Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julkaaaaaaa

Znow wyszedl = jego znajomi vs. ja

Polecane posty

Przesadzam..przesadzam..przesadzam..moze i jestem egoistka..widujemy sie bardzo czesto, kilka razy w tygodniu bo mieszkamy niedaleko, w tym samym miescie. Od kilku dni wychodzi ze znajomymi do ktorych nie pasuję. Wydaje mi sie ze oni mnie nie akceptuja a ja sie tez tam nie nadaje. Wiec wychodzi sam. Nie dzwoni, nie odzywa sie.A ja dostaje \\\"focha\\\"..przesadzam czy cos jest nie tak?

Gość przybleda z netu
wszystko z toba OK:D tez tak mam:P

Nigdzie nie wyszedłem! :P A tak serio, to nie podoba mi się to! :(

no ale co Ci przeszkadza, ze on wychodzi bez Ciebie... Kazdy potrzebuje chwili wytchnienia.

Wiem, dlatego nie dzwonie ani nie pisze smsow z pretensjami..ale te wypady zdarzaja sie coraz czesciej..on nie wie ze ja sie zle czuje wsrod jego znajomych..a mimo to nawet nie proponuje mi zebym poszla razem z nim. On wychodzi ze mna i moimi znajomymi..kiedy chce wyjsc sama to uwaza ze powinien isc ze mna, ja go nigdzie nie ciągne. On moze miec \"chwile wytchnienia\" a kiedy ja chce to juz jest \"podejrzane\" i idzie ze mna.

Skoro on wyczuwa,że nie lubisz jego znajomych to cię nie zaprasza na wspólne wypady. Nie rozumiem o co masz pretensje?

to porozmawiaj z nim; Powiedz, ze to Ci przeszkadza i ze zle sie z tym czujesz... a nastepnym razem jak bedzie gdzies wychodzil, to albo idz z nim, albo przyjdz do niego ;p

Miarka - on nie wyczuwa ze nie lubie jego znajomych, wszystko jest ok kiedy gdzies ich spotkamy czy cos. Rozmawiam i smieje sie z nimi normalnie, dlatego nie rozumiem. A to co sobie pomysle to zostawiam tylko dla siebie. Przeciez nie moge mu wyrzucac tego jakich ma znajomych ani kazac mu wybierac bo to bez sensu.

ja nikomu komend nie wydaje, o co Ci chodzi... ??

ale ja mu komend nie wydaje... moze powinnas sie wybrac do jakiegos psychologa skoro masz takie problemy emocjonalne...

Gość
moj facet coraz WCZESNIEJ wychodzi odemnie z domu. to nie to samo moze... jak gdzies chce isc to on za mna. ma malo znajomych z kt. wychodzilby wieczorami.predzej sam, choc to juz chyba tez odpada... dzis tez juz go nie ma powinnam cos podejrzewac?? rozstac sie nie chce ze mna choc nam sie nie uklada. rozumiem ze pomiedzy wami jest oki?

lola - jest bardzo dobrze miedzy nami..przynajmniej tak myslalam..jeszcze dwa lata temu myslalam ze nie ma w ogole milosci..ale pojawil sie on i wszystko sie zmienilo..nie wiem czy problem jest ze mna..czy z nim. Moze to ja jestem zbyt zaborcza, chce go miec tylko dla siebie. Ale draznia mnie te wypady. Ode mnie tez wychodzi wczesniej - musi spotkac sie ze znajomymi.

Gość cvncb
jak mozna dostac focha?

Gość
hmm to zajebisty sobotni wieczor spedzamy :-/ teraz w internecie coz ...