Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Ciesze sie ze moglam komus pomoc:) ja sama sobie dawalam rade bo jak bym powiedziala starszej siostrze to by mnie wyzwała, a w koncu od niej wzielam pomysl kolczyka bo sama miala:P teraz juz nie nosi kolczyka wcale bo jest mama i jak brzuszek robil sie wiekszy to niestety dziurka w pepku tez... w ciazy juz nie nosila i tak do teraz widocznie jej sie znudzilo ale ja nosze nadal a mam go juz dłuugo.

Gość Cynthia xD
I dobrze robisz, że nadal nosisz :) Pozdro ;)

ja to chyba ani intymnych miejsc ani miejsc typu reką, nadgarstek, kark.. ale język i nos spoko :D i pepek , uszy:P

Gość Cynthia xD
Nadgarstek jeszcze spoko, ale kark i miejsca intymne ODPADAJĄ!!! Pozdróffka :*

Gość Olevka
witam ponownie:) mam pytanie:P jak sie mierzy dlugosc precika w kolczyku do pepka:x bo mam ochote sobie kupic. czy to jest odleglosc miedzy zawieszka a kulka czy moze mierzy sie wzdloz precika:>... bo w moim odleglosc wynosi 13 mm a dlugosc 17 mm:x... prosze o pomoc:) pozdrawiam:P:P:P:)

Gość KotuS
Hejka ;* W wakacje planuje zrobić sobie kolczyka w pępku ;) Mama nie bedzie nic wiedziała ;) Tylko jest jeden problem... Czy trzeba przyjść z nią do salonu kosmetycznego czy wystarczy zgoda i numer do niby mamy a odbierze koleżanka.? I czy pępek powinien być wklęsły (do środka) czy wypukły (na wierzchu) HELP ME.!

Gość Slly
www.pytajac.blog.onet.pl

Dlugosc liczy sie od górnej kulki do dolnej tzw \"pręcika\" :P W salonach kosmeetycznych jest różnie w jednym trzeba z rodzicem, w drugim kartka, ;)

Gość Gosiaczka19
Hej dziewczyny!Trzy dni temu zrobiłam sobie kolczyk w pępku.Niwiem tylko czy powinnam ćwiczyć?

Gość Cynthia xD
Odpuść sobie w tym tygodniu w-f ;) Pozdrowionka

Gość SAVANA
Do KotuS Hehe co do zgody to musi być Twoja mama bo podpisuje zgodę na jakimś tam papierku. A co do pępka to jest rożnie. Ja mam wklęsły i mam kolczyk, a moja kolezanka ma wypukły i tez ma kolczyk ale jak mam być szczera to w wypukłym tak troche źle wygłada. +POZDRAWIAM+

Gość SAVANA
OJ KAMCIA POPIERAM! Ale to musi byc cholernie bolące w miejscach intymnych :/ jakos sobie nie wyobrazam :/

a właśnie, że miejscach intymnych ból przebicia jest na równie z innymi miejscami za to goi się nieporównywalnie lepiej.

Gość KotuS
SAVANA

Gość KotuS
Thx

Gość Marlenaa
Jest! Już go mam! :)) Sama się sobie dziwię że się odważyłam, ale dałam radę. Jak wchodziłam do salonu nie miałam żadnj tremy, ani nic w tym stylu. Tata wypełnił papiery itd. a ja poszłam na górę, na piętro i do gabinetu "szefowej" na przekucie. Koleżanki mówiły mi że jest bardzo nie delikatna i obym na nią nie trafiła, ale jednak. Okazało sie jednak że to bradzo sympatyczna kobieta! Strach dopadł mnie dopiero jak mi złapała skórkę szczypcami...auuuć, ale i tak nie bolało tak jak to sobie wyobrażałam, potem nie wiadomo kiedy, naprawdę nie wiem kiedy znalazła się w moim pępku igła! Tak nagle to zrobiła, że pamiętam tylko jakie to dziwne uczucie :)) Potem z uśmiechem powiedziała "już po wszystkim" Znów zdezynfekowała, dała mi wszystko do dbania i przykleiła opatrunek (bo jeszcze musiałam iśc do szkoły). W szkole nikomu sie tym nie chaliłam, jak narazie wie o tym tylko mój przyjeciel, no a niedługo przyjaciółka i chłopak. Najbardziej mnie zmartwiło to że przemywac mi kazała wodę utlenioną i jakimś specjalnym mydłem. Nic nie wspomniała o Tibioticu, a ni soli fizjologicznej. Tribiotic i tak sobie kupiłam...teraz trzeba bardzo dbać żeby się wygoiło do wakacji. Szczerze to boję się konsekwencji mojej decyzji, ale już jest i być musi!:)) Co o tym wszystkim myślicie hmmm? Pozdrowienia

Gość Agata xP
Hej mam pewien problem... Czy do przekuci pępka musi isc ze mną mama moze wystarczy jak wezme kolezanke ktora juz skonczyla 18 lat.? i powiem ze to jest moja siostra? czy to koniecznie musi byc mama ?

Gość jagodabobi
ja bym chciała bardzo zrobić sobie kolczyk w pępku, ale nie weim jak spytać się rodziców, czy mogę,... moja siostra się pytała czy może sobie zrobić na urodziny to jej nie pozwolil....ale i tak sobie zrobila, ale rodzice jeszcze o tym nie wiedzą...moja przyjaciółka zrobiła sobie też niedawno....ja też chc ę!!!! napiszcie, jak przekonać rodziców!

Gość Alex **
Ogulnie to kolczyk do pępka i samo przekłucie boli jak cholera sama nie mam ale bylam przy tym jak robili mojej przyjaciolce kolczyk darla sie jka glupia i omal sie nie poplakala jak kidy kolwiek widzialyscie kolczyk do pępka to zobaczcie jaka on ma gruba ta rureczkę ktora potem bedzie w srodku pępka to poczujcie ze ta igla jest wieksza i grubsza o pare milimetrow od rureczki kolczyka i pomysle ze to jest w pempku starasznie boli ja chcialabym miec ale jak zobaczylam kiedy wylodowala ta igla w mojej przyjaciolki pępku to podziekowalam i nie chce teraz zabardzo robic i tak mi mama nie pozwoliła ale spoko bylo to zobaczyc moja przyjaciolka zaplacila 80 zł. bo ma ozrobny kolczyk nie taki zwykly tylko ladnego motylko wiec jest on drozszy ale jesli masz swoj kolczyk to zaplacisz tam 30zł. robila to w Skorpionie na ulicy. Modrzejowskiej w sosnowcu. super bylo !!! pozdro dla was !!!!! :*:*:*

Gość siatkareczka
laseczki powiedzcie mi od kiedy mozna sie kapac i opalac iw ogole..ja mam kolczyk dwa tygodnie wiem ze ponoc od 3 miesiecy mozna sie kapac tzn w basenie bo nie chodzi mi o mycie w wannie:D:Doczywiscie tylko o wode chlorowana :PD::D bo niedlugo sie wakacje zbklizaja , a ja uwielbiam sie opalac i plywac wiec mam nadzieje ze na waakcje bede mogla sie kapac:P pozdrawiam

wiecie co! ja tak czytam te wszystkie posty i nie wiem co zrobić bo trochę się przestraszyłam ! miałam se właśnie iść przebić pępek ale postanowiłam sie jeszcze troszke zastanowić wiec weszłam na te strone by poczytać różnych porad i relacji na ten temat ale jak mówicie że to strasznie boli to sie wystraszyłam i że bardziej boli u kosmetyczki?! brrrrrr..... a ja mieszkam w małym miasteczku i u mnie nie ma żadnych studji tatuażu(sory za błąd) są tylko kosmetyczki i co mam teraz zrobić i gdzie te najodpowiedniejsze kolczyki kupić? P.S. pomóżcie mi

wiecie co! ja tak czytam te wszystkie posty i nie wiem co zrobić bo trochę się przestraszyłam ! miałam se właśnie iść przebić pępek ale postanowiłam sie jeszcze troszke zastanowić wiec weszłam na te strone by poczytać różnych porad i relacji na ten temat ale jak mówicie że to strasznie boli to sie wystraszyłam i że bardziej boli u kosmetyczki?! brrrrrr..... a ja mieszkam w małym miasteczku i u mnie nie ma żadnych studji tatuażu(sory za błąd) są tylko kosmetyczki i co mam teraz zrobić i gdzie te najodpowiedniejsze kolczyki kupić? P.S. pomóżcie mi

juz mnie to z deczka zaczyna drażnić ;/;/ na poprzednich kilku stronach macie opisane przez \"wow\" jak przekonywac, więc łaskawie spojrzcie wstecz... A co do innego postu : moze to ją tak bolało, a mnie na przykład nic... lekkie ukłucie, wiec jak sama nie poczulas, to nie mów, że MUSI bolec, bo nie musi... Ogólnie pozdro :D

Gość SAVANA
straszny kocurku ale tam ? Przeciez aaa....sama nie wiem...wybacz ale sobie nie wyobrazam :P jest to dla mnie obrzydliwe, a poza tym znam komentarze moich znajomych Mowia jedno ze w sumie to osoby robia to tylko do przyjemnosci seksualnej :P

Gość SAVANA
dla*

a mi to wisi gdzie kto ma kolczyk w koncu to jego cialo, no nie ? :P Ja po prostu bym nie zrobila w paru miejscach, ale u innych mi nie przeszkadza :D