Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naczelnamiasteczka

Po czym rozpoznac OWULACJE???

Polecane posty

Bobolka - wiesz dzis jakoś nie najgorzej, mdłości oczywiscie były przez cały dzień ale jakś dzis lepiej je znosiłam bo ostatni dni to była masakra. No własnie córcia tez już powinna być w łóżku bo o 20.00 zwykle juz śpi no ale dziś mnie na te lody tak wzieło,że musiałam je zjeść od razu i córcia skorzystała na tym ;) Mała ma 3 latka. No ale teraz już idziemy myć ząbki i poczytać baje na dobranoc. A twoje pociechy ile lat mają ?

Oj to też maluchy :) Jak niedługo dojdzie trzecie to będzie fajna gromadka. I wiesz podziwiam cię bo ja do tej pory to ciągle myślałam ,że córcia jeszcze za mała bym chciała mieć drugie, a ty masz dwójke i nie masz takich wątpliwości. Super :) No nic uciekam już :) papa Do jutra :)

hej dziewczynki, dzięki tiko za pomoc w robieniu buzioli :D, mam nadzieje że wyszedł ;), a mój synek bobola ma 5 lat i już najwyzszy czas na rodzeństwo!! myśle że u Ciebie to kwestia czasu i będziesz w ciązy, mając już dwójeczkę nie musisz obawiać problemów, bedzie spoko!!!

Powiem Ci że są plusy i minusy ale więcej jest plusów. Muszę powiedzieć że nie narzekam (w przeciwnym razie nie myślała bym o trzecim bobasku:):):) ) Ja naprawdę uwielbiam dzieci:) Bardzo lubiłam chodzić w ciąży:) Najgorzej jest tylko jak zaczynają chorować wtedy bardzo się przejmuję:(:( Ze starszą to miałam przeboje jak miała 1.5 roku to śluz i krew w stolcach... Tak ją leczyli w tutejszym szpitalu że niech ich .... Położyli nas w izolatce z dziećmi chorymi na rotowirusa i jeszcze na dodatek się nim zaraziła. W ciągu paru dni tak mi spadła na wadze że szok:o:o:o Leczyli antybiotykami nie potrzebnie Dopiero jak mój pediatra skierował nas do kliniki gastroenterologicznej to wyszło szydło z worka że to alergia pokarmowa! Ponad rok czasu była na tak ścisłej diecie że nie wiedziałam co mam jej zrobić do jedzenia(bez pietruszki, pomidorów, selera no mówię Ci że prawie wszystko. Z mięs tylko indyk i królik). Bogu dzięki teraz je wszystko i poza paroma chrosteczkami nic jej nie jest!!:D Młodsza pierwszy raz dostała antybiotyk jak starsza poszła do przedszkola. Wtedy się zaczeło normalnie jak nie urok to sraczka... Szybko ją wypisałam!! :):):)

Aga niby tak ale zaczynam mieć psychozę że przez te tabsy coś mogło się popi...yć z moją płodnością...:( To twój synuś to już kawaler:):):) Moja 4 latka to już taki aparat że ho,ho... Dzisiaj proszę ją żeby dała mi się przejechać na swoim rowerku;) to mi powiedziała że mi nie da bo mam dużą pupę a ona ma małą...:D

No, no od wielkiej chwili dzielą nas godziny:D:D O której za zwyczaj wstajesz?????(chcę pierwsza złożyć Ci gratulacje nawet nastawię budzik:):) )

Gość monikkkkk
witam laski :D

Gość monikkkkk
troszke sie rozpisałyscie :) ja byłam u ginka :) powiedziała ze badanie HSG poszło dobrze ze kontrast sie wylał prawidłowo przepisała tab. luteine i bromergon zapisała jak dawkowac :D no i co mi zostało tylko brac narazie z przytulaniem sie wstrzymac :) 13-15 dnia cyklu mocno sie przytulac :) hi teraz nie moge bo jeszcze kontrast po zabiegu musi sie wchłonac :)

Gość monikkkkk
jak zjem te wszystkie tabletki :0 to mam czekac albo na test ciazowy albo na @ :( mam nadzieje ze na to pierwsze :) a jak dostane @ to mam jeszcze jedna recepte :) i mam ja wykupic i brac i jak znowu dostane w nastepnym cyklu to ide na laparoskopie !!! znowu jakis zabieg czy to juz nawet operacja !!! jej mam nadzieje ze na tych tab. sie skonczy !!!

Miejmy nadzieję że skończy się testem:D:D Będę trzymała bardzo mocno za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na co ta laparoskopia???

:) bobolka znając siebie to wstanę o 4 tej i zrobie test :) ostatnio też tak zrobiłam bo już nie wytrzymałam!!! widzę że ty bardzo wierzysz w tą moją ciążę, chyba mocniej ode mnie!! :D

Gość monikkkkk
aga bedziesz napewno :) zycze ci tego :)

spokojnie wyśpij się porządnie!!!:):) Nich ten hormonik przez te kilka godzin więcej narośnie w twoim moczu:):D Wtedy będą takie piękne kreseczki:D Na wszelki wypadek nastawię budzik na 5... W jaki test się zaopatrzyłaś?????

Gość monikkkkk
Laparoskopia - jest to podobne do hsg tez wpuszczaja kontrast ale robia naciecia koło pepka koło spojenia łonowego i obok wkladaka tam jakies rurki cos tam jeszcze i patrza co sie dzieje :( jest ochydne !!to ale niby usypiaja :) to jest plus zaszywaja ciebie i lezysz z 2 doby

Quixx test, chciałam kupić bobo test,ale nie mieli w aptece :/, ale co tam jak jestem to ten też pokaże , a jak nie pokaże to znaczy że klops!!!

Momikkkk masz się tak starać żebyś nie musiała iść na ten zabieg!!!!!!!!! Skorzystaj w tym cyklu z testów owulacyjnych!!!!!!! Wiem że nie jesteś do nich przekonana ale co Ci zaszkodzi... Jak kreska zacznie być bardziej intensywna to rób dwa razy dziennie. Jak tylko będzie wynik pozytywny to do dzieła!!!!!:):):)

no co ty nie wstawaj tak wcześnie, bo ja zaśpię i co wtedy, obiecuję że zrobie z samego rana i od razu napisze co i jak!!!

Pokaże pokaże!!!!!!!!!!:D:D:D Ale tu masz racje test pozytywny za wsze oznacza ciąże choć negatywny nie oznacza że w niej nie jesteś( tu nieraz testy się mylą)

ja też polecam monikkkk testy owulacyjne, mnie też pokazały piękną owulkę, nie moglam na te krechy się napatrzeć!:) uważam że one bardzo pomagają, bez nich ani rusz

Gość monikkkkk
dziewczyny jakos sobie poradzimy :)

Gość monikkkkk
oj dziwczynki czytam sobie o tej laparoskopii !! jestem załamana mam nadzieje ze nie bede tego przechodzic :( a jeszcze mi gin. powiedziała ze jak to nie wyjdzie to bedzie robiona inseminacja :( czyli takie zaplodnienie pobiora sperme meza i mi wprowadza :(

Nie martw się na zapas!!!!!!!!!!:):) Będzie dobrze ale ty musisz w to wierzyć!!! Ja i pewnie inne dziewczyny mocno w to wierzymy i na pewno będziemy mocno za Ciebie trzymać kciuki!!!!:):):) Uciekam już:) Do jutra dziewczynki:):) papa

dziewczyny 1 kreska!! jestem rozczarowana i zawiedziona, nic z tego nie rozumiem, moje przeczucia i objawy się nie sprawdziły:( :( tak sie wkurzyłam że zmierzyłam temperaturę tymi dwoma cholernymi termometrami i znowu 1 pokazał pod pachą 36,9 a na dole 37,6, a drugi pod pachą 36,4 a na dole 37,1, śluz w dalszym ciągu taki sam, ale test jest testem, wszystkie się chyba pomysliłyśmy :(:(

nie ma nikogo :(, do wieczora wyjezdzam na cały dzien, myslałam ze pojade w lepszym humorze:( pa

Oj Aga może to poprostu za wcześnie. Tempka wysoka więc nadzieja jest i ja nadal trzymam kciuki !!!!! Trzymaj się i nie smuć :) W ten długi weekend nie będę za często zaglądać bo też zamierzamy spędzić większość czasu na powietrzu. Pozdrawiam dziewczyny :)

Normalnie nie wierze...!!!!!!!!!!!! Może faktycznie za wcześnie ten test!!!:O Aga nie martw się... Może jeszcze hormon nie zdążył narosnąć!!! Jak za parę dni nie dostaniesz @ to powtórz test a na pewno wyjdzie pozytywny!!! Nadal trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!:):):)