Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoe nowości masło itd.

skargi Giertycha

Polecane posty

http://media.wp.pl/kat,38214,wid,8309792,wiadomosc.html?rfbawp=1147770884.021&ticaid=119d3

O no to ja za Tobą Carrie - mimo , że posiadam dwójkę dzieci i męża , jestem bezpartyjna wedle pana Giertycha jestem lesbijką i w dodatku lewicową lesbijką. Czego to się człowiek uczy o sobie...No , no....

Gość jestem córką - Pana Kleksa
nie znam się na polityce i nie oglądam jej - niebardzo wiem co z ta nagonka na giertycha. napiszcie dlaczego niechcą go studenci? czy tak bardzo chce żle? z tego co się doinformowałam to chce przywrócić opieke lekarską w szkołach to popieram i podwyzki dla nauczycieli:( no niebardzo. aczkolwiek .....chce w szkołach uczyć patriotyzmu - popieram bo dzieci jakoś nie wiedza co to Polska , coraz bardziej zapomina społeczeństwo o 1 maju , 3 maju..........oczywiście nie powinny dzieci chodzić w mundurkach iz flaga na czapce, popieram tez zakaz propagandy homoseksualistów w szkołach. dzieci nie powinny sie tego uczyć.

Wedle pana W, to ja jestem jeszcze dodatkowo pedofilką...uaaaaa.....ja nie chcę za kratki... Muachacha, co za debile. Kretyństwo się szerzy.

normalnie właśnie się djestem gejem i pedofilem, z tym pierwszym to sie zgodze , bo jak każda kobieta o "poprawnej" orientacji sexualnej uwielbiam facetów, ale żeby i dzieci??

Każdy policjant poświadczy, że homoseksualiści to krąg niemal w 100 proc. pokrywający się z środowiskiem pedofilskim - odpowiada "Gazecie" Wierzejski. - To fakt, na który nie potrzeba żadnych badań

Córko Pana Kleksa - poczytaj solidnie o panu Giertychu i Młodzieży Wszechpolskiej - przecież to totalni sekciarze - no sorki, ale nie umiem tego nazwać inaczej. Ile w nich jest nienawiści. Ile szowinizmu. Ja nie chcę ,żeby ktokolwiek uczył takiej postawy moje dzieci. Jestem przeciwna uczenia homoseksualizmy w szkołach, ale Giertych and company posuwają się za daleko. Pozuwają sie do szerzenia nienawiści w stosunku do ludzi o innych poglądach. Nie przebierają w słowach... Chcę ,żeby moje dzieci wyrosły na ludzi tolerancyjnych, sznujących innych, a tego, obawiam się Giertych i Wszechpolacy raczej nie nauczą. Za to obowiązkowo wprowadzą egzamin maturalny z religii - po cholerę, pytam się? No po co?

z religii? zamiast matematyki jakby było to sie zgadzam:D. a co jeszcze wprowadzi? moze nie bedzie tak żle? kurcze sama juz nie wiem , napiszcie co on kombinuje.

o kurde :o teraz nie ma innej mozliwości jak tylko sie przyznać: jestem gejem i pedofilem, a w domu mam tyle stafu, że powinni mi dać za to podwójne dożywocie... :o

a dlaczego mówicie ze jestescie gejami ilisbijkami- kto was tak nazwał o co chodzi z tym?

Gość ło matko i córko
czytanie nie boli, córciu :O

Bo każdy przeciwnik Giertycha to gej , a każdy gej to pedofil mający powiązania z mafią narkotykową :D. DLATEGO WSZYSCY JESTESMY GEJAMI!!!

córko - Pana Kleksa - idź się dziecko poucz, a nie denerwuj dorosłych- wystarczy nam że władza jest taka jak widać.

Wniosek z tego Carrie, że bracia K rozprawią się z całym społeczeństwem - wszak ciągle mówią o tym, że tępią mafijne kliki... Strach się bać - ostatni wyjeżdżający z Polski gasi światło :D

obawiam sie ze jestem starsza niz ty - poucz się? czy musisz byc niemiły? niemozesz spokojnie napisać?

Gość kick
jesteś pedofilem, bo wg Wierzejskiego każdy gej i lesbijka to pedofil, pokrywa się to w 100% i NIE POTRZEBA NA TO ŻADNYCH BADAŃ. :D nie przejmuj się, ja też, razem może jakieś kółko wsparcia wzajemnego stworzymy...

pzreciwnik giertycha to gej ale ja wcale nie jestem przeciwniczka jego chyba. popieram to co on, popieram zakaz roznoszenia ulotek o gejach, popieram ze opieka ma byc lepsza w szkołach, ze religia.no tak jestesmy krajem katolickima czemu by nie, moze matemetyki nie bedzie..........

Gość kick
to było do Kolorowego Kando, ale widzę, że nas tu i tak jest więcej... :]

cytat Homoseksualiści wiedzą, że Giertych oznacza nowe spojrzenie na szkołę, w której jest tolerancja, ale nie ma promowania dewiacji. Wiedzą, że skończy się przychodzenie jednego czy drugiego zboczeńca do szkół. no i dobrze

Gość ja tez za nim
wyczyścic Polskę z gejów , pedofili i naprowadzic porządek. Giertych pomoze !!!!

Córka nie prowokuj kochana. Zakładam ,że to prowokacja, albo masz spowolnione myslenie w związku z uzywaniem niedozwolonych substancji.:O

i jak tu się nie załamywać- córko Kleksa- a może jeszcze wszyscy o innym wyznaniu powinni być wyżuceni z Pol? A kobiety powinny siedzieć w domu i się nie odzywać nie pytane? A żydów i masonów spalić, może jeszcze jakieś pomysły??? Szkoda słów... .