Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PROLAKTYNKA25

Bromergon, wysoka prolaktyna a ciąża !?!?!?!?

Polecane posty

Przyszla do mnie przyjaciolka dawna w liceum siedzialysmy razem.M ja spotkal i przyprowadzil ona pierwsze dziecko rodzila w wieku 21lat urodzilo sie austyczne potem m ja zostawil i dluuugo byla sama.Ja z nia nie mialam kontaktu przez dluuugi czas a tu teraz podczas opowiesci okazali sie ze poznala super faceta i wyszla za niego.Potem 3poronienia i kazde z lyzeczkowaniem ;(;( Ale teraz chlopczyk ma 3lata i jest zdrowy a jest w 8mc z dziewczynka;);) Poprawilo mi to nastruj i dodali sil Co wy na to dziewczyny???

i bardzo dobrze takie historię dodaja siły i wiary że będzie dobrze;)

Bella mojego M siostra stryjeczna tez poronila 3 razy , a teraz ma wspaniala dwojeczke, Obie ciaze przebiegly bez zadnych komplikacji. Grunt to sie nie poddawac i walczyc o swoje szczescie a napewno sie uda. Jest naprawde o co walczyc !!! Bella taki M to marzenie , jedno szczescie juz masz.... drugie bedzie juz w krotce ...

Gość antoninka27
zdecydowalam sie na ta laparoskopie, pomimo poznego dnia cyklu.. jak lekarzowi nie odbije w ostatniej chwili i mnie nie cofnie to ide do szpitala 6go, ide bo chce wreszcie cos wiedziec! :) narazie mam multum spraw i nie mam na szczescie czasu myslec o tym.. poza tym pas cnoty w tym cyklu wreeee:(

antoninka dobrze ze sie zdecydowalas w koncu bedziesz miala to za soba i bedziesz o kolejny krok do przodu . Naprawde nie ma sie czego bac... laparo da sie przezyc. Szybko wraca sie do zdrowia a rokowania na upragniony cud sa o wiele wieksze. Wiesz co bedziesz miala robione podczas operacji??

Gość antoninka27
Oh Justa dzieki za pocieszenie :D chyba to bedzie laparo diagnostyczne, tak cos lekarz wspominal... ma sprawdzic ponownie droznosc jajowodow i zobaczyc czy nie ma zrostow, endo itp. innych cudow swiata:/ ale pewnie zrobi co trzeba.:) no juz mi sie alergia na pylki zaczyna, nie wiem czy mnie zakwalifikuja do zabiegu w ogole...co za zycie :D

bellus jak to dobrze widziec cie z lepszym humorkiem i dobrym nastawieniem do M... az kamien spadl mi z serca...

Czesć dziewczyny:-) U mnie @ zawitała w środę więc dzisiaj 3 dc i zaczynam kuracje z clo i dupkiem.. mam nadzieję że się uda, ale też się nie nastawiam:-( To już dwa lata starań masakra:-( Bell cieszę się że już czujesz się lepiej:-) Justa to już niedługo powitasz syna na świcie:-) Antonika zawsze jakiś krok do przodu ze staraniami:-)

Gość natie75
Bella widzisz kochana nie ma co sie podawac musimy byc dobrej mysli :-) :-) :-) Ja dziś wolne i biore sie za mycie okien itp:-) Milego dnia dziewczynki

Gość ilinka2588
Witajcie Dziewczyny, już od jakiegoś czasu śledzę Wasze posty. Ja od kilku ładnych lat mam problemy z cystami, brakiem miesiączki. 2 laparoskopie za mną, usunięcie jajowodu. Teraz mam 25 lat, zaczęliśmy się starać o upragnione dziecko. Badania wykazały ZPCO i zbyt wysoką prolaktynę po obciążeniu. Bralam Diane i testy owu wykazywaly pik LH, ale od kiedy zaczęłam brac Bromergon testy nic nie wykazują. Czy to wina Bromergonu? Jestem umówiona na monitoring owulacji, bo zaczeło mnie to niepokoić. Pozdrawiam Was i napiszcie co sądzicie o moim przypadku

Mi tez prolaktyna szaleje- w zeszłym cyklu miałam 1 owu po pól roku brania a rok po kiedy sie kłopoty zaczely z hormonami No I jak odstawilam tabletki- Znowu skonczyl a do 6,500 (z 281) I kolejne cykl byl juz bez own- wiec teraz grzecznie Liam tabletki- do odwolania Bella- trzymam kciuki za ciebie- zeby ci sie szybko wszystko unormowalo

No to bedziesie dzialo dwie ciezarowki i tort ;);) Powiem Wam ze bardzo milo sie spotkac w tealy a ,ja nie moglam doczekac sie spotkania z Ewcia. Ewus dzieki ,zobaczymy jak to bedzie.

hehhe ja dzis zjadlam porcyjke tortu bo dzis 30 mojej szwagierki ;)) takze az tak bardzo bic sie nie bede ..... Bella szkoda ze nie dane nam sie spotkac w realu ale zapraszamy jeszcze chetne dziewczyny na FB . Dobrze chociaz zobaczyc sie wirtualnie ;)) ja bylam dzis na wizycie u gin i póki co brak jakichkolwiek skurczy, szyjka długa i zamknięta a wiec maluch jeszcze troche posiedzi. Usg nie miałam bo gin stwierdziła ze skoro sie nie wybiera jeszcze to zrobimy na kolejnej wizycie wtedy bedzie wiadomo jaka pozycje przyjął do porodu. Niestety gin jest przeciwniczka dość częstych usg . No i na tym dobre wieści sie kończą bo nie dość ze wyszedł mi paciorkowiec to jak zawsze wychodzila dobra biocenoza to teraz wyszly liczne bakterie mam nadzieję ze po globulkach nie bedzie po nich śladu do porodu

Stokrotka wszystkiego najlepszego, aby porod byl leciutki a Malutka urodzila zdrowa no i aby maz nie mdlal podczas porodu ;))spelnienia marzen ;))

Gość stokotka201
dziękuję :*:*:* ćwierć-wiecze zaliczone :) zawsze gdzieś w podświadomości wiedziałam, że urodzę pierwsze dziecko jak będę miała 25 lat ;) nio i tak będzie ;) tego sobie życzę tylko i wyłącznie żeby poród był lekki i mała szybko przeciskała się ku światełku w tunelu ;) a jak będzie czekać mnie cesarka to że szwy będą mało bolały i będę mogła sama się zajmować nią. mąż już coraz bardziej utwierdza się w przekonaniu że jest mi potrzebny a jak mała wyskoczy to jej też ;) od wczoraj tak mnie głowa boli .....w lewej skroni .....że szok całą noc mordowałam się z zimnymi okładami na czoło.....masakra......wkońcu koło 3 wziełam pół tabletki apapu nio i usnąć usnęłam ale cały czas czułam jak mi jeździ traktor po mózgu. dziś pogoda u mnie masakra taka ciężka że szok......rano o 8 było na dworze w cieniu 21 stopni a jak wyszłam to myślałam że umrę tak mnie zaczęła bulgotać w głowie .....masakra..... dobrze, że jeszcze do pracy tylko 2 dni ....ale nie wiem czy nie będę jeszcze dłużej chodzić do pracy......szefowa z polecenia dostała dziewczynę na moje zastępstwo ale jest załamana nia......nawet faktur w kolejności numerami nie rozumie jak ułożyć widać po niej że nie ma doświadczenia w księgowości..... nio i poleciłam moją koleżankę która jest po szkole ekonomicznej nio i się spodobała i nie chce jej tak zostawiać bez przeszkolenia i może jeszcze z tydzień jak szefowa oczywiście pozwoli mi być na zwolnieniu i przychodzić będę siedzieć obok a ona będzie pracować.... szefowa wobec mnie ładnie się zachowała....że mam pracę po porodzie mam się nie przejmować że umowę mam do porodu to mam szybko urodzić ...odchować mała i jak będzie mała chciała zostać z babcią to mam wracać...bo miejsce dla mnie zawsze będzie ;) miło być docenionym pracownikiem;)

stokrotka fajne podejscie Twojej szefowej... takich szefow to z lupa szukac ;( ja az sie boje co to bedzie jak trzeba bedzie powrocic do pracy ale poki co niemysle nawet o tym.... przez ten rok duzo moze sie pozmieniac... mam tylko nadzieje ze bede miala gdzie wrocic ;)

oj tak to jest ważne:) dziewczyny jestem po owulacji a czuję jak śluz ze mnie wylatuje... i ciężkość w dole brzucha.jak myślicie co to może być?? nie wiem czy to przez bromka ale nastrój mi się tak zmienia...-wczoraj cały dzień płakałam jak wróciłam wieczorem z biegania to tak się poryczałam w łazience eh za to dziś jestem wkur....na wszystko- nie wiem czy ten bromek tak mnie działa czy już mi odbija

Stokrotka najlepsze urodzinowe,prezent za niedlugo pojawi sie na swiecie i zajmie caly twoj czas zycze aby malutka urodzila sie zdrowa i sluczna a o porod sie nie martw dasz rade!!!!!! Justa to dobrze ze wizyta przeszla ok a do czasu porodu tabletki wszystkie bakterie wymiota

Gość stokotka201
dziekuje;*:*:*

Stokrotka - 100 lat!! :) Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych pogodnych dni Kochana :) Już coraz mniej czasu zostalo do "rozpakowania" prezentu :)

Gość natie75
Stokrotka wszystkiego najlepszego dużo si!y i lekkiego porodu szczęścia i miłości kochana życzę:-) :-) :-) A ja wczoraj na piffku byłam wesoło było:-) Dziewczyny a jak mam Was znaleść na fb???:-)

dziewczyny przepraszam że zmieniam temat urodzinowo majowkowy;)ale mam sprawe-dziś jak kichalam poczułam silny ból macicy...jak myślicie co to może oznaczac?mam nadzieję że nie jakieś zrosty;(i ciągle czuje śluz mimo słonecznej owulacji 3dni temu

Gość natie75
Justa napisałam:-) Dziewczyny napiszcie mi na maila gosia7534@wp.pl swoje namiary na fb z miła chęcią Was zobacze:-) :-) :-) :-)

nati wyslalam Ci zaproszenie na fb oraz przeslalam na maila chyba wszystkie linki do dziewczyn. Jak zaakceptujesz ktoras z dziewczyn to bedzie mozliwosc zaproszenia Cie do naszej grupy

Gość natie75
Justa odebrałam Twoje zaproszenie Fajnie Was zobaczyć dziewczyny:-) :-)