Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Hm..ale moim zdaniem nie ma czegos takiego, że te spodnie nie są modne. Bo dżins, jest zawsze modny i zawsze był. Pozatym to głupie tak kupować bo coś jest rendy jak za 2 miesiące już nikt nie będzie w tym chodził, bo wlasnie to już będzie nie modne...Ale pomijając już to... to czym jedne spodnie różnia się od drugich? Że mają iny kolor, inny krój albo jakiś napis? I Tyle. Kiedyś przyznam miałam szał na spodnie. Ciągle mogłam jakieś kupować. To pewnego dnia mam wyjęła mi z szafy moje wszyyystkie pray spodni i pokazała, no czym się różnią te od tych, albo te od tamtych...I rzeczywiście miała rację. Zresztą i tak mam w szafie połowe rzeczy w których nie chodzę..a Tu jeszcze kolejne. Amy zapomnialam Ci odpisać o moim nosie ;) z nim wszystko dobrze. Dzisiaj niechcący zawadzilam o niego ręcznikiem, ale nic mnie nie zabolało o dziwo :) A kurde nie wiem co z tym pępkiem, ale znowu mam ten pęcherzyk :|ja nie wiem co to jest do jasnej cholery, szału można dostać! Madzia, to prawda z tymi pannami i tapetami. Ostatnio oglądałam na jakiejś stronie zdjęcia gwiazd przed....i po opeacjach ..MATKO TRAGEDIA! Szkoda, ze nie widziałyście (a moze i widziałyście) Pamele Anderson kiedyś...! Taka pokraka, że hej. Albo gwizdy bez makijażu... Normalnie tylko do kibla, i wymiotować. Mój chłopak nie lubi dziewczyny która na twarzy ma \"maskę\" i myślę, że nie tylko mój...ale niestety są też tacy co im się podoba bardzo mocny makijaż...

Gość madzia575
widziałam kiedyś zdjęcia aktorek z makijażem i bez, Pamela to masz racje tylko do kibla. a britney tez nie jest taka sliczna jak wyglada na teledyskach ;/;/ A co do tych tapet to uwierz ze zaden facet tego nie nawidzi, czytałam na wielu forach i rozmawialam z wieloma kolegami i znajomymi i wszyscy maja to samo zdanie na ten temat. a jesli jakis poleci na taka to widac ze kreci go pieeknosc tylko na jedna noc :(:(bleeehhhh ja też masz świra na punkcie kupowania spodni :):) i lubie nosić dłuugie a potem mi sie dziury robią heheh

Gość malinka7684
hej. Dziewczyny piszecie tak o tych kosmetyczkach a one wcale nie sa takie az koszmarne. U mnie w miescie nie ma studia precikow i tatuazy. Ja kolczya robilam u kosmetyczki i nie nazekam jest wszystko ok. Poprostu ja mysle ze to zalezy od tej kosmetyczki(nie wszystkie sa zle0. ktoras z was wkleila tam zdjecia. Zauwaz tylko ze to byl przeklowany pepek pistoletem a nie normalnie( nie wiem kto to robil ale jakis bezmuzgowiec) Naprawde te kosmetyczki nie sa taki zle:) A co do mody to moim zdaniem kazdy ma swoj styl. Ja nosze rurki bo dobrze sie w nich czuje , tych korali nie nosze ale za to nosze lancuszki, branzoletki ,kolczyki itp. Nie patrze na innych ale poprostu dobrze sie w tym czuje. A wiec nie wiem jak bysmie mnie zobaczyly to byscie powiedzialy ze nie mam swojego stylu? Nie krytykujcie tak wszystkiego:) Pozdrawiam:*

malinka ale nie o to chodzi, poprostu ja mówię o tych co znam...nie o tobie bo Ciebie nie znam, ale te co nam to robią to naciąganie...to juz jest aż nudne. I wcale ładnie w tym nie wyglądają...nawet im to nie pasuje. Madzia mam takiego kolegę...myślałam, że jest normalny chłopak no ale...ma dziewczynę on ma 21 lat ona 15 już go raz zdradziła...no ale..dobra, nie byli ze soba teraz znowu są od jakiś 2 tyg. Słuchaj... jakbyś ją zobaczyła. Normalnie wygląda jak spod latarni!! Nie zartuję! Ma 15 lat a wygląda jak stara pudernica! Oczy na maksymalny czarny jak doda (dosłownie) włosy już wieku 15 lat.. przefarbowane na blond..maj gad... do tego kolczyk w języku (żeby przyjemność chłopakom zrobić wiadomo)... poprostu za przeproszeniem wygląda jak mała ździra. Acha no i ostatnio ze mną gadał i się nią chwalił, że jego koledzy mówią, że ona jest śliczna (hehe pokazałam ją mojemu chłopakowi on myślał, że to jakaś 25letnia baba z agencji towarzyskiej, i mojemu bratu ciotecznemu też (mial takie samo zdanie). Ale nie tamten mówi, że jego dziewczyna taka ładna i że UWAGA--> większość facetów lubi takie blondynki z takim makijażem. HAHAHA normalnie śmiech na sali!! Ja bym powiedziała tak : Normalny facet na poziomie nie obejrzy się za takim \"czymś\" sztucznym, wymalowanym jak na dyskotekę.

Gość amy09
malinka7684: u mnie w miescie tez nie ma zadnego salonu, tylko kosmetyczki, najblizej chyba do krakowa bym musiala jechac (mowie oczywiscie o polsce, bo tutaj w anglii to mam salon:P) BYC MOZE kosmetyczki nie sa zle, ja mam oczywiscie inne zdanie, bo nie maja doswiadczenia i wogole. Niektore faktycznie pistoletami robia i tutaj wlasnie widac ta 'fachowosc'. Najlepiej isc do salonu, jesli w twoim miescie nie ma salonu no to ostatecznosc to kosmetyczka... ale warto sie wczesniej upewnic jak ona robi i wogole. ja osobiscie im nie ufam, do kosmetyczki moge isc, ale na manicure- o !! oczywiscie, moze nie wszystkie sa zle... ale w salonie to wiadomo- pierwsza klasa i sie nie martwisz ze cos moze byc zle a u kosmetyczki to nigdy nie wiadomo... uff ale sie rozpisalam, ale chcialam napisac to co mysle :P Fruti takie dziewczyny to juz przesada... robia z siebie takie kukly, wygladaja okropnie chociaz mysla ze sa nie wiadomo jak piekne. takie to tylko na jedna noc :P i tez mysle ze normalny facet sie wysmieje z takiej, bo przeciez jak mozna sie taka zainteresowac... blee

Fruti ja mam 15 lat i tez jestem przefarbwoana, ale na ciemny brąz ;] Juz nie mówię o makijażu a la doda, bo to juz wole przemilczec ;] Ale serio czasem nie moge patrzec na dziewczyny w moim wieku, wyglądające jak dmuchane lale ;] Jeżeli chcą podniesc tak swoje ego no to ich sprawa lol2;] A co do kolczyka, to mi też się pęcherz zrobił :( Widocznie trzeba co jais czas jeszcze premywac ;] :P Pozdro dla Fruti, Amy I Magdy ;]

Gość malinka7684
nom kazdy ma swoje zdanie. co do tych niektorych dziewczyn to faktycznie pzesadzaja bo ja tez znam taki nom i prawde powiedziawszy to one staraja sie byc fajniejsze a sa tylko wysmiewane:) Ok prozdrawiem i szczesliwego nowego roku zycze wam wszystkim:*:p

Gość madzia575
Fruti uwierz że takich dziewczyn nie brakuje. w mojej miejscowosci tez pełno tego. 15 stki pofarbowane az widac ze spalone włosy puszczają sie na prawo i lewo na imprezach, ale z takich to sie wszyscy tylko śmieją ..... Kamcia farbowanie włosów to nic złego ale ja uwazam ze w tym wieku to chyba wczesnie na takie zmiany wygladu bo co bedzie pozniej beda sie farbowac co pol roku bo chca zmienic wyglad, wspolczuje włosom :(:( poza tym jesli juz to nie mam nic przeciwku zeby lekko podkreslic kolor swoich włosow ale jak czarna tleni sie na blond bleeeeee ochyda Fruti tak na marginesie to wspolczuje szukania mezów, bo mało kto chce takie dziewczyny na zony prześwichtane przez pol miasta i zniszczone od kosmetykow w wieku 20 lat. blee A co do dziurki i tych waszych pęcherzykow to kurde sama zagladam teraz na moja dziurke . ja juz przemywam tylko raz dziennie solą a czasem nawet zapomne i jest fajnie. z dnia na dzien coraz lepiej i nadal mam stal.

Gość amy09
Takich dziewczyn wdziedzie pelno... brak slow po prostu... :P Madzia u mnie tez z dnia na dzien wszystko super, tez przemywam raz dziennie albo nawet wogole. I widze ze jest lepiej niz kiedys, co przemywalam 3 razy dziennie... Bardziej sie wysusza i szybciej sie goi ;) Malinka nawzajem ! No i wszystkim tez zycze szczesliwego nowego roku! Oby byl lepszy niz ten... :P :P

No to Kamcia mamy problem :D ja już w ogóle nie przemywałam i może dlatego :>... A co do Ciebie to jesteś przefarbowana ale na brąz a nie jakaś czerń lub blond. JAk ktoś się przefarbuje na czerń to tragedia! Z czarnymi włosami trzeba się urodzić i tyle. Ja włosów jescze nigdy nie farbowałam, i nie zamierzam jak narazie, jedynie co to może na wakację zrobię sobie takie refleksy różne mojego koloru. Taki jak balejaż tylko odcień mojego koloru np o ton niższy :> rozumiecie o co mi chodzi? A na farbowanie mam jeszcze czas :) pozatym strasznie się od tego włosy niszczą a jak ktoś jeszcze prostuje to już w ogole. Sama wiem, bo od prostowania troszkę włosy inne mi się zrobiły, ale broń boże nie prostuje codzinnie jak niektóre. I też uwazam ze takie blondzie z tipsami i makijażem dody nie podobają się normalnym facetom...

Gość lala15
a ja kurde mam 15 lat i baaardzo chce sobie przebic pepek ale boje sie reakcji moich domownikow...;/;/;/ a po za tym to galancie kasy...wogole boje sie...ze bedzie bolałao... a po za tym to kolczyki wygladaja zajebiscie, ale jak ktos jest szczupły..a nie taki troszke przy tuszy... wogole nie mam figury...

Gość lala15
jakby ktos chciał pogadac to moje GyGy 11622012 ;p

Gość XXX LALUNIA MILUNIA XXXX
DZIEWCZYNY UWARZAM ZE NIEMACIE RACJI MODA TO PODSTAWA KOLCZYKI W PEPKU USZACH NOSACH SA NA TOPIE MAM 13 LAT I MAM KOLCZYKA W PEPKU NOSIE I TATUAZ NA TYŁKU WYGLADA TO ZA***BIŚĆIE CHODZI SIE W TYM CO JEST MODNE TAKA KOLEJ RZECZY FAKT NIEKTÓRE DZIEWCZYNY TROCHE PRZESADZAJĄ (TAKIE JAK JA) ALE RAZ SIE RZYJE CZY TO TAK TRUDNO ZROZUMIEC MAKIJARZ TO PODSTAWA I NIEROZUMIEM WASZEGO GADANIA O MAKIJARZACH PUDER OSTRE CIENIE BOOSKIE MODNA FRYZURKA TEZ MUSI BYC NIEPRZESADZAJCIE W ZASTANÓWCIE SIE W JAKICH CZASACH ZYJEMY !!!

XXX LALUNIAxxx ale sie usmialam czystajac twoj post:D :D :D po prostu myslalam ze padne..to co napislas to chyba so twoje marzenia zeby byc taka modna,umalowana z tatuazem i kolczykiam:P ale skoro masz 13 lat to jeszcze sobie troche pomarzysz o tym..a teraz wracaj lepiej dziecko do czyatania jakiejs lektury albo weź do reki slownik ort bo tez ci sie przyda. nie wypisuj glupot na forum i nie rob sie na kogos kim nie jestes....tyle w temacie

do pozostalych dziewczyn...widze ze jestescie dośc młode..ok 15 lat a nawet mniej i odnosze momentami wrazenie ze kolczyk w pepku to dla was byc albo nie byc...nie zrozumcie mnie źle..ale tutaj nie ma czego przezywac...sama mam kolczyk chyba od 4 lat..tatuaze tez mam...ale nie podniecam sie tym tak jak wy..moze dlatego ze jestem troche starsza i wiem ze sa inne sprawy a zyciu a nie tylko kolczyki w pepku :P oczywiscie fajnie ze macie takie forum i sobie pomagacie..ale z drugiej strony chyba same nie wiece o tym za duzo skoro macie np kolczyk od miesiąca....:)

Gość XXX LALUNIA MILUNIA XXXX
DO SKOTA to ze twoi rodzice trzymali cie na łancuchu bo skoro sie podniecasz ze jestes starsza to wiesz moi rodzice pozwalaja mi na wszystko niewidzisz co wyprawiaja inne dziewczyny powiem tak o kolczyku w pepku i tatuazu nieweidza moi rodzice i sie niedowiedza to wiez jestem taka nastolatka która kozysta z rzycia !! a jezeli chodzi o makijarze to wiesz niektórzy sie niemaluja bo im rodzice niepozwalaja mnie akurat rodzice rozumieja bo chodze do takiej szkoly gdzie wszystkie dziewczyny wyprawiaja to co ja wiesz jestem zaje**sa jedyna w swoim rodzaju drugiej takiej nieznajdziecie wiesz sorry ale niemam zamiaru gadac z toba otym co napisałas niekazdy czlowiek jest taki jak ty

Gość amy09
O rany co sie tu porobilo... Niestety ja nie pale, z reszta co ma forum o kolczykach do fajek? :P Lalunia .... albo piszesz tak specjalnie zeby nas podkurzyc i zrobic ''show'' na tym forum albo prawde... jesli to co piszesz jest prawda, to hmm gratuluje. No comment. skoota: A kto tutaj sie podnieca? jak na razie jedyna osoba jest chyba Lalunia (w koncu jest zajebista, jak napisala wczesniej)... zal po prostu... Ci ktorzy sa na tym forum zeby na prawde porozmawiac o kolczykach, sie na pewno nie ''podniecaja'', bo jest to forum wlasnie na ten temat. Osoby ktore pisza takie rzeczy jak lalunia (mysle ze napisala to specjalnie na pokaz) powinny sie walnac w leb. sory ale nerwy mnie biora.

Gość Bekki
Ja sobie robiłam kolczyk w pępku 27.12.2007 i przyznam sie że troszke bolało i byłam w studio płaciłam 100 zł ale było warto. Robiłam sobie wcześniej jak ma mój wiek. Ale kolczyki mozna kupic za......... od 11 zł do 70 zł ale radze kuypować ze Stali Hilurgicznej.

Gość malinka7684
Lalunia ty masz 13 lat wiec co ty mozesz wiedziec o zyciu... naprawde zal mi az sie robi jak czytam cos takiego co ty piszesz:) moda to podstawa?? wiesz co dziewczyno moda cochwile sie zmienia, cochwie sa jakies nowe ciuchy . makijaz ,fryzury.... tatularz na tylku? wiesz co dla mnie ten opis to przypomina(bez obrazy )ale dziwke.

Gość nika16348348
dziewczyny wybaczmy tej laluni i pozostawmy ja bez komentarza;/ to załosne co ona pisze niewiedzicie ze to zwykle dziecko

Gość AduQaQ
Ha, ha, ha xD To się uśmiałam. Może mi teraz ktoś powie, kto się podszywa pod tą całą Lalunię? Hy, hy, od razu widać ze ktoś sobie jazdy z nas robi xD Ale słuchajcie, a propos tych laluniek- rewelka. Wczoraj byłam z Opolu na lodowisku. Hm, super. Wychodzimy sobie coś zjeść, idziemy przez rynek, i nagle widzę... taka baba, ze szczeże mówiąc mi szczena zjechała w dół :P Hm, więc. Buty i paznokcie pod kolor BARDZO zwiewnej spódniczki- Eh. Różowy, oczywiście! Ale to taki różowy... hm, nie żaden delikatny, taka odlotowa zarówa też nie. To taki kolor pindzi. Blee.... aż mi się kurde odechciewa. Potem pizzy nie mogłam zjeść! xD Hmm, a z pępka teraz mi leci ta wydzielina.... ee.... to chyba dobrze? Już dzisiaj tydzień od przebicia! :D

Gość Domina...
Aż musiałam napisać bo walnęłam smiechem jak czytalam to od tej XXX LALUNIA MILUNIA XXXX czy cos w tym stylu...:D:D bez kitu to nie moze byc pisane na serio, albo ja malo wiem o takich pustaczkach jak ONA ..:D "wiesz jestem zaje**sa jedyna w swoim rodzaju drugiej takiej nieznajdziecie"

Gość Domina...
hah :D:D nie dosyc ze 13-to letnia analfabetka i jeszcze poucza:D no nie moge :D gdzie sie takie rodzą??:D hah.. smiech na sali...:D:D

Kolczyk w pępku nie jest moim byc lub nie byc... To jest moja własna radosc, taka drobinka, którą zrobiłam dla siebie :) A to, zę mam 15 lat hmm cóż nie moja wina :) Taka jestem i tyle :P a co do tatoo to zdecydowałam, ze zrobię sobie prezencik na 18 :) czyli za 2 lata i 3 miesiące :P Do tego czasu albo mi pzejdzie, albo utwierdzę się w przekonaniu, ze tego na prawde chce :P Tylko na pewno w takim miejscu żebym ja wiedziała o jego istnieniu :D raczej ;] No to Buzka dziewczynki ;] A co do laluni, ktos sobie jaja z nas robi i to niezłe lol2 ;];];]

Gość AduQaQ
Ale ja was dziewczyny lubię :*:*:* Jesteście takie KoFFane i SŁIIIITTT :* I tutaj specjalne pozdrowienia dla Laluni!:*:* Bu$ki skarbyyy=** Zgon.

Lalunia sądze ,że masz jakiś wielki kompleks. NIedowartościowana kupa gówna jak nic. Proszę bardzo korzystaj z RZycia... widze, że rodzice pozwalają ci na takie pierdalanse..ale może zajęli by się twoim wykształceniem i rozwojem, bo chyba stanęłaś w miejscu, na dupie i w pępku i w dupie kolczyk a w głowie pusto, trochę przykre :( skoota może nie wyogólniaj dobra? Nie wiem czy zauważyłaś ale to topik KOLCZYK W PĘPKU, to o tym rozmawiamy prawda? I piszemy tak samo jak Ty, że mmy kolczyk w pępku czy gdzieś tam czy coś tam, czyli to znaczy, że też się podniecasz :) I cieszymy sie ze Ty tak wszyyystko dokladnie wiedziałaś jak miałaś kolczyk od miesiaca :] Ej dziewczyny co się przejmować jakimiś...idiotkami :D niestety na świecie coraz więcej takich dzieci niedorozwiniętych, a ich rodzice to jeszcze bardziej cos z głową mają nie wporzadku jak pozwalają dziecią na kolczyki i tatuaże:)

Kurde... właśnie doszłam do wniosku, że kolczyki są moim życiem no normalnie nie mogłabym funkcjonować kurde no!!! O matkoo :) jeszcze muszę tatuaż se jebnąc bo nie wyrobie noormalnie!! dzieffczynki macie też tak samo? Widzicie kurddyyyyy skoota nas rozszyfrowała :D:D O LOLLLL

Jejuu obok jest jakiś temat jak przebić samemu nos i jakaś panna się wypowiedziała, że kolczyk w nosie już jest nie modny, a jeszcze dalj był gdzieś inny topic o kolczyku w pępku i jakaś też napisała. Normalnie ja nie rozumiem ;/ Czy jest jakiś prekursor modny który mówi co jest modne a co nie? Na kolczyki nigdy nie było mody! Kto chce to sobie robi i już!!! Za granicą jak pojadę połowa młodych ludzi ma kolczyki w nosach w wargach brwiach, pępkach uszach! I nikt nie moi to modne a to nie. Na piercing nie ma czegos takiego jak moda ;/ matko co za debilki tak uważają! Chyba takie o których wcześniej dyskutowałyśmy że jak dzwony nie modne to nie założą.

Gość amy09
Fruti: tak gadalysmy o glupich, pustych dziewczynach, ktore szaleja za ''moda'' i wlasnie lalunia nam sie na koniec ujawnila, zywy przyklad naszej rozmowy:P czuje sie jak po dobrej lekcji w szkole, pierwsze teoria, a pozniej praktyka:P w koncu poznalysmy jednego pustaka:P Co do piercingu to masz racje, za granica co 3 osoba ma gdzies jakiegos kolczyka i piercing zawsze byl ok i nigdy nie wyjdzie z ''mody''. zwlaszcza tutaj w anglii, nawet starsze osoby sa okolczykowane lub maja jakis tatuaz i to jest normalne nikt na ciebie krzywo nie patrzy i wogole. Kamcia ja tez mam kolczyka dla siebie, tylko dla siebie!! teraz nie wyobrazam sobie funkcjonowac bez niego, jest dla mnie czescia mojego ciala:P hehe... a tatoo tez sobie zrobie na 18 :) taki malutki :P Domina: a jednak takie sa... kto by pomyslal, co ? :P

To moja koleżanka w klasie wlaśnie ta co o niej pisałam, że ona tak za modą podąża biegle Była taka rozmowa na lekcji, że moja koleżanka (a jej ktora z nią siedzi) mówi, że własnie chciała by kolczyk w pępku, ale boi się gojenia bo uszy jej ropieją i nie wie czy z pepkiem nie będzie tak samo, no i odezwala się tamta \"kolczyk w pepku już jest nie modny\" A ja jej powiedziałam, że nie ma czegoś takiego, że kolczyk jest nie modny. To w takim razie jak sa nie modne to po co masz w uszach? Wyjmij bo też są nie modne ;/ ..jacy niektórzy są naprawdę, dziwni...chyb sami by chcieli mieć i tak docinają. Amy w niemczech jest tak samo. Tam nwet osoby które mają 40 lat mają kolczyki, w ogole chodza jak chcą, włosy na kilkanaście kolorów, irokezy i co? Nikogo to nie dziwi.. taki ktoś ma styl i już. Dla mnie kolczyki to nie odpowiednik moy, poprostu, ozdabianie ciała. Może jakby niektóre panny mądralińskie przeczytały o tym to by nie pieprzyły głupot... A plemiona Afrykańsie? Tam wszyscy są obkolczykowani!