Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szereg

kilka nieistotnych przemyśleń

Polecane posty

Ja mam i jedno i drugie, w sumie brat jest całkiem całkiem, ale jak ona zacznie strzelać fochy to wióry lecą. Nie chciałbym mieć takiej dziewczyny, żony... nawet za dopłatą! :P

jak tyle wycierpiales z nia, to chyba nie jest taka zla:P poza tym z doswiadczenia wiem, ze kazda siostra jest wspaniala(pisze to jako siostra;))

Dobrze, ze nie mieszkamy razem i tak pewnie bym sie wyprowadził! :)

ale kiedys chyba z nia mieszkales i wytrzymales. poza tym pamietaj, ze kobiety maja czasem tzw. trudne dni:) a swoja droga tez pewnie nie jestes idealnym bratem, bo takich nie ma:P

Jeśli by chodziło o trudne dni byłbym w stanie to zrozumieć, ale czasami uuu... głowa mała, te jej teorie. Oczywiście ze nie jestem idealny, powiem więcej, jestem złośliwy, ale bez przesady! :P

Nie biorę, najpierw niech nauczy się gotować, pozniej mozemy ponegocjować, ja tez na razie zmykam... papa! :)

ja chyba nie chce siostry, a zaleta mojego brata jest to, ze chodzi spac o 21, a komputer dla mnie. huraaaaaaaaaaaaaaaa! koniec i...kropka-🖐️

cho-le-ra nie moge być taki jak ty jescze parę lat temu bo jestem starszy źle to ująłem być może taki jestem ale jeśli ja jestem taki mając tyle lat ile mam a ty byłaś taka kilak lat temu no to wychodzi że normalny to ja nie jestem ale zasadniczo nie jest to chyba jakieś bardzo ważne jaki jest temat rysunku...tego co to go dla brata rysujesz? jajakata nie wiem czemu się wszyscy do tej dziewczyny przyczepili...no dobra...załóżmy że ja się przyczepiłem dla sportu...nie podoba mi się określenie...ale wiem o co chodzi...już dawno tak zamierzałem...nawet próbowałem...taki treninig to prowadzi do załamki a nie mistrzostwa...żeby tak do tego podchodzić trzeba miec inny charakter...ale się zobaczy w każdym bądź razie dzięki

nie jestes nienormalny, cos sie tak upral😠 sa rozni ludzie, o roznych charakterach. ja sie zmienilam i to bardzo, kiedy przypominam sobie siebie sprzed kilku lat to az trudno mi uwierzyc, ze zaszla taka zmiana. Ty mozesz sie zmienic, ale nie jest powiedziane, ze napewno tak bedzie, moze na zawsze pozostaniesz taki, jakim jestes teraz. tylko postaraj sie zrozumiec, ze lepiej byloby dla Ciebie, gdybys zmienil siebie i swoje nastawienie do roznych spraw dla brata rysowalam widok z okna szkoly uzywajac tylko prostokatow, kol i trojkatow. rysunek byl na WOS, wiec nie wiem nawet, jaki byl cel rysowania tego a ta z czystej ciekawosci zapytam:masz rodzenstwo?

gratuluje:) z moim bratem by to nie przeszlo, ale jak juz pisalam chodzi wczesnie spac, wiec nie musze sie do tak brutalnych metod uciekac;)

kiedys juz to widzialam, ale zrobie sobie ten test jeszcze raz, bo nie pamietam, co mi wtedy wyszlo:)

a ja tak lubie burze, najbardziej te w nocy i jak na zlosc nie ma zadnej teraz u mnie:(

cho-le-ra, aleś Ty dzielna; koniec i...kropka, myślałam, że tylko ja taka \'panikara\'... ja mieszkam tymczasem sama:O, to nie na moje nerwy:O nie żebym się bała ja się panicznie boję :O:O, jeszcze, abyś ktoś tutaj był 😭 będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze niech mi tylko ktoś co jakiś czas przypomina o tym, abym nie zapomniała oddychać :O:O

nie martw sie, moja bacia jak byla u nas w czasie burzy siedziala w szafie, to nie zart:O

sama podczas burzy?? kilka razy mi sie zdarzyło i było koszmarnie. mało na zawał nie zeszłam. ale 3maj sie!! i pamiętaj, wdech - wydech :) cholera, no faktycznie dzielna z Ciebie dziewucha :)

sorry ale zachowam to dla siebie jakoś przeszła mi ochota na wywnętrznianie się a odpowiadając na to pytanie żeby wszystko wytłumaczyć musiałbym napisac o innej sprawie a jakoś nie chcę aby tyle o mnie wiedziano nie bierz tego do siebie ale forum to za bardzo publiczne miejsce a nie wszyscy są tu życzliwi a myślałem że rysunek artystyczny idę spać zmęczony jestem miłych snów :)

ja wiem, że na Was mogę liczyć , sądzę, że pod łóżkiem, będzie bezpieczniej:O, trzymajcie kciuki i wyczekujcie mojego sygnału jutro:O jak nie...to pamiętajcie że Was lubiłam;) Ciebie Szereg też:) Miłego :O wdech, oddech, wdech, oddech;

ja tez juz pojde, musze sie wyspac. a moze gdy bede spala jakas burza sie przyplacze? 🖐️zycze spokojnej nocy bez piorunow;)

tęsknię za Tobą jeśli to nie zgryw...to w tych słowach tkwi magiczna moc :) aha...i już wiem co się wszyscy przyczepili do dziewczyny...wypwoiedź otwierająca temat...niewątpliwie mojego autorstwa...jest strasznie monotematyczna...więc sie już nie dziwię ja lubię burze...i inne takie ostre zjawiska :P to by było już wszystko no to hej

miałam to samo jak moja psiapsila sie ozenila, oj ale szybko zrozumialam ze nie mozna tak:) to samo z miloscia:) zycie sie przezywa:) wyjdz milosci naprzeciw, tej uzdrawiajacej nie toksycznej:) a wiesz jak to jets, jak toskyczna wysysa sily z ciebie, jatrzy rane np zdrade, bo wie, ze to czuly punkt wasz ja ktos i ciebie, i ona to magluje, ale prawde mowiac to jets taki as na ciebie, wie ze sobie tym zjednuje ciebie:) jak najdalej od takich:) stoimy z boku dopoty kto nie wejdzie w nas do zywego, wtedy zyjemy, wiem cos o tym:) czujemy ze krwe plynie:) i mamy usmiech:) ja mam kropki to chyba dzuma, ale jakos zwisa mi to:) tobie tez powinno:) nie zaprzataj serca nicyzm innym jak miloscia:) -------------------------------------------------------------------- chodz posluchamy jak graja bebenki:) tak spontanicznie, wezme cie za dlon, usiadziemy i zagramy dla nich? nie dla siebie piosenka na 2 serca:)

Gość Zebra w domu
dobrze się Was czyta...co poniektórych ;-) A tak w ogóle to jestem tu nowa, ale będę chyba częściej wpadać, może wkręcę się w dyskusję...a u mnie też burza za oknem. Była. Jakieś dwie godziny temu. Jeszcze tu wrócę!