Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliska111

karuzela nad łozeczko-wpływa na rozwoj malca?kupujecie??

Polecane posty

Gość eliska111

Gość aqwe
co za bzdura, no chyba że dziecko 24h lezalo w łóżeczku a karuzela kołowała do bólu...

to nie ma wpływac chyba na rozwój tylko zająć malca przez jakąś chwilę. u mnie sie sprawdziło, szczególnie w 2 i 3 m-cu

Gość oytr
sorry ale głupie jesteście , żebyście zeza ani głupich odruchów nie dostały od siedzenia przed komputerem

My tez mielismy ale moj synek krotko sie nia interesowal. Wszystko zalezy od dziecka, jedne lubia, inne nie. Nam sie akurat za bardzo nie przydala ale wiem ze u innych bardzo.

Właśnie dzisiaj chciałam iść kupić karuzelę, ale teraz sama nie wiem. Nie chcę, żeby moje dziecko dostało porazenie mózgowego, albo zeza. Wierzę osobom, które znają przypadki zeza występującego od karuzeli. I co mam teraz zrobić?? Może jestem panikarą, ale te 2 wpisy mnie przeraziły.

kobieto, nie przeżywaj, jak bedziesz używać z umiarem, to sie nic złego nie stanie, taka zabawka, jak każda inna

Na mojego synka nie robiła ta karuzela najmniejszego wrażnia.Dziś wiem że był to niepotrzebny zakup,uszy tylko puchły od tego grania

my tez mielismy ta z fishera i maly uwielbial przy niej zasypiac, pozniej jak byl starszy interesowaly go swiatelka spod karuzeli i te motylki na scianie w sumie maly interesowal sie nia do ok 7 mies zycia :)