Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imionnnnnnnko

JAKIE IMIE WYBRAĆ NA BIERZMOWANIE DLA DZIEWCZYNY ?

Polecane posty

Gość DZESIKKAnajlepiej
albo Olivia,;)

Gość kropka086
morze beata fajne co nie

Gość rasmuska
jak ma być oryginalne to...Doda (św.Doda z Reims,zakonnica).właśnie w przyszłym miesiącu mam bierzmowanie,to chyba takie wezmę.Ale to nie z uwielbienia do tej piosenkarki, tylko tak żeby było ciekawie:P

Gość gggggggggg
najlepiej imie jest Lola

Gość dariaaaaaaa
mi się podoba imię Aurelia , moja siostra takie wzieła do bierzmowania

Gość iloncia08
Ja chce Judyta Alicja lub Tatiana jak myslicie?? A mam juz 2 imiona Ilona Justyna. .

Gość klon123
Ladne imie : Kioko , Riko , Dajsuke , Sumi , Yumi

Gość ja że mam
tylko jedno - Edyta , wybrałam sobie Ita , a co nie wolno ? :P

Gość nitka567
ja to juz sama niewiem jakie imie. pomozcie. Mam natalia nicol ...i co dalej, widizalam rozne:Carmen,anastazja,doda:P, emma, fiona, keira,mercedes, mia, milosc, teodora,wirginia-fajne;p, zoe tez.tylko ja musze dac opis katechetce dlaczego chce to imie.natasza mi sie podobalo ale gdzie ja cos o niej znajde?

miałam bierzmowanie kilka lat temu, 50% dziewczyn wybrało imię Wiktoria :O Ja wybrałam sobie normalne: Iza :)

Gość oXoQaSiaoXo
Najlewpsze moim zdaniem imiona to: 1.*Katarzyna* 2.Wiktoria 3.Oliwia 4.Julia 5.Maria Magdalena 6.Dominika 7.Diana 8.Klaudia

Gość didi150
mam pytanko czy ktoras dala sobie na imie maria carmen jesli tak to czy miala wpisane maria czy maria camen z gory dzieki

Gość ja wezme sobie mateusz
ale mam pytanie moja kolezanka chce sobie wziasc ines i nie wie czy istnieje wogole taka swieta nigdzie nic o niej nie mozemy znalesc i chcialbym jej pomoc ale nic nie moge znalesc moze wy mi pomozecie bylbym bardzo wdzieczny

Gość dfhgjghjhjhfj
Ja wybrałam Florencję. Ale gdybym mogła wybrać imię męskie, byłby to św. Tadeusz- patron od spraw beznadziejnych.

Gość ta która goni wiatr
Imię Vilemo jest i myślę, że ona wcale tego nie wymyśliła. Pochodzi z czasów średniowiecznych, używane w Norwegii. pozdrawiam. osobiście bardzo mi się podoba i znam osobę, która tak się nazywa, ale nie mogłam wziąść sobie na 3:(

Gość Kimi123
Ja w tym roku ide do bierzmowania tez nie wiem jakie imie wybrac choc najbardziej podoba mi sie Kinga ..spodobalo mi sie rowniez to ze jest ona patronkom Polski i Litwy a ze Pochodze z Polski ale miieszkam w Angli to bedzie mi to przypominac o kraju mojego pochodzenia musze rowniez powiedziec ze zainspirowal mnie zyciorys tej wlasnie Swietej. Radze wam Te wlasnie imie poniewaz jest slicze , ale nikogo do niczego nie zmuszam bo przeciesz sa gusta i gusciki:):):)Pozdrawiam wszyskich

Gość Potrzebuje na K
Ja potrzebuje imnienia na K... Mam w swojej nazwie 3 K Karolina Katarzyna K... Chcialabym z bierzmowania też jakieś na K... tylko nie wiem jakie... bo nie ma żednych fajnych... Spodobało mi się też jedna imie ale chyba nie istnieje taka świeta ani bogosławiona "VILEMO" i nie jest na K.... ale kiedys czytalam serie ksiazek i tam byla vilemo.... to byla interesujaca postac... nie mozna wybrać imienia postaci literackiej???? XDDDD

Gość .....=
Ja mam na imię Julia i to nie moja wina,że teraz jest to imię takie modne ..!!! A na bierzmowanie wzięłam sobie Laura a dlaczego to nie wiem .. Pozdrawiam

Gość mikis_92
Ja osobiście jak bym tylko mogła wybrałabym sobie Dominika. Ale niestety jest to niemożliwe bo tak mam na pierwsze;( Niedługo też czeka mnie bierzmowanie i zastanawiam sie nad imionami... Troszkę dużo szukania i czytania ale warto szperać żeby znaleźć odpowiednie dla każdego z osobna:] Pozdrawiam i życzę szczęścia w szukaniu:]

Gość emancypatka
ja juz sobie wybralam imie: Wiktoria ładne co nie;p ale duzego wyboru to nie mialam bo trzeba było napisac zyciorys własnie takiej swietej;/

Gość emancypatka
ja juz sobie wybralam ime: Wiktoria ładne nie ;p tylko ze duzego wyboru to nie mialam bo trzeba było napisac zyciorys własnie takiej swietej jakiej sie wzieło imie;/

Gość Anita Natalia Wiktoria
Bierzmowanie mam własnie dzisiaj na 3 wziełam Wiktoria poniewaz mój ŚP. dziadek przed samą smiercia mnie o to prosił. po drugie bardzo podoba mi sie zyciorys Św. Wiktori

Gość Ladne orginalne sliczne SLAWNE
MAM NAIIE Agnieszka bardzo lubie te imie poniewaz oja prapra babcia iala tak na imie ja na bierzmowanie wielamsobie Valeria

Gość Ladne orginalne sliczne SLAWNE
mam naimie Agnieszka ja na bierzowanie wzielam sobie Valeria takie normalne orginalne imiene zachecam nie porzalujecie!!!!!:):)

Gość xbejbee
Najlepiej,to kup sobie ksiazke zywoty swietych.Tam bedziesz miala spis imon partonow do bierzmowania. ;)) Aha,i mysle,ze raczej wybierz bardziej popularne imie,takie jak,np. Anna,Magdalena,Katarzyna,Julia,czy Malgorzata.No,chyba,ze tak bardzo zalezy ci na oryginalnym imieniu to wybierz sobie ta Blanke,czy ta swoja Anastazje.Ale koniecznie kup ta ksiazke o swietych.Po pierwsze:nie koniecznie kazde imie ma swojego partona,po drugie:ksiadz moze cie pytac,dlaczego wybralas sobie imie akurat takiego swietego.Mysle,ze moje rady nie pojda na prozno. ;)) Pees:tez w tym roku bede bierzmowana.

w odroznieniu od chrzestnego imienia te mozesz sobie wymyslec,te z chrztu nosi sie cale zycie.ludzie nie krzywdzcie swoich dzieci tymi olivierami i alanami

Gość anik08
nikt nie mówi o ESTERZE...piekne żydowskie imię :)

Gość jdsdddddssa...
rany jakie wy imiona kosmiczne wyszukujecie!!! Anna , pospolite piekne-matka Maryji

Gość niuniunia
JA wybrałam Tatiana..zainteresowało mnie jej życiorys :D