Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoe nowości masło itd.

skargi Giertycha

Polecane posty

Ja jeszcze wtedy byłam świeżynką - pomarańczką :-) Ale czytałam Cię z upodobaniem na topiku o kulturze w stosunku do kobietek w ciąży... Chyba nawet rzuciłam jakimś nieśmiałym komplementem. :-) Co do instynktu - ja mam, ale co z tego, kiedy kredyty trzeba spłacać... I, jak to mówią lekarze - trzeba mieć za co GODNIE żyć. A ja to bym najchętniej z dziećmi w domku z ogródkiem siedziała...

Hihih , no właśnie na tym topiku wspominałam tamten, nawet pytałam kick, czy czasem nie uczestniczyła w tamtej dyskusji - ja, mimo, że to był gorący temat, często wspominam go z małym rozżewnieniem, bo było na nim dużo fajnych kobietek :D Szkoda, umarł śmiercią naturalną - rzadko kto tam pisuje... Kick, nie przejmuj się - rób swoje i zobaczysz co Ci los uorzędzie :D:D:D:D Ja po sobie wiem, że plany a to jak się życie potoczy, to dwie różne sprawy... _o rany - pozdrawiam Ciebie serdecznie :D:D:D:D Widzę , że z początkującej pomarańczy stałaś sie czarną bywalczynią :D

Buachacha - właśnie podali w zetce, że dziś jest \"Dzień walki z homofobią \" muachacha i ciekawi byli co dziś robi Wierzejski ;)

Siedzi pod biurkiem i ma nadzieję, że to tylko zły sen :P Rzeczywiście topik był ciekawy, poza różnymi niemiłymi wtrętami :-o Ale takie są chyba wszędzie. Co do mojego bywania... Tak tu sobie czasami z cicha swoje żale wylewam :-) Trudno nie wylewać, jak się ma takiego Ministra Edukacji Narodowej ;-)

kredyty to chyba najbardziej kochana przez wszystkich część dorosłego życia w Polsce. :] tzn nie to, żeby w innych karajch kredytów nie brali, nie w tym rzecz, tylko na zachodzie mają z czego spłacać ;)

No i proszę, chciałam iść na spacer z maluchami a tu kapie...i jak tu nie przegrywać życia na Kafe ;) Nic to, poubieramy się, zakapturzymy i nie ma nas z godzinkę... Na razie wszystkim , będę pewnie wieczorkiem , zobaczymy co w tym czasie urodzą politycy...Na razie wyczytałam na onecie, że ponoć Jarosław poważnie rozważa odwołanie Marcinkiewicza, bo ma chrapkę na fotel premiera...No, to ja już mam niezły mętlik we łbie.... Idę pooddychać \"świeżym\" krakowskim powietrzem... 🖐️ i do wieczorka :D

ja też chyba dziś się przejdę do jakiejś kawiarenki z kumpelą ;) uczyc i tak sie nie uczę, a przynajmniej mózg przewietrzę. zatem do zobaczenia kiedyś w okolicy Plant :)

Aż włos mi się zjeżył, a mam długi , więc wyglądam jakby piorun we mnie strzelił. Conajmniej jak szczypiorek po burzy. Ale dość żartów. MW to jest cholerna bojówka , powinni zabronić im działania. To jest nielegalne, przecież oni działają wbrew ustawie o ochronie danych osobowych. To jakiś koszmar, to znaczy, że za chwilę zaczną monitorować fora dyskusyjne, patrzeć co piszą ludzie, namierzać (sic! ciekawe jakimi metodami!) i zacznie się nagonka na zwykłych ludzi. Zaczynam się bać, bo w tym kraju nie można nic powiedzieć - a zwłaszcza prawdy - jeśli chodzi o swoje poglądy...

Gość nikt ci nie da tyle ile ja ci
naobiecuję! a czy tak naprawdę to ten Giertych chce źle? czy do tej pory to wogóle był jakiś normalny minister edukacji, prawdziwy pedagog znający szkołę nie tylko z książek i opowieści / nie chodzi mi o nauczyciela przedmiotowca np fizyki/? bo nie pamiętam! zawsze obiecują i guzik robią, dlatego nie rozumiem o co te dysputy? czy raptem będzie lepiej?

Gość polskiej oświacie przydałaby
się prawdziwa reforma, bo co się teraz w szkołach dzieje to przechodzi ludzkie myślenie. A ''dorosłe'' dzieci to już całkiem małpiego rozumu dostają, pijaństwo, narkotyki, upadek moralności, brak autorytetów, brak szacunku dla wszystykich i wszystkiego - oprócz pieniądza oczywiście. Ale nie należy rozpoczynać reformy bojkotowaniem ministra, bo to jest również brak szacunku dla władz państwa i postanowień ogółu, czy nie mozna dać szansy człowiekowi żeby się wykazał, tylko od razu strajki i żeby go stłamsić w zarodku, a może by własnie było lepiej za rządów pana Giertycha, kto wie?

Gość a ja widze
taaaaaaa dobrze za czasów Giertycha i Pisu- a skuteczność tego pierwszego jak 2. A hasło reforma Giertycha=tanie państwo. -obie pękne bajki. Ale niektórzy tak lubią. Bajka tu bajka tam, to potem już problem żyć bez bajek

Gość polskiej oświacie przydałaby
a no właśnie, każdy obiecuje , i co potem? jak tu uwierzyć komukolwiek? ja to juz straciłam zaufanie po raz enty do naszego starego-nowego rządu...:O

Tiaaaa...giertych ma mnóstwo doświadczenia jeśli chodzi o pedagogikę :O Szkoda słów. Ktoś mógłby wkleić ten link porządnie, nie otwiera mi się, nawet jak usunę procenty :D

Gość a ja widze
http://wiadomosci.onet.pl/1326520,12,item.html a jak co to spróbuj skopiować tamten link i wkleić - powinno zadziałać- u mnie przynajmniej tak działa

Gość no pasaran
Co prawda w konflikcie Izrael-Palestyna zawsze opowiadalam sie po stronie Palestynczykow(ktorzy tez jako Arabowie wywodza sie z grupy narodow semickich-tak na marginesie)...Cieszy mnie jednak ten zapowiadany przez Izrael bojkot bo trzeba walczyc z nacjonalizmem oraz wszelkimi uprzedzeniami -zarowno do innej rasy i religii -jak i orientacji seksualnej.

tak sobie czytam wasze posty o tym popaprańcu i zaczęłam się zastanawiać- ja poszłam głosować i nie było na kogo , najlepsze z najgorszych(czt. wszystkich) to było PO - pomyślałam trudno pewnie wygrają -a przynajmniej te oszołomy z LPR i PISu nie -ale teraz od kiedy Piękny Roman został ministrem edukacji, Lepper wicepremierem , Dorn , Wasserman i reszta mutantów dorwała się do koryta , to nie mam zamiaru się zastanawiać 1) co oni kretyńskiego jeszcze zdołają wymyślić? 2) czy chce mieszkać w tym kraj? gdzie mimo ze znam języki obce kończę studia mam doświadczenie zawodowe jestem młoda dyspozycyjna i kurna nie moge dostać odpowiedniej dla mnie pracy!!!!!-odpowiedz znam- taki kraj , który tak traktuje mlodych zdolnych wykształconych ludzi to ja chrzanie -jade na zachod zaraz po obronie dyplomu-a to w przyszłym tygodniu -pozdrawiam

Gość mmammuśka
zakaz wyświetlania kodu da Vinci w Śremie - rodzinnym mieście Giertycha http://film.wp.pl