Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa

Clostilbegyt-dziewczyny brałyście te LEKI?

Polecane posty

Gość Scent86
GoscAla zachowaj spokoj... Bedzie dobrze.....

Gość Ala trzymam kciuki :) wszystko będzie dobrze.

Gość Meegann
GoscAla, jak tam humor? Jak sie czujesz? Badalas dzisiaj beta?

Gość gośćAla
Jutro pojadę na betę. A dziś rano znowu na papierze widziałam lekko zabarwiony śluz.. :o Nie wiem co mam o tym myśleć.. Zobaczymy co wyjdzie jutro z bety. Poki co biorę duphaston no i bardzo się denerwuję.

Gość Scent86
GoscAla niczym sie nie przejmuj! Mam znajoma ktora miala mocne plamienia przez cala ciaze :))) inna miala przez 2 miesiace miesiaczke a teraz obie maja dzieciaczki zdrowe:) takze widzisz nie przejmuj sie i nie denerwuj! Zobaczysz-bedzie dobrze:)

Gość gośćAla
Dzięki kochane 🌻 Plamienia teraz jakby ustały. One właśnie są po nocy jakby.. dziwne. No a jutro druga beta. Mam nadzieję, że wynik mnie uspokoi.

Gość Blanka2014
GoscAla daj znać jak po będziesz po becie :) dziewczyny co u Was

Gość gośćAla
No własnie, piszcie dziewczyny! jak tam starania, która testuje w najbliższym czasie? Jak się czują ciężarówki? Ja co chwilę chodzę do toalety i sprawdzam czy wszystko w porządku ;) Dzisiejsza beta nie może być niższa niż 153..

Gość nikita03285
GośćAla trzymam kciuki żeby przyrost bety był duży:) tak się cieszę. Dawno do Was nie pisałam ale regularnie odwiedzałam, miałam jeszcze miesiąc przerwy bo moja gin była na urlopie. Przyszły mi wyniki cytologi i jest ok ale mam stan zapalny i zapisała mi Gynalgin ale po dwóch tabletkach myślałam że dostałam okres to znaczy było to wczoraj taki śluz z krwią, resztkami tabletki i takie kawałki jak by nabłonka. Czekałam aż przyjdzie normalne krwawienie a tu nic. Oczywiście te krwawienie i tak było z opóźnieniem i robiłam dwa testy ciążowe te najczulsze w odstępie dwóch dni i nic. Miałam zacząć teraz ostatni cykl z Gonalem i nie wiem co roić. Jestem załamana i wciąż tyko ryczę. Może potraficie coś doradzić. Przepraszam za tak długi post ale tylko z wami mogę pisać o wszystkim

Gość gośćAla
O jeny.. Nikita, współczuję :( Trudno mi ocenić co dalej.. to chyba tylko twoja gin powinna zdecydować. Może poczekaj 1 cykl, żeby tam wszystko doszło do normy i wtedy rozpocznij cykl z gonalem? Ech :( ściskam mocno!

Gość nikita03285
Zadzwoniłam do mojej gin i była w szoku. Sama nie wie o co chodzi. Jeżeli okresu do czwartku nie dostane to mam dzwonić i w piątek gdzieś mnie wcisnie na wizytę. I między czasie brać te globulki dopochwowe. Ten cykl raczej i tak będzie stracony bo mąż zjeżdża na parę dni i przez te opóźnienie @ nie zmieścimy się w czasie. Ja to mam szczęście z tym wszystkim. Oby u was dziewczyny wszystko szło lepiej .

Gość Beatricze17
Hej, ja zmniejszyłam sobie dawkę duphastonu na 3x1 tabletkę bo wydaje mi się zbyt duża dla mnie 3x2 bo strasznie bolała mnie jakby tarczyca,a jak zmniejszyłam to od razu lepiej było. Nie chce mi się tłumaczyć ginkowi przez telefon, więc zaoszczędzę mu jego i mojego czasu a pogadam jak na wizycie będę :)) Ogólnie stwierdziłam ,że nie robię testu no bo w sumie nie mam nic co mogłoby wskazywać na ciąże no i Kochane czekam na okres a wydaje mi się ,że zawita jakoś w piątek :) Bóle mam delikatne jak na okres i to w sumie tyle :D Ewentualnie jak będzie się spóźniał albo coś to zatestuje :) GośćAla nie denerwuj się i na spokojnie ,będzie wszystko dobrze zobaczysz :) 3mam mocno kciuki :) Ja teraz bede miala 2 miesiace pod rzad przymusowego wolnego więc zamierzam się zabrać za mój spasiony brzuch z grillowego obżarstwaa potem odstresować się na wakacjach :D

Moze rzeczywiscie jak stan zapalny to lepiej poczekac. Okres może tez pomoc wyczyścić? A to dziwne, ale ja akurat w czasie starań miałam kilka takich właśnie sytuacji ze nie wiedziałam czy to już okres czy nie i dwa razy trwało to tydzień. Lekarz wtedy mówił ze następny cykl jest niezależny od tych plamien, ze one nie maja wpływu na płodność w nowym cyklu. Tyle ze ten stan zapalny ci dochodzi. Eh może się naprostuje jeszcze zanim przyjdzie okres a i mąż może jakos zjedzie :)

Gość Beatricze17
Nikita kiedyś jak miałam jakieś globulki dopochwowe (nie pamiętam nazwy) to też wyczyściły mnie i leciały jakieś strzępki , tak samo miałam z nadżerką plamiłam lekką krwią i strzepki minimalne takie, więc może się tam wszystko dobrze czyściło :) więcej nie pamiętam :) Widzę ,że forum już nową stronę przygotowuje bo nic sie nie dodaje a potem wszystko na raz :)

Gość gośćAla
:( Nikita, odpocznij w tym jednym cyklu, nabierz siły na następny już z gonalem. Będzie dobrze.. trzeba tylko mieć pokłady ogromnej cierpliwości i dużo siły, żeby te wszystkie niepowodzenia udźwignąć psychicznie.. Trzymaj się ciepło 🌻 i oczywiście informuj nas na bieżąco.

Dziewczyny jesteście nie zastąpione, dziekuje za rady, na was zawsze można liczyć. Od razu mi lepiej. A teraz byłam w toalecie i na wkładce mam krew chyba w końcu przyszedł okres, oby to był on. Także może jeszcze ten cykl uda mi się zadziałać. Bo zmieścimy się w czasie z mężem. Chciałabym ten cykl zrobić bo przerw mam już dość i jak się nie uda to operacja. Nie chce już tego przedłużać w nieskończoność.

Beatricze co do brzucha i kondycji polecam ćwiczenia z Chodakowską. Ja ćwiczę trzy razy w tyg i jest rewelacyjnie.

Gość Scent86
GoscAla i jak tam???

Gość gośćAla
Dziewczyny, beta: 373,02 :) :) Średni dwudniowy przyrost to 200% a całkowity przyrost to 400% od poprzedniego badania - 3 dni temu. Jeny jak się cieszę!

Gość Scent86
GoscAla teraz juz nie ma stresu!!! Jestes w ciazy :)))) ogromne gratulacje!!!!! Dbaj o siebie Kochana:)

Aleeeee przyrost. Super. Gratulacje. Dajesz mi nadzieje :)

Gość gośćnana
Dziewczyny z tymi bliźniakami to na początku lepiej nie wiedzieć ja gdybym w szpitalu nie była i ciążę z HCG właśnie wyszło to przepuszczam że bym nie wiedziała o podwójnym szczęściu i uniknęła bym załamki. Gratuluje !!!Gość Ala u mnie też był taki przyrost bety i teraz już z górki. Pierwsze zakupy udane :-)

Gość Kmom
GoscAla ale szczescie:) gratuluje. Dbaj o siebie:) kurde nikita ja tez mam stan zapalny. Jakies bakterie sie mnie trzymaja a wszystko to wyszlo jak chcialam robic hsg. Biocenoza zle wychodzi. Jestem po 2 antybiotykach doochwowych i 1 doustnym inic:( to dopiero zalamka. Podejsc do hsg mialam 3 ale za kazdym razem ta flora bakteryjna jest zla. :(:(:( najgorsze ze ja nie mam uplawow ani swedzenia ani pieczenia. Wiec trudno mi okreslic czy juz jest ok:( eeeh. A bez hsg nie chce brac lekow. Tak zaluje ze wczesniej sie za to nie wzielam. Teraz stoje w miejscu i tym sie denerwuje

Kmon ja też nie mam żadnych objawów stanu zapalnego. Wyszło to przy cytologi. Ale jak pamiętam to zawsze przy jej robieniu wychodził stan zapalny u mnie. Nie wiem dlaczego. Wczoraj delikatne krwawienie miałam tyle tylko co na wkładce i nic poza tym, teraz też nic. Umówie się na piątek do gin i niech sprawdzi co się dzieje. Niech już nas to opuści wszystko żebyśmy mogły ruszyć dalej.

Gość Scent86
Dziewczyny glowa do gory! Bedzie dobrze i trzymam za nas wszystkie kciuki! :)

Gość gośćAla
Ja też trzymam cały czas! :) Zapisałam się do gina na poniedziałek. Trochę wczesnie, ale jestem taka niecierpliwa. Chciałabym żeby mi potwierdził, że wszystko jest ok, że coś widzi. Wiecie co? ja to jestem straszna panikara.. wczoraj bolały mnie jajniki no i wpisałam w google no to mi wyskoczyły ciąże pozamaciczne! Stwierdziłam, że muszę odstawić internet ;)

Gość Kmom
Nikita nooo niech nas opuszcza te stany zapalne. Zebysmy cos dzialaly. Najgorsze to byc w miejscu:( goscAla nie czytaj tych gluot. Beta rosnie i dzidzia jest:)