Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczecinianin1979

Ideał dziewczyny - czy takie istnieją ?

Polecane posty

Gość uuuuuaa
a ja palę niestety, cholera na nic to że jestem wartościowa,wierna,wszechstronnie uzdolniona...(he,he)o losie i nawet ze szczecina jestem

Gość Szukaj zdrow...
Wiesz co Szczecinianin, kazdy kij ma 2 konce, ja przez 4 lata bylam niematerialistka, moj chlopak wisial na mnie finansowo i przyznam ze wyszlo mi juz to bokiem. Wrocilam do rodzicow. Sorrki za pierwszy ostry komentarz, ale wkurzyles mnie tym chodzeniem do kosciola :) A sytuacja przyjaciela, ktora opisales to ewidentnie kurestwo.

14.05] 19:43 ciekawe:P a powiem tak, ze wiele kobiet mysli, ze skoro juz sa ze soba, spotykaja sie, to sa jak maz i zona, jak jets jeszcze sex. no i ma byc tak jak w rodiznie, kasa na pol:P sa tez panie, co tak osteacyjnie nie mowia, teraz zakupy! ale sa na tyle cwane, ze wiedza ile facet zarabia, jakie ma wtyki i na ile ona moze skorzystac dzieki niemu np w pracy itp czy na wakacjach. sa na tyle cwane, ze jak tylko urosnie mu konto, pokazuja jak bardzo sie zaduryzly, a gdzie byly wczesniej? to takie ciche dojenie, nie takie ostentacyjne, ale jednak. najlepiej warunki bycia razme ustalic na poczatku np sama sama sama:) kupuje wszystko:)

Gość uuuuuaa
o kurwa namiętma, tempeamentna i do kościółka niedziele?no i komunie przyjąć a zabezpieczać sie temometrem bo inaczej nie po bożemu?a może kościół swoje a chucie swoje jak to pogodzić?

zgadzam sie z persymona mysle, ze to wcale nie jest zle kiedy wie sie doskonale jaki ma byc ten ideal. swego czasu tez smiano sie ze mnie, ze szukam ksiecia z bajki. ja jednak wierzylam w swoj ideal faceta i szukalam szukalam. czasem tracilam nadzieje i myslalam ze zbyt wiele wymagam. jednak nie poddalam sie i dzis jestem najszczesliwsza osoba pod sloncem, bo jestem dokladnie z takim facetem z jakim marzylam byc. idealy istnieja i drogi szczeciniani warto jest ich szukac! zycze zatem powodzenia! to co napisales o tej pannie mnie nie zszokowalo, bo znam nawet gorsze przypadki. ja sama nigdy nie moglabym byc zalezna finansowo od zadnego faceta. nigdy nie bylam i nigdy nie bede :) pozdrawiam serdecznie i zycze ci zebys wreszcie znalazl ten swoj wymarzoby ideal!

do postu wyzej pocztaj darem jest malzenstwo:) a namietnosc to nic innego jak sila milosci:) namietnosc czyli czula, kochajaca zonka, co daje duzo buziaczkow, tuli i nie tylko:) kosciol wiele mowi, nawte piesn nad piensniami o milosci, ale i pozadaniu:) przyjazni, jak wy czytacie pismo sw:)

ciesze sie ze sa osoby ktore podzielaja moja opinie ;-) fajnie by bylo poznac tego kogos... :-( ja spelniam - napisz do mnie prosze - przeciez piersi nie sa najwazniejsze nie uwazasz ? ;-) uuuuaaa - palenie mozna ograniczyc az do zaprzestania wiec nie jest to cos strasznego - odezwij sie prosze :-)

Gość AloneOn TheDark
Ideal? Czula, posiadajaca w sobie ogrom uczucia, Wierna, Inteligentna, Troche niesmiala, Najlepiej domatorka, aczkolwiek odrobine szalona, Z zasadami, czyli dziewczyna, ktora nie wskakuje chlopakowi do lozka na pierwszym spotkaniu... Mial byc ideal, wiec moze wyglad, chociaz to przeciez nie tak bardzo wazne, ale skoro mowimy o ideale... Niewysoka, a juz na pewno duzo mniejsza ode mnie (mam 179 cm.), Szczupla, filigranowa, Delikatna, jesli chodzi o rysy twarzy. Czy jest mozliwe spotkac taka dziewczyne? Wiem, ze jest, ale czy ja ja spotkam? A moze ona tutaj jest i chcialaby poznac interesujacego, nieglupiego, 21-latka, fascynata prawa karnego?

jest:) zajęta:) poznała swoj ideał, walsnie poprzez wizje i net:P;):):) ma 176, blekitem malowane oczeta, muzykolubek:) ma 39 i kocha to, co ja:)

Gość AloneOn TheDark
Ale mi zrobilas, teraz nie zasne, moj ideal i zajety, ale... Prawde mowiac, juz mam takie szczescie, ze wszystkie kobiety, na ktorych mi zalezy, ktore naprawde podobaja mi sie, nie tylko jesli chodzi o wyglad zewnetrzny, sa zajete. Pech.

Gość aaa a
idz sobie ... do muzeum , na wystawę , moze tam będzie figura tej wymarzonej ....

Gość super to moze teraz
ktorys z panow opisze jaki jest? z podobnymi szczegolami?;) chetnie poczytam:D

Gość uuuuuuaaa
no właśnie i te moje 47 kilo nie mieszcze sie w ramach.....chyba pierwszy raz w życiu