Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owiedka21

wynik pozytywny...

Polecane posty

czesc Dziewczyny :) zrobilam dzis testy (2) i wyniki wyszly pozytywne.... co robic?? mam 21 lat i IIrok studiow... jak powiedziec rodzicom?? dodam,ze z chlopakiem jestem polroku i swiata poza soba niewidzimy..(on pracuje i zarabia calkiem niezle-wiec chociaz o to powinnam byc spokojna....) pomozcie....nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzic,jak to wszystko poukladac........ :(

no to gratuluje i głowa do góryyyyy... jeszcze przyjdzioe czas ze bedziesz strasznie szczesliwa!!!!

Gość aha jak ja ci zazdroszczę
też bym chciała zobaczyć dwie kreseczki !!!

Gość to powod do radosci
nie martwic sie a cieszyc trzeba;] nowe zycie;]

luzik kumpela miała wynik pozytywny na parę dni przed maturą. To dziewczyna miała dopiero perspektywę. Skończyła dzienne studia w normalnym terminie. Pozdrawiam i gratuluję

Życzę wszystkiego najlepszego:) choć uważam, że dziecko po pół roku znajomości to lekka nieodpowiedzialność. Mam nadzieję,ze wszystko się ułoży. Może na czas ciąży, pójdziesz na zoczne, a potem wrócisz na studia:)

Gość to powod do radosci
hej normalnie;] a jak dzidzius pojawi sie na swiecie to rozkocha twoich rodzicow i na pewno ci pomoga;] sama mam 21 letnia corke studentke i jesliby zaszla w ciaze bardzo bym sie cieszyla i pomogla na pewno;]

Gość to powod do radosci
studia ukonczysz w trybie zaocznym,wiele mam tak robi;]

eh...znajomosc jest od 1,5 roku tylko,ze razem jestesmy od pol roku.......

wiem,ze to powod do radosci, tylko ze jeszcze nie potrafie sie cieszyc...chociaz staram sie szukac samych pozytywow.... to dla mnie jakis szok i wciaz nie moge w to uwierzyc.... chcielismy miec dzidzia,tylko,ze {wiadomo} jeszcze nie teraz.... dziekuje bardzo za slowa otuchy :(

Gość Gosssienka
gratuluje :)głowa do góry... a co do rodziców to przede wsyztkim nie zwlekaj... zeby pozniej w stresie nie ukrywac brzuszka. Powiedz im prosto z mostu i zniknij z oczu,niech zostana z tym sami na jakis czas - na pare dni jesli masz mozliwosc. A jak im opadna nerwy podejda do tego inaczej. Glowa do góry dziewczyno ;) Zobaczysz jescze wszyscy zakochacie sie w dzidzi... a nie jdna kobieta skonczyla studia z dzieckiem :) pozdrawiam

Gość Gosssienka
I pamiętaj: dzidzia najważniejsza. :) ....Nie przejmuj się, daj rodzicom czas, wyjedź na kilka dni, muszą przemyśleć przyszłość....... O Boże, jak ja się cieszę i gratuluję:) Buziaczki

Gość ja po sobie i kolezankach
widze, ze na studiach ma sie wiecej czasu na dziecko niz po studiach. wiekszosc moich kolezanek konczylo studia dziennie i poradzily sobie i z ciaza i z dzieckiem. Naprawde!!!!!! A potem z praca lepiej, bo juz dzidzia odchowana. Bedzie dobrze!

Gość gdzie ten okres
owiedka 21 głowa do góry,bedzie dobrze.Ja przeżywam stres,bo jestem z moim chłopakiem od miesiąca i też jest możłiwość,że mogę być w ciąży to dopiero by było gdyby się rodzice dowiedzieli,że zostanądziadkami

Gość a co zawiodło
?? Jaka metoda? PS. Głowa do gory, poradzicie sobie!!

Gość onka344
kobieto jak dawałaś dupy to nie pytałaś rodziców wiec w czym masz problem jak im to powiedziec trzeba myśleć wczęsniej a nie po

Gość gdzie ten okres
u mnie jeżeli zawiodła to prezerwatywa,po prostu pękła chociaż wytrysku jeszcze nie było to jest duże prawdopodobieństwo,że mogę być w ciąży.A niby Durex są takie dobre

Gość a co zawiodło
Może było za sucho?? Albo źle zalożona?? Jak dla mnie Durexy sa niezawodne odpukać :P

zawodne....jak widac.... a co do tego \"swietnego komenta\"--to nie dam sie sprowokowac...przynajmniej nie dzis.......... dziekuje za slowa otuchy........

Gość gdzie ten okres
widocznie dla jednych Durex są o.k dla innych nie

Gość okamien
owiedka ale pękła Wam? też przeżywam stresik mały choć teoretycznie nie powinnam ale że był to mój piewszy raz to troszkę panikuję

Gość jajo
hej a skąd jesteś? Jaka miejscowość?

owiedka21!!! trzymaj sie. bedzie dobrze. jestesmy z Toba :*.

Gość gdzie ten okres
owiedka 21 kolorowych snów!!! Jestem myślami z Tobą,będzie o.k!!! :)

eh....zasnelam po 9 a teraz juz godzine nie moge spac.... pije mleczko--powoli sie oswajam z mysla ze zostane MAMa-- retyyy jak to dziwnie brzmi..... najbardziej chcialabym miec przy sobie teraz jeszcze swoja mame... dziekuje Dziewczyny za wsparcie i zycze równiez kolorowo słodkich snow :*

Gość pyszczka
moja koleżanka ze studiów za dwa tygodnie rodzi drugie dziecko, jestesmy na trzecim roku.uważam ze jest to wspaniała osoba , która strasznie cieszy sie ze swoich dzieci.na początku widziałyśmy że jest troche przerażona ale teraz to najpiękniejsza i najszczęśliwsza mama pod słońce.wszyscy trzymamy za nią kciuki i pomagamy jak mozemy, chociaż by w przygotowaniu notatek czy wypożyczeniu książek.za ciebie tez trzymam kciuki!!!!!

Gość gdzie ten okres
owiedka 21 :) daj znać jak przyjęli tą wiadomość Wasi rodzice. Pozdrowionka :)

oczywiscie,ze dam znac... tylko ze dopiero w przyszlym tygodniu,bo wtedy wraca moj Skarb i idziemy do gina(upieral sie zeby isc ze mna)... w najblizszym czasie tzn. w czwartek zamierzam poinformowac brata.... eh trzymajcie kciuki:( dziekuje za slowa otuchy....

Gość gdzie ten okres
pewnie,że bedziemy trzymać kciuki :) I bardzo dobrze,że idziesz do lekarza ze swoim ukochanym :) Trzymaj się cieplutko :)