Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numa

zaskakujące prezenty... coś oryginalnego

Polecane posty

Gość numa

słuchajcie chciałabym sprawić komuś prezent, lecz nie chce kupować portfela, bokserek albo ramki ze zdjeciem. szukam czegoś pomysłowego. Moja koleżnka dostała kiedyś bukiet z lizakami zamiast kwatów. Inna wpadła do mieszkania... a od klamki jej drzwi ciągnęła się długa nić, na której przyklejone były karteczki z wyrazami, które tworzyły życzenia... na końcu nitki ( w szafie) był wielki misiek. Myślę i myśle, pomóżcie

chcesz zaskoczyc... kup kalosze hihihih albo gumofilce haha

Gość numa
hehe pocieszne... :D

Gość niepewna jelonka
najbardziej zaskakujacym prezentem jest danie komuc tego... o czym zawsze marzyl (marzyla)... zamiast kolejnej dawki "czegos oryginalnego", kompletnie zbednego...

Gość numa
ostrzegam, bede odświeżać topik w nieskończoność... ;D

Gość numa
nie wiem o czym marzy ta osoba, bo krótko ja znam

Gość niepewna jelonka
tym bardziej odgadniecie tego by ja zaskoczylo.. radze zejsc z kafeterii, nie isc n alatwizne i dawac czegos pseudooryginalnego, ale zainteresowac sie ta osoba...

Gość numa
a jeśli marzy o porshe...., ja nie mam tylu pieniażków niestety

Gość niepewna jelonka
ehh numa... numa... szkoda, ze tak do tego podchodzisz... :(

Gość numa
chcę sprawić by pojawił się uśmiech na jego twarzy i by to zapamiętał. by widział, że włożyłam w to serce...

Gość a to jest
on czy ona? i ile ma lat? tak okolo i z jakiego zawodu jest?

Gość numa
nie chcę być banalna... szukam inspiracji... może akurat ktoś podrzuci jakieś pomysły (ja mam kilka) Dziękuję Jelonko za rady

Gość a to jest
czo?

Gość numa
24 lata, student

Gość niepewna jelonka
hm... a uwazasz, ze "wlozenie w to serca" to powielanie cudzich pomyslow? czy moze wymyslenie czegos samemu? czy moze spelnienie jego marzenia...? nawet jezeli marzy o porshe... wystarczy maly model tego samochodu + zyczenia, ale prawdziwe życzenia. Takie o jakich marzy. To wedlug mnie prezent "od serca", a nie ciagniecie kartki na niteczce, bo kolezanka tak zrobila...

Gość grizelda
ja dostałam 18 bananów na 18-stke zamiast kwiatów( później sie dowiedziałam że poprostu kwiarciania była zamnknięta a zieleniak był obok:P ) ale i tak fajny pomysł

Gość numa
właśnie dlatego tego nie zrobię... może po prostu ktoś bedzie miał lepsze pomysły od moich. poza tym może taki temat przyda się innym ludziom... i sprawią innym przyjemność

Gość numa
Grizelda -> świetne ;) fajnych masz znajomych

Gość marei
Ja bym chciała dostać oryginalny prezent, a nie coś o czym marzę, bo i tak o rzeczach nie marzę :P Najlepszy prezent na świecie - cały zeszyt 32 kartkowy wypisany miłymi słowami.. :)

Gość numa
;) o właśnie.... Może piszcie co chcielibyście dostać, bardzo ciekawie się czyta

Gość żupa z zuka
Wiesz, ja już ludziom mówiłam... Że wolę coś małego i od siebie niż jakieś wspaniałe misie, ramki i inne. Dla mnie to mógłby być nawet papier toaletowy, tyle że na każdym segmencie mogłoby pisać coś innego.. własnoręcznie wyszyta haftowana chusteczka, robiony na drutach szalik :) a nawet żadne prezenty tylko napisane od serca życzenia - mnie najbardziej cieszą słowa ;)

Gość wrocławianka od urodzenia
dostałam kiedyś portert z fajnego zdjęcia od znajomych,czyjaś tam znajoma na ASP studiowała,wisi na ściane do tej pory:)

Gość w goooreee

Moze wsadz w wielki karton mniejszy karton, w niego jeszcze mniejszy i tak pare kartonow, a w ostatnim cos ciezkiego ale bezwartosciowego, np cegla... A jak juz sie dobierze do tej cegly to wyciagnij zza plecow cos fajnego ;)

Gość replayy

a ja dostałam od Swojego Misia w prezencie wyjazd do Egiptu. To jest dopiero prezent!!! :)

Numa - nicka se zaczernij ;-p wpisywanie hasła nie boli...

Gość a ja bym chciała dostać
Portret swojej własnej karykatury narysowany przez profesjonaliste

ja dostałam kiedyś kalafior, po lekcji biologii, na której psorka porównywała do tegoż warzywa kłykciny kończyste do kalafiora dołączone były życzenia, żeby była to moja pierwsza i ostatnia wenera ;) 18 bananów to klasyka na osiemnastkach, 18 lizaków też kombinowaliśmy kiedyś nad iglem z tamponów, ale potem doszliśmy do wniosku, że jednak głupie bardzo podobają mi się prezenty z \"duszą\", własnoręcznie zrobione kolczyki czy branzoletka, narysowany przez przyjaciół mój portret wpakowany za szkło [nigdy tak pięknie nie wyglądałam ;)] jest cała masa różnych pomysłów, ale radzę posłuchać niepewnej jelonki, zamiast cudzego pomysłu, który może i jest w jakimś stopniu zabawny, zastanowić się i pomyśleć co tak naprawdę uszczęśliwiłoby tę osobę, co Ci się z tą osobą kojarzy...

Gość numa
dzięki dziewczyny, macie super pomysły