwoma kolczykami... Efekt jest super i jestem bardzo zadowolona... Tylko w pierwszym dniu bolało mnie kiedy spałam i kiedy kucałam, teraz mam tylko trochę przyczerwienione... Polecam wszystkim! Tylko najpierw uprzedźcie o tym rodziców, bo ja miałam małe kłopoty w domu... hehe:P

Gość kaasioolka
Ja tam nie miałam bo pojechałam z moja git Mamu$kom;] heh

Gość aniulka_18
Ja nic nie mówiłam, ale ja mam lajt z rodzicami, poza tym mam za mies osiemnastke. Mam tylko pytała czy bolało, a tato powiedział ze ja to jestem "głupie ciele" hehe.

Gość OlaaFasolaa
Ja byłam z mamuśką przebijać a tatko o niczym nie wie :D co do tych strupków to usuwać je tylko przy przemywaniu :D do kasiek bb 2 kolczyki dostałaś przy przekłuwaniu ??

Gość GosIenka1234
hej. Dwa tygodnie temu zrobiłam sobie kolczyk w pępku. Szczerze mówiąc zastanawiałam się długo czy sobie zrobić bo wiele osób pisało ze im się długo goiło. Bolało mnie bardzo mocno w momencie przekłuwania. teraz jest juz OK. Goi się bardzo ładnie. Smaruje maścią Tribiotik i jest wszystko w porządku. Zapłaciłam 100zł za przekłucie u kosmetyczki.

Gość Angela=
A ja mam takie pytanko czy w ten sam dzien po przekluciu moge juz smarowac tribiotykiem??

Gość kaczucha__
tak mozna smarowac od razu bo tez sie nad tym zasanawialam i dowiedzialam sie ze mozna wrecz trzeba

Gość OlaaFasolaa
wcale nie trzeba !! nie powinno się w ten sam dzień !! jak już na następny !! ale i tak maścią powinno się smarować jak coś się zaczyna dziać !!

Gość Angela=
hehe to teraz mam dylemat i nie wiem czy mozna od razu po przebiciu ;p

Gość kingaaaaaa
kurde ja za miesiąc ide zrobic kolczyk w pępku tylko mam pewien problem mam 13 lat i chce przebijac w studiu tatuaży tylko nie wiem od którego roku życia przebijają????? pomuszcie plis

Gość Angela15
No ja wlasnie tez ide jakos na poczatku kwietnia ale do kosmetyczki ja mam 15 lat i powiedzila ze tylko zgoda rodzicow:P pozdro:)

Gość kingaaaaaa
dzięki bardzo a niewiecie czy wystarczy pisemna czy rodzic musi przyjsc bo ja ide z moim chłopakiem a on jest juz pełno letni ?????

Gość OlaaFasolaa
ja mam 16 lat i nie musiałam mieć zgody rodziców bo od 16 roku życia robią bez zgody :D ale i tak byłam z mamą :D ps. mi kazali najeźdź się przez przekłuciem bo jak sie jest głodnym to podobno można zemdleć :/

Gość Angela15
Mi kosmetyczka powiedziala ze wystarczy pisemna zgoda ale znajac zycie to nawet nie sprawdzi:P pozdro;p

Gość Angela15
No to jak moge odrazu po przebiciu(w ten sam dzien) smarowac dziurke Tribiotykiem? odpowiedzcie;p bo juz sama nie wiem;p

Gość Agunia_161
wczoraj zrobiłam sobie kolczyka w pępku. bałam sie i robiąc bardzo było mi gorąco. ale dałam radę, dziś nie mam zaczerwienienia i tak bardzo mnie nie boli. nie mogę sie jeszcze do niego przyzwyczaić. zrobiłam SAMA. pozdrawiam wszystkich odważnych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość AaNiaDD
Hej ja mam kolczyk w pępku od 4 dni:) Przekłucie akurat mnie zabardzo nie bolało więc nie ma się czego obawiać zapłaciłam z przekłucie 20zł i 25zł za dwa kolczyki. JAk narazie ładnie mi się goi. nie przekłuwałam u kosmetyczki bo jakoś nie jeste,m przekonan że przekłuwanie pępka pistoletem do uszu jest dobrym pomysłem. Oczywiście niektote kosmetyczki przekłuwają igłami ale w moim mieście yakiej nie ma. Moim koleżanką które przebijały tam gdzie ja szybko się pęki zagoiły i wygladają pięknie zresztą moj pępuś tez teraz ślicznie wygląda!!

Gość aniulka_18
Jeszcze raz podaje adres www.wildcat.pl i tam tez wyraznie jest napisane,ze masc z antybiotykiem tylko kiedy jest to konieczne,tam podaja nazwe preparatu przyspieszajacego gojenie na tej stronce

Gość adik
ja mam kolczyk w pępku i się już zagoił niektóży myślą że to niefajnie u faceta ale ja się z tym super czuje

Gość sugar21
hey mam kolczyk w pepku 7 miesiecy i na poczatku bylo spoko super sie goilo i tylko na poczatku troche bolalo,teraz prze ostatni miesiac zaczelo sie "paprac" nie wiem co robic przemywam woda utleniona ale nic nie pomaga:/ czy dostane masc tribiotic bez recepty tak po prostu?? i czy na pewno pomoze :/bo kolczyk super wyglada i nie chce go wyjmowac:/ prosze jesli ktos mogl by odp i mi pomoc :) thx :*

Gość kaasioolka
TAK TA MASC TRIBIOTYK DOSTANIESZ W KAZDEJ APTECE ZA 1.50!!!

Gość sugar21
dzieki bardzo :):)

Gość kaasioolka
a nie ma za cio;* oby ci sie zagiło bussska;*;*

Gość OlaaFasolaa
ja mam kolczyk ponad tydzień i dopiero od 2 dni zrobiło mi się zaczerwienienie i strupki mi się robią :) teraz troszke boli przy zginaniu ale da się wytrzymać :D

Gość 19kinga20
a tak wogule jak myslicie czy wypada przyjsc do studio tatuazy i spytac sie czy mają jakies użądzenie do odkarzania igieł czy cos takiego????jak myslicie nie będą na mnie patrzec dziwnie ?????

Gość kaasioolka
no nie beda bo masz prawo wiedziec takie rzeczy...

Gość krobka
ja mam kolczyk w pempku jakies pol roku. Przekuwala mi pempek kolezanka na przerwie w szatni od wf-u. Goilo sie jakis miesiac. nie zaplacilam nic. i jest fajnie ;]. Co prawda to tez zalezy od skory. Ja milalam pempek przekluwany w sumie 3 razy. Ale w koncu mam tego kolczyka :). a i w momencie przeklucia troche bolalo ale do przezycia . ale jezeli jestes bardziej zainteresowana przekluciem pempka w jakims zakladzie to z tego co wiem kosztuje to okolo 100 zl. chyba sie jednak nie oplaca :) . pozdro.

Gość kaasioolka
moim zdaniem takie przekuwanie domowym sposobem nie jest dobre;/ ale to wasz wybor... ja wolalam zaplacic i byc pewna ze mam to zrobione prawidłowo......pozdro