Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imionnnnnnnko

JAKIE IMIE WYBRAĆ NA BIERZMOWANIE DLA DZIEWCZYNY ?

Polecane posty

Gość Ageboss
Czy jest św. CARMEN?

Gość Ageboss
Czy jest św. CARMEN?

Gość św. Amanda
??????? :O:O:O:O

ja na bierzmowanie bede przyjmowac drugie imie i mam do wyboru 2 : Amelia albo Matylda. nie mam pojecia, ktore wybrac, ale mam jeszcze troche czasu

ja na bierzmowanie bede przyjmowac drugie imie i mam do wyboru 2 : Amelia albo Matylda. nie mam pojecia, ktore wybrac, ale mam jeszcze troche czasu

Gość mlamaka
Ja sobie wybrałam kilka imion, które mi się podobają, ale do większości nie mogę znaleźć patronek w Internecie :( Mam ochotę na jakieś niespotykane, zjawiskowe imię ^^ np. Amonaria, Berenika, Edeldreda, Etelburga, Gracja, Ia, Illuminata, Keira, Larysa, Laurencja, Salomea, Sanczia... Może któraś z Was ma jakąś księgę, w której jest wykaz świętych + ich patronat i mogłaby mi sprawdzić te imona? Będę bardzo wdzięczna :)

Anna MAria albo Maria MAgdalena. Piekne, dostojne, nieprzemijajace. Solange? O retyyyyy!!!

Anna MAria albo Maria MAgdalena. Piekne, dostojne, nieprzemijajace. Solange? O retyyyyy!!!

Gość pacia30
Ja chciała bym imię taki aby jej życiorys był ciekawy i co zrobiła :) MA KTOS JAKIES POMYSLY??

Gość painofdeath
Lucyfer- daje sobie reke uciac ze jest taki swiety

Gość painofdeath
Lucyfer- daje sobie reke uciac ze jest taki swiety

Gość sdasasd
kooooor-efka idealne dla wielu opalonych lub blond plastików z tego forum i nie tylko

na szczęście bierzmowania nie mam:) i tylko przez to, że nie mialam dobrej opinii w szkole, szalałam a do tego z bliźniaczką dałyśmy imiona :Malaria i Salmonella. i nie dostałysmy bierzmowania, proboszcz sie postaral o to:). heh i dobrze. ale na poważnie to bym wzięła imie siostry a ona moje jeśli byłby mus (bsiostra chce byc chrzestną) i byłoby Maria Helena i Helena Maria:)

Gość annkaa
Moje pierwsze immię to Anna Drugie co dostałam prze chrzcinach to Mari a teraz mam problem z trzecim imieniem zastanawiam się nad św Magdaleną a św Joanną potrzebuje pomocy pozdr:^^ i czekam na odpowiedz:**

Gość pacia30
Ja bym chciałam Katarzyna.o Alde pasusje Patrycja Katarzyna??? ODP PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kosmaaaa
Pasi^:) Ja sie zastanawiam nad -Łucja -Lea -Blanka -Maria -Kosma.:)

Gość KiniaHikari
Fajne jest Blanka ;) Bez Kitu podoba mi się xD Jest takie oryginalne xDD Ja zastanawiałam się nad Lidia i Wiktoria..I wybrałam Wiki xD Ładne też jest nawet imię Julia, ale baaardzo dużo dziewczyn te imię bierze dlatego od razu je odrzuciłam..;P Ja to bym chciała sobie wziąśc japońskie imię - Hikari ale niestety nie można..;/ A szkooda ;((

Gość wu
imiona, które biorę ja i moje koleżanki: -Faustyna -Łucja -Julia -Gabriela -Amelia

Gość Imioona
Ja mam tez problem.. Nie chce az tak oryginalnego. bardzo podoba mi sie Gabriela, ale raczej ie pasuje do 2 moich poprzednich. Mam magdalena Anna. Jak myslicie jakie na trzecie? [Tylko prosze nie Maria, bo troche duzo Marii jest..]

Gość ale plama
u mnie w klasie przeważał obciach - niektóre miały Kunegunda, inne Salomea, Aida, Lea, jacyś Hermenegildzi czy jak to się odmienia, Zenobiusze, a ja sobie wzięłam Gertrudę. co za różnica jakie imię skoro one i tak do niczego wam potrzebne nie jest? :o

Gość Tekakwita
Hmmm... ja chciałam wybrać Miłość bo podobno takie jest ale nie moge nic znaleźć o takiej świętej ;(

Gość ksiądz3243243
Hermiona Bernadetta Heroina Kokaina

Gość wecbuepif
Maria Magdalena wcale nie była grzesznicą, to kościół z niej zrobił dziwkę :O Czytał ktoś "kod Leonarda"?

Gość Nie znajomy
najpiękniejsze imiona to są Kasie pozdrawiaw wszystkie Kasie