Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owiedka21

wynik pozytywny...

Polecane posty

Masz rację, że niektorzy na \"dzien dobry\"proponują seks.Ale to jest jeszcze uczciwe i wtedy mozna od razu sie wycofac.Gorzej jesli facet obiecuje zlote góry itd.,itp. a chodzi mu tylko by wykorzystac dziewczyne i potem ją rzuca. Tez sie ciesze ze Was poznalam

Gość Justynka_19
Witam :) Mam pytanie do Julity... W jaki sposób kochałaś się ze swoim chłopakiem "w tamponie"? Bo nie mogę sobie tego wyobrazić... Pozdrawiam :)

Gość gdzie ten okres
Justynka_19 miałam włożony tampon dość głęboko,toteż mój chłopak bez problemu mógł we mnie wejść i było cudownie-oczywiście z tamponem nie można kochać się w przeróżnych pozycjach,bo wiadomo,że penis nie wejdzie tak głęboko,ale jest bardzo fajnie :)

Gość gdzie ten okres
Cześć dziewczyny!!!! Już zrobiłam porządki w domku i weszłam tu na chwilkę. Anii pewnie wczoraj super bawiłaś sięze swoim ukochanym :) Niutkaa jak idzie pisanie?? Co do twojego problemu odnośnie tyłozgięcia macicy,to moja koleżanka też tak ma i niby lekarz jej powiedział,że nie jest to duży problem,ale lepiej idź do lekarza i niech ci wszystko dokałdnie wytłumaczy,bo co masz się martwić. Owiedka21 co tam u Ciebie?? Tak się codziennie zastanawiam jak tam twoje sprawy Trzymajcie się cieplutko :)

Gość do autorki tematu
po 1 wedlug mnie nie ma czego gratulowac... gratuluje sie czegos co nam wyszlo.. do czego dazylismy.. grasz np w totka- wygrywasz.. bo chciales wygrac.. i Ci gratuluja.. a watpie czy ty szlas do lozka z chlopakiemw celu poczecia dziecka dwa- po 6 miesiacach bycia z facetem zaszlas w ciaze.. to strasznie nieodpowiedzialne.. to dla Ciebie obcy czlowkiek.. jak dla mnie zenujaca sprawa, gyby moja corka zaszla w ciaze bedac z chlopakiem 6 miesiecy bylabym nia strasznie zawiedziona( to ciekawi mnie po ilu poszlas z nim do lozka.. moze na 1 randce?) 3- masz tyle lat, ze jakos sobie z dzieckiem poradzisz.. ze studiami tez- wierz mi dziecko w niczym nie przeszkadza... potrzebne Ci bedzie tylko szczesci.. bo zwiazki takie jak twoj.. skazane sa z reg na porazke pozdrawiam

do autorki tematu - jestes niesprawiedliwa!!!Na szczescie owiedka21 ma tu kolezanki,ktore zawsze beda ją wspierac i cieszyc sie razem z nią z dzidziusia!!!Nie masz prawa osadzac w ten sposob osob,ktorych nie znasz. p.s.Wiele takich zwiazkow to szczesliwe malzenstaw,na cale zycie!!!

Julitka, a co Ty myslisz o tej wypowiedzi?Ja sie z nia nie zgadzam!Ale kazdy ma prawo do swojego zdania,tamta pani rowniez

Gość gdzie ten okres
moim zdaniem nie ma tutaj mowy o jakiejś wielkiej nieodpowiedzialności- o owej nieodpowiedzialności możemy mówić wówczas gdy 16 latka kocha sięz nowo poznanym chłopakiem bez zabezpieczenia i zachodzi w ciąże. A przecież owiedka zna dłużej swojego chłopaka a bycie z kimś pół roku to az tak mało nie jest-moja przyjaciółka po 8 miesięcznym chodzeniu z chłopakiem również była w ciąży i co teraz są bardzo szczęśliwym małżeństwem ich córeczka ma już prawie dwa latka a oni prawie trzy lata są po słubie. Nie można mówić z góry o skazaniu kogoś na to,że mu się nie uda-niektórzy chodzą ze sobą po 10 lat i w końcu i tak im się nie udaje gdy siępobiorą a inni mogą nawet po poł roku być super szczęśliwą rodzinką-wszystko zalezy od tego jak się ludzie dobiorą. A owiedka niech sięciesz,bo ma przecież mnóstwo powodów do radości a ja cieszę się razem z nią-buziaki :)

Gość gdzie ten okres
niutka właśnie jedna dziewczyna skwitowała mnie na forum(nie powiedziałą dokłądnie,że o mnie chodzi ale tak wywnioskowałąm),że nie rozumi jak można kochac sięz facetem po miesiącu znajomości przecież to takie obrzydliwe-ty też tak myślisz??

Gość Magda2626
dla mnie jest to faktycznie obrzydliwe.. sex to tak intymna sprawa.. ze powinnismy sie nia dzielic jedynie z tymi, ktorych kochamy.. a wybacz ale po paru tygodniach znajomosci to nie jestes w stanie poznac czlowieka.. poprostu jest to niemozliwe.. nie jestesmy zwierzetami.. dotykac czyjegos penisa..penisa faceta ktorego ledwo znam jest dla mnie poprostu wstretne.. i nigdy przenigdy nie pozwolilabym sie tam dotknac kolesiowi ktorego poznalam miesiac temu! ja najzwyczajniej w swiecie puscilabym pawia!nie jestem suka ktora nadstawia tylka byle komu.. po 3 randkach..szanuje sie..i dlatego szanuja mnie inni..;)

Gość a dla mnie sprawa wyglada tak
poznaje faceta- 2 tg, ide z nim do lozka.. jestesmy ze soba pol roku.. okazuje sie ze to nie ten.. no to za jakis czas mam nastepnego chlopaka.. miesiac.. bach- znow ide z nim do lozka.. ale to znow nie ten.. czy nie jestem wtedy zwykla dziwka?? a swoja droga.. zwiazek zbudowany na wpadce nie jest dla mnie zwiazkiem normalnym.. bo wiazac zawsze i przede wszystkim bedzie dziecko.. a zwiazek, malzenstwo czy cokolwiek podobnego nie jest relacja dzieci- partnerzy, ale partner-partner:P ale dla was to chyba zbyt skomplikowane;)

Julita, a ja sie z tymi opiniami nie zgadzam. To jak bedzie rozwijal sie zwiazek,zalezy od nas i to czy pojdziemy do lozka szybko czy po roku nie ma znaczenia. Ale wiadomo,ze zwiazku nie mozna opierac tylko na seksie,bo wtedy on nie ma sznas na przetrwanie. Co do tematu wpadki mam tez zupelnie inne zdanie,niz osoby,ktore sie wlasnie wypowiadaly.Oczywiscie,ze malzenstwa takie sa szczesliwe i to jest sprawa indywidualna.Jesli ludzie sie kochaja,to od razu takie dziecko tez kochają, mimo ze nie bylo ono planowane.Widac ze w przypadku owidki tak wlasnie jest.

Mam kolege,mlodszego ode mnie, ktory akurat tez zaliczyl \"wpadke\" i jest najszczesliwszy na swiecie.Wczoraj z nim rozmawialam i widac po nim ze nie moze doczekac sie narodzin dziecka.Juz kocha to malenstwo najmocniej na swiecie!

Gość gdzie ten okres
właśnie rozmawiałam z moim chłopakiem na temat tych opinii i już jestem spokojniejsza. Tobie również dziękuję :)Mi jest z nim cudownie i tyle :) Jutro przyjedzie jak dobrze :)

Gość do was moje mile
zobaczymy co Twoj chlopak powie jak pobedziesz z nim 5 lat;) sluchajcie dziewczyny to czy zaczyna sie zwiazek od sexu czy od przyjazni ma ogromne znaczenie.. sex jest fajny.. porzadanie wytwarza w naszych mozgach dziwne zachowanie.. jestesmy szczesliwi..jest nam dobrze.. ale na sexie nie da sie zbudowac stabilnego zwiazku! zgadzam sie z opinia ze pojscie do lozka po kilku tg znajomosci jest obrzydliwe- tez sobie tego nie wyobrazam. teraz moje mile moze byc cudownie, pogadamy za 5 lat.. po tym jak ze soba zamieszkacie;) (choc szczerze watpie ze za 5 lat taki zwiazek nadal bedzie istanial.. a jesli juz bedzie to bedzie w rozsypce)

Gość TO JA TEZ SIE WYPOWIEM KKK
DLA MNIE DZIEWCZYNA KTORA IDZIE DO LOZKA PARE TYGODNI PO POZNANIU FACETA TO ZWYKLA SZMATA. CO DAJE TAKIEMU FACETOWI CZEGO NIE MOZE MU DAC INNA? NADSTAWIA MU TYLEK JAK BURA SUKA.. NIC WIECEJ.. CO W TYM WYJATKOWEGO? MOGE SIE ZALOZYC ZE TAKI KOLES GDYBY MOGL WYBRAL PAMELE ANDERSON.. BO I Z PAMELA NIC GO NIE LACZY.. I Z LASKA KTORA ZNA NP 2 TG.. 2 OBCE BABY.. A PAMELA (CZY INNA LASKA O KTOREJ FECECI FANTAZJUJA) I WYGLADA LEPIEJ OD TEJ DZIEWCZYNY Z KTORA MA SIE PRZESPAC .. I PEWNIE LEPSZA W LOZKU JEST.. NO I W OGOLE.. JESLI NATOMIAST CHLOPAK Z DZIEWCZYNA ZNAJA SIE DLUZSZY CZAS.. DECYDUJA NA SEX.. TO CO INNEGO.. WTEDY TAKA DZIEWCZYNA ZNACZY WIECJ NIZ PAMELA DLA NIEGO.. WTEDY NIE WYBRALBY PAMELI.. KAPUJECIE SUCZKI?

No nie przesadzajmy, że pojscie do lozka z kims nieznanym jest obrzydliwe...Czasem miedzy ludzmi wytwarza sie takie pozadanie, że od pierwszego spojrzenia na ta osobe o niczym innym sie nie mysli.No i wiadomo, ze jesli nie daj boze ,jest sie po jakims drinku to puszczaja hamulce.Ale wtedy jest to seks dla seksu i nie mozna liczyc ze po czyms takim stworzy sie zwiazek.Najbezpieczniej jest gdy tej drugiej osoby juz nigdy sie nie spotka...Dodam jeszcze,ze w dzisiejszych czasach jest to troche ryzykowne dzialanie,chociazby przez choroby przenoszone droga plciową. Tego nalezy sie bac!

Gość traceera
zdobiłam sobiue dzis test...................wynik negatywny...huuraaaaaaaaa.musialam sie z Wami tym podzielic.Mam nadzieje , ze był to mój pierwszy i ostatni test w życiu:).Pozdrawiam

Suczki???Jak sie komus tu nie podoba,to niech spada,zamiast nas obrazac!!!!

Gość daj spokoj dziewczyno
nie jestesmy zwierzetami.. potrafimi sie kontrolowac.. pewne rzeczy powinny nas brzydzic.. skad wiesz co kols z ktorym przespalas sie po paru randkach przed chwila robil? moze dorwal taka glupia jak ty i przed chwila jej lizal cipke? czy ciebie to nie brzydzi? bo mnie jak najbardziej..

Gość a moze bzykal ja w pupe
nie brzydzi Cie to ze penisa ktory przed chwila mogl byc w czyims tylku on wsadzi w ciebie? ja bym sie wyrzygala.

Gość traceera
no a afceci własnie tacy są............. ruchaliby wsyztsko co im sie nawinie

Gość no i wlasnie dlatego
ze tacy sa najpierw trzeba ich poznac zeby nie stac sie taka wyruchana kolejna glupia laska- suka zwykla.. a zeby poznac nie wystarczy miesiac:P

Gość ze niby to czy najpierw
ide do lozka czy zaczynam sie przyjaznic nie ma znaczenia? dziewczyno jak dla Ciebie nie ma znaczenia czy idziesz do lozka z facetem po tygodniu czy po 2 miesiacach to jestes beznadziejna.. wybacz ale ja nie szastam dupa na lewo i prawo i dla mnie tez ma to znaczenie:P:P nie chodze z pierwszym lepszym ktorego znam miesiac:P:P

Julita,niech sobie gadają co chcą.Ja mam ich gdzies.Zreszta co nagle tyle osob zaczelo sie interesowac NASZYM tematem???!!!Chyba bedzie trzeba go zmienic by moc sobie normalnie pogadac,bez komentarzy tych szajbusów

ze niby to czy najpierw sama jestes bezbadziejna:) Haha.Pozdrawiam i zycze szczescia w zyciu,bo widac ze wam sie nie uklada i stad taka zawisc.Wszystko jasne,wiec gadajcie ile chcecie,mnie to nie rusza.Papa

Gość anii
Hej dziewczyny! Niutkaa właśnie tu przed chwilą weszłam i widzę co się dzieje. e tam olacać i już, się sami odczepia. co u Was kobitki?

Gość anii
Niutkka jak tam twoje zęby? A jak praca twórcza? Julita, fajnie że masz okres. Też seksu z tamponem w czasie okresu musze sprobować. Miałaś inne odczucia niż normalnie bez tamponu? Spektakl był bardzo dobry, spotkaliśmy się również z moją przyjaciółką z przedszkola i jej chłopakiem :) My kochaliśmy się w czw na krześle i musze powiedzieć, że bardzo nam przypadł do gustu ten mebel, mieliśmy duże orgazmy, polecam ;) Owiedka jak się czujesz?

Gość gdzie ten okres
Już jestem kobitki :) Kończyłam piec ciasto-dzisiaj miałąm ochotę na Murzynka,mój ukochany też lubi,mam nadzieję,że mu będzie smakował :) Mam to głęboko gdzieś,co tam wypisywano o mnie ja i tak wiem swoje. Anii naprawdę kochanie się w czasie okresu z tamponem jest bardzo przyjemne,doznania są całkiem inne bo jest wtedy jeszcze bardziej wilgotno i ślisko-jednak kochaliśmy siętak tylko w pozycji klasycznej,bo jak chcieliśmy od tyłu,to jajniki mnie pobolewały. No no krzesełko,brzmi fajnie,też musimy wypróbowac :) bo u mnie z orgazmami jest różnie,więc może teraz będzie na pewno. jak ja już dawno nie byłam w teatrze,oststnio jak mieszkałąm w Poznaniu tj w ubiegłym roku :( Niutkaa dziękuję Ci,że jesteś i Tobie Anii również :) Ciekawe ci tam u Owiedki