Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klemens

Nie lubię kibiców Pilki Nożnej

Polecane posty

Gość Klemens

Przeważnie pijani, rozwrzeszczani, zadziorni. Nie potrafią się zachować w środkach komunikacji, na ulicach, parkach itp. Tylko niszczą co napotkają na swojej drodze i najchętniej "prali by" każdego, kto tylko nie sprzyja ich drużynie, albo wystarczy, że krzywo na nich patrzy. A w rzadnym wypadku nie można zwrócić im uwagi, bo już po tobie.

kibice sa o.k.-->tak zachowuja sie pseudo...:O

Gość Klemens
Zwracam honor kibicom a tych pseudo to do kamieniołomów i niech tam się wyładują.

LEGIA WARSZAWA MISTRZ POLSKI 2006 ! Tak sie bawi , tak sie bawi S T O L Y C A !

ja tez nie lubie ale lepiej zeby nie trafaiali do wiezien, chyba ze masz ochote placic 2000 miesiecznie na ich utrzymanie, bo tyle to kosztuje, niech sie pomorduja to bedzie ok ;) :D

też mi się wydaje, że mogliby się pomordować...powinno się wykopać ogrooomną dziure, wpuścić ich tam wszystkich niech się zatłuką, przysypać i finito

Gość rumiany Boluś
tak sie bawi tak sie bawi legijny motloch nie majacy jak i legia z Warszawa nic wspolnego a jedynie wstyd jej przynoszacy.

Gość jedno jajko wiadro wody
no i Bolus kreci lody !

Gość rumiany Boluś
ha ha ha ha , piekne naprawde.super.

Gość o w morde

Gość abcdeabcde
a ja lubie ich i znam kilkudziesieciu...prywatnie zabawni i normalni ludzie... rozne mieszanki spoleczenstwa poczynajac od podstawowki a konczac na prawnikach....niepopieram ale rozmawiajac z Nimi dlaczego to robi np chlopak po prawie i zatrudniony w kancelarii odpowiada ze to hobby i zreszta wszyscy tak mowia....ale dzieki Nim Nasza pilka nozna ma wspanialych kibicow ktorzy potrafia takze pieknie kibicowac swym druzynom i organizuja przy tym rozne pokazy czesto.....gdyby niebylo kibicow to by nie bylo takiej fajnej ''pilki noznej''...a to ze sie bija po meczu czy organizuja sobie ustawki umawiajac sie czesto z kibicami przeciwnych druzyn to inna sprawa.....

ja ostatnio myślałam trochę z innej perspektywy, mianowicie chodzi o o ustawianie meczy, ci wszyscy kibice tak ślepo skandują, płacą za bilety, walą w bębenki i się cieszą, a te niedorajdy nie mają w sobie za grosz ducha sportowego, tylko jak się okazuje większość meczy była sprzedawana -i co, to nie tylko sędziowie brali w łapę, ale też i piłkarze. Jak we Włoszech był podobny problem z korupcją, to zaorali i już. Piłkarze, ci co brali dostali dożywotnią dyskwalifikacje i pozamiatane, a nie taka banda oszołomów ustawia się i lata po boisku i małpuje -czy kibice nie widzą, że robi się z nich debili?