Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szereg

kilka nieistotnych przemyśleń

Polecane posty

...w sumie tak cholero, masz rację - nie wiem, ale to jest dość typowe \"zjawisko\", to oczym piszecie nie dotyczy tylko Was, wiele osób tak ma, na pocieszenie Wam powiem, ze to przechodzi! :)

Hm, czy przechodzi?mam takowa nadzieje..moj dobry przyjaciel zmaga sie z tym o czym pisze Szereg...i niestety z każdym dniem jest coraz gorzej, chcialabym mu pomoc ale nie wiem jak...

tak, ale pojde na studia, a po czterech latach dojde do wniosku,ze to nie to, ja etgo nie chce i pojde na inne. albo skoncze studia, nie bede miala pracy-ok, zalatwia mi prace,ale bede wtedy taka mala dziewczynka, ktora nie umie sobie poradzic, ktora trzeba prowadzic za raczke. zawsze sama chcialam cos osiagnac, bez niczyjej pomocy, i co? na wakacjach ide na staz \"po znajomosci\", bo biedna madzia sama nie wiedziala, czy chce jechac gdzies do pracy za granice, czy leniuchowac, czy robic cokolwiek innego, wiedziala tylko, ze czterech miesiec bezczynnosci nie wytrzyma:O

najchetniej przesiedzialabym nastepne 3 lata w szkole, ale tak sie nie da

problem to chyba że nie dorosłem i mam wrażenie że nigdy nie dorosnę a nawet jeśli to moja dorosłość nie będzie taką jak jest współcześnie potrzebna nie mam dziewczyny...może i dobrze...po co mam przy okazji męczyć kogoś innego swoją osobą...dopóki szarpię się sam ze sobą nie robię nikomu krzywdy...no bo co ja mogę zaoferować w którejkolwiek dziedzinie życia...a nawet tylko w jednej...nic...więc z czym do ludzi z wieloma oczywistymi prawami życia nie potrafię się pogodzić...nie potrafię stać się trybikiem i cieszyć się z tego...niby chcę normlanie żyć...a z drugiej strony nie...chociaż jak na razie to nie dorastam do pięt nawet trybikom...świat wydaje mi się klatką...a ludziom pasuje...no i nie mogę mieć do nich pretensji moje wypowiedzi nie służą nawet mi...ale czy to ważne

Gość metoda
szereg co z Twoim ojcem?

ale Ty przynajmniej nie wydajesz sie takim popaprancem jak ja:raz zalamana, raz wesola, znow zalamana, itd. czesto mam hustawki nastrojow. moze to sie juz pod leczenie nadaje?

Gość A JA CI COŚ POWIEM
JESTEŚ ROZPIESZCZONYM DZIECIAKIEM, KTÓRE CHCE BYĆ CIĄGLE W CENTRUM UWAGI I ZAINTERESOWANIA, WYMYŚLAJĄC ŻAŁOSNOŚĆ SWEJ SYTACJI KTÓRA WCALE TAKĄ NIE JEST CHCESZ, ABY KAŻDY CI WSPÓŁCZUŁ I POCIESZAŁ, ABYŚ BYŁ PĘPKIEM SYTUACJI. DZIECKO DOROŚNIJ, BO NIE TĘDY DROGA, A WY DRODZY FORUMIWOCZE PRZESTAŃCIE GO POCIESZAĆ, BO O TO MU CHODZI JEDYNIE, O WMÓWIENIE SOBIE I PRZEDENY, WSZYSTKIM WAM JAKI TO ONE BIEDNY, I JAK TO MU ŹLE. ZOSTAWCIE GO, TO DOROŚNIE!

przechodzi...ale czy wszystkim znałem z pięciu ludzi podobnych do mie...fakt im przeszło i to dawno...dlatego już się nie znamy...bardziej na ich życzenie niż moje...albo tak mi się tylko wydaje a jeden postanowił nie czekać aż mu przejdzie...i się drastycznie stąd wypisał a ze studiami to jest tak...nie lubiłem ich od początku ale łatwo mi szło...a nie potrafiłem podjąć decyzji co niby innego miałbym robić...jak się nie ma konkretnych zainteresowań to cieżko...no i teraz mam blokadę przed skończeniem tego...nie wiem na czym to polega...ale nie idzie mi nawet jak mi zależy a w wakacje to uczyłem się na wrzesień...to był taki paradoks...niby źle że nie zdawałem w terminie...jakoś zawsze doła mam na wiosnę...ale przynajmniej miałem w sierpniu co robić...bo i tak nie miałem z kim i gdzie pojechać...coś co powinno przeszkadzać...właściwie mnie ratowało...we wrześniu jest fajnie...mniej ludzi na egzaminach...i tacy fajniejsi...nie ma już tych wszystkich zadufanych w sobie mądrali

Gość Popieram w 100
->, a ja ci powiem, masz rację.. A Ty biedaku może zaciągnij się do wojska, poznasz smak męskiego życia.

Oj, ja bym Was \"wyprostował\", szkoda ze jestem ograniczony przez net! ;) :P

Gość Popieram w 100
no to użalajcie się nad nim dalej i niech czuje się jak mazgaj........ Dobranoc

Popieram w 100, dobranoc i oszczedzaj swoje zdrowie, nie irytuj sie wchodzac na ten topik:P:P:P

też właściwie mam czasem dobry nastrój aż za dobry np. śmieszą mnie gołębie na przystanku biegające za dużym kawałkiem chleba i jak są sesje...wszyscy tacy przejęci...a ja wiem że i tak spier...więc mam dobry humor...tak dla kontrastu...żeby wnerwić innych wychowałem się bez ojca...ale jakie to ma znaczenie...przynajmniej nie miałem pijaka na głowie...widzimy się jedynie przypadkowo na ulicy...w końcu to samo miasto...spyta wtedy co tam u mnie...a gówno go to obchodzi...i tyle...nie czuję z nim związku...ale jakiś dużych pretensji też nie mam Tak jestem rozpieszczonym dzieciakiem ale nigdy nie byłem w centrum uwagi i mam to gdzieś i jak nie uiesz czytać między wierszami to spadaj nikt mi nie musi współczuć ja sobie popiszę inni popiszą wolność słowa w końcu jest aha...nigdy się od wojska nie wymigiwałem...może nawet pójdę na własną prośbę...bo teraz po studiach raczej od razu przenoszą do rezerwy...ale mi może się przydać...ale nie z takich względów o jakich mowa

Gość ojojojoj
JAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUVVVJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUVJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUUJAKI TEN SZEREG JEST BIEDNY! A JAKI NIESZCZĘŚLIWY BUUUUUUU BIEDNY SZEREG NA ZMARNOWANIE TEN CHŁOPAK, A BYLIBY Z NIEGO JESZCZE LUDZIE, ALE ZYCIE TAKIE OKRUTNE A LUDZIE TACY POTWORNI , OJ BUUUUU BUUUU BIEDNY SZEREG, NIKT GO NIE KOCHA, I ON NIKOGO NIE KOCHA, NO KATASTROFA BUUU BUUUU BUUUU I JAK TA HISTORIA SIE SKOŃCZY GDY SZEREG TAKI NIESZCZĘŚLIWY JEST, NORMALNIE MI SIE PLAKAC CHCE I MAM DEPRECHE JAK TYLKO SOBIE O TYM POMYŚLE....

biedni to są ludzie twojego pokroju nie pozwalają się użalac ale jednak pasuje bo dzięki temu mogą udowodnić swoją wyższość jacy to oni twardzi i zrównoważenie jeszcze włożą ci słowa których nie napisałeś i jest fajnie

nigdy nie byles w centrum uwagi. na mnie niby zwracali uwage, ale dla mojego mlodszego brata zawsze mieli wiecej czasu. pamietam taka jedna sytuacje:przygotowalismy z bratem (jako dzieci, ja moze mialam 7-8lat) \"teatrzyki\"-takie smieszne (wtedy smieszne moim zdaniem) krotkie przedstawienia. kazde z nas mialo po jednym. ale najwyrazniej za dlugo to trwalo, mama powiedziala, ze nie ma czasu ogladac moich wyglupow i ze obejrzy tylko brata, bo on jest maly i moze mu byc przykro. tato wtedy nic sie nie odezwal, obejrzeli tylko brata, a mi bylo cholernie przykro. zaraz napiszecie, ze to nic nie znaczylo. ale akich sytuacji bylo wiecej, zawsze brat mogl to i tamto, bo byl maly, a ja nie. mama zawsze miala wiecej czasu dla brata, a ojca prawie nie widzialam, bo ciagle pracowal. teraz jest innaczej, mama jest moja najlepsa przyjaciolka(a moze i jedyna?). wszystko teraz jest innaczej, lepiej niz kiedys, tylko we mnie,gdzies gleboko jest zal, ktory teraz wychodzi, gdy moge gdzies napisac i nikt mi nie powie:\'to dlaczego wtedy nie powiedzialas? nie wiedzialam/lem, ze zrobilem Ci przykrosc\". ogolnie teraz jest wsystko dobrze, czasami wieczorem tylko sobie przypominam to, co zle

jeszcze nikomu nie powiedzialam tego wszystkiego, co tu napisalam, ale wyrzucenie tego wszystkiego poprawia mi humor, chyba sie oczyszczam:)

3 posty pod rzad moje, czwarty tez bedzie. ide porozmawiac z lustrem;)

Gość ojojojoj
szereg bo jest fajnie , bo jest zajebiscie, bo naprawdę w zyciu nikt nic nie musi, nawet zcyc nie treba, wszystko jest kwestia wyboru. Sam stwarzasz sowją rzeczywistośc sam wybierasz swoje mysli- mozesz myśleć o czy zechcesz, nikt Cie nie zmusi bys myślał o czymś innym- wszystko to jest wolny wybór. Mozesz marnowac sobie swoje zycie, mozesz marnowac swój czas na potoki słów, które nic nie znaczą, możesz też robic to co Cię naprawdę interesuje. Każdego cos interesuje, nie ma ludzi , których nic nie interesuje. Tak konstruujemy swoją rzeczywistość, ze lgniemy do tego co nam sie podoba i odpychamy, negujemy to co nam sie wydaje be, tak jak sa przyjemne i brzydkie zapachy.... nie jesteś szereg jakimś pustakiem, jesteś dość inteligentny, wiec pewnie widisz cos takiego jak związek przyczynowo- skutkowy.... nie szanujesz życia i siebie, to jest twój wybór, choć byc może nie Twoja wina. może ktos Cię nie nauczył jak kochać i jak być w życiu szczęśliwym. Sam mozesz coś z tym zrobić- jęsli będziesz chciał. Twoje wypisy są w kółko o tym samym i nic nowego nie wnoszą, własciwie mógłbyś kopiowac teksty i je wklejać longiem, na jedno by wyszło....

mówisz że się oczyszczasz to dobrze miło mi ja właściwie mógłbym to wszystko zachować dla siebie a jakoś nie chce mi się ale się nie przyzwyczajaj bo to niezdrowe nałóg taki

Gość ojojojoj
cholera jasna, zanim sie pojawiłaś na swiecie to ludzie juz wiedzieli od czego jest capslok, wiec się łodczep

ojojojoj,szkoda, ze Ty nie wiedziales:O szereg, widzisz, ze do czegos jednak sie przydales:)

Gość ojojojoj
ty cholera szerega do wiadomości na temat capsloka nie mieszaj :-D To Twój problem