Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imionnnnnnnko

JAKIE IMIE WYBRAĆ NA BIERZMOWANIE DLA DZIEWCZYNY ?

Polecane posty

Gość Goretexxx
ja mam na 3 Laura ;) Z tego co pamietam to z niektórymi imionami może byc problem,bo to musi być imie jakiegoś \"świetego\" i poprostu katechetka czy też ksiądz mogą się nie zgodzić! słyszałam że czasem nawet w trakcie bierzmowania ksiadz powie że takie imie odpada bo nieświete i daje Jan albo Maria i tyle...

Gość anqqaxd
ja mam anna ,ewa i zastanawaim czy dac sobie ida czy daniela?? ;>

Gość myszeczka74
jest św. Jessica??

Gość myszeczka74
jest św. Jessica??

Gość persziing
mam w tym roku bierzmowanie i pragnę wziąć sobie imię Emilia od św.Emilii de Vialar ale nie mam jej modlitwy.. więc mój katecheta powiedział że muszę zmienić.. a jak znajdę tą modlitwę to mogę wziąć to imię czy patrona ale problem jest w tym że dosłownie nigdzie nie mogę znaleźć tej modlitwy..nigdzie.. jak ktoś ma czy wie gdzie można ja znaleźć to błagam o pomoc.. błagam..

Gość 3 w porywach do 5
jaka modlitwe? po co ci jakas modlitwa nie rozumiem

Gość Koja55
hej ... też jestem w tym roku bierzmowana. Przy wybieraniu patrona przeba uważnie przeczytać życiorys każdego z nich a potem wybrać Jego imię.

Gość rubi1818
ja bierzmowanie pewnie będe mieć w przyszłym roku, ale nad imieniem już się zastanawiam. fajnie że chociaz to sama sobie mogę wybrać. pierwsze mam Angelika, drugiego nie mam, a to w sumie dobrze. ja myślałam nad wielona... Lea, Balnka, Klara,Anastazja - wszystkie są świąte, ale najbardziej podoba mi się MARCELA i jak mi się niec nie zmieni to tak zostanie. jest jeszcze MARCJA (można czytać MARSJA) i pewnie któreś z tych.

Gość kasieńka13333
ja bierzmowanie mam za miesiąc. moja kumpela wzięła sobie TAMARA, moim zdaniem bardzo ładnie, ja niewiem jak mam sobie wziąść, pomóżcie mi!! -Anastazja -Lena -Tatiana -Blanka lub liczę na inne propo z imieniem Katarzyna:)

Gość anDŻ
Siema. Ja co prawda w przyszłym roku przystępuję do bierzmowania, ale już zastanawiam się nad tym imieniem. Na pierwsze mam Ania! Nie wiem które wybrać : św. Estera lub św. Elwira. Prosiłabym o pomoc. Z góry dzięki. Pozdro;]

Gość anDŻ
Siema. Ja co prawda w przyszłym roku przystępuję do bierzmowania, ale już zastanawiam się nad tym imieniem. Na pierwsze mam Ania! Nie wiem które wybrać : św. Estera lub św. Elwira. Prosiłabym o pomoc. Z góry dzięki. Pozdro;]

Gość ImIoNkO
PLIS pomóżcie MI WYBRAĆ imie do bierzmowania mi najbardziej podobaja sie ; 1.Anita 2.Justyna 3.Kinga 4.Anastazja 5.Patrycja 6.Kamila 7.Zuzanna trudny wybór co nie więc licze na wasza pomoc

Gość navelly
ja bym wziela anita :D tez mam niedlugo bierzmowanko i nie moge znalezc biografii św. letycji- takie imie chce wybrac xD moze ktos pomoc???

Gość tez mam dylemat
Ładne jest Virginia , Laura . podoba mi sie tez Nadia ale nie wiem czy jest taki świety. ktos moze wie?

Gość anDŻ
Jakie imię wybralibyście na moim miejscu? św. Estera czy św. Elwira ? Pozdro;]

Gość =**
ja mam na pierwsze Monika a na drugie Kinga i kompletnie nie wiem jak mam wziesc na trzecie a musze sie zdecydowac w tym tygodniu :( POMOCY!

Gość Królowa Doda *
Hej... ja jeszcze niue mialam bierzmowania ale nawet fajnie jest sobie samemu wybrać imię tylko najpierw trzeba te testy itp... Ale ja to bym chciała wziąć..: Viviana, Amelia, Wiktoria lub Wirginia (kojazy mi sie z dodą..) :) Jak chcecie pogadać na ten temat to piszcie na moj e-mail ! POZDROWIONKA!!! :P

Gość ŻOŁADŹ
fajnie masz bo ja daje ŻOŁĄDZ BO IMIE POWINNO BYC WYJATKLOWE

Gość gienia62
kurcze w tym roku mam bierzmowanie i mam mały dylemat które imie se wybrac:( waham sie pomiędzy Amelią Aurelią idą Kariną Laurą albo Oliwią,... pomóżcie!!!!:]

Gość Basket Case
A może ktoś z Was ma życiorys do św/bł Raisy? W ogóle była taka? xD Bo sobie 's' jakoś wkombinuję jak nie ma, ale i tak nic nie mogę znaleźć... Jakby ktoś miał to moje gg: 3414478 . No i z góry dzięki. ;)

Gość no czasem bywa i tak
hej ;] własnie sie zastanawiam nad imieniem do bierzmowania... czy może być Marta ?

Gość no czasem bywa i tak
hej ;] własnie sie zastanawiam nad imieniem do bierzmowania... czy może być Marta ?

Gość TatianaP
Marta jest przestarzałe i brzydkie

a wie ktoś czego patronką jest św Gabriela??? i znacie jakieś informacje o jej życiu...???

a wie ktoś czego patronką jest św Gabriela??? i znacie jakieś informacje o jej życiu...???