Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHAM CIĘ KOCHAM . . .

Jak często Twój chłopak mówi KOCHAM CIĘ?

Polecane posty

Gość cholernie niesprawiedliwy
swiat. ja nigdy nie usłyszalam tego od swojego faceta. Kur**!! ja tez tak chce. jedne mają i nawet mowią ze za duzo, ze za czesto ,a drugie nie mają nic i nigdy ... :(

Gość bellaaaa
jej ja słysze kocham na kazdym kroku i w kazdym smsie :D całkeim to przyjemne. ale niektóre kocham są duzo wazniejsze to sie czuje kiedy jest takie brawdziwe KOCHAM :D

Gość turkawka
Bardzo, bardzo czesto mi to mowi, hihi :D ja jemu rzadziej, nie wiem czemu, jakos tak wychodzi :P, ale on mi bardzo czesto :)

Gość jak czesto
tak czesto jak sie upije , wtedy jestem kochany chlopak i mowie "Kocham Was" :D

Gość gość n
Moj tak mi slodzi ze mam tego momentami dosc , potrafi mi bez zartow ale powiedziec 50 razy dziennie ze mnie kocha , oczka poszcza do mnie I tak dalej , potrafi nawet po stopach mnie calowac , jak dlamnie mugl by mi to robic I muwic raz w miesiacu , ja jestem osoba twardzo chodzaca po ziemi I nie lubie takiegos czegos , moze raz na jakis czas to ok ale nie tak czasto , a jak mu powiedzialam zeby tak czesto mi tego nie mowil I nie robil to spokoju bylo tylko 2 dni

Gość gość
Porozmawiaj z nim konkretnie. Jezeli mowi tak 50 razy dziennie niech ograniczy to do 10. Faceci to zadaniowcy. Postaw konkretne zadanie przed nim. Powiedz ze chcesz aby mowi to tylko tyle i tyle razy. Powiedz ze go kochasz ale czasami nie można z tym slwem przesadzac bo traci swoja wartos. Ja osobiście uwielbiam jak mok narzeczony mowi mi to kilka razy dzienie. Lubię jak okazuje mi dużo uczuć. Wczesniej byłam w strasznym związku i cieszę się ze ten jest taki a nie inny ze jest czulos i uczucie i ze ciągle mówi mi ze mnie kocha.

Gość gośćwiecomowi
Raz na jakiś czas. Bardzo dobrze, bo nigdy nie chciałam żebyśmy zostali "słodko pierdzaca" parą xD Gdy on mi mówi, że mnie kocha odpowiadam miło Twojej strony, gdy ja jemu mówi, że nie szkodzi <3