Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna Madziulka

CZUJĘ SIE ZAJEBISTĄ LASKĄ. KAŻDY BY MNIE CHCIAŁ!

Polecane posty

Gość fajna Madziulka

czuje sie naprawdę piękną kobietą. Kiedy np idę ze znajomymi do jakiegos pubu no nie ma faceta który by sie za mną nie obejrzał. Czy któraś z Was też tak sie czuje? Dbam o siebie bardzo i kiedy widzę te grube żonki co ich męzowie sie za mna oglądają, lub laski co ich facevci nie mogą oderwać wzroku to jestem wtedy pewna, że moja praca nad sobą jest warta tych spojrzeń

Gość siemankooooooo
no ale tak poza tym, to jakie to ma znaczenie dla życia planety?:O Co za dupny topik - założyła go chyba laska, mająca w głowie tick tack zamiast mózgu:D

a może miałaś plamę, albo dziurę w spodniach, na dupie i dlatego wszystcy się za tobą w tym pubie oglądali???

Gość hahahahalol
nie mowie, ze nie jestes ladna, to mozliwe, ale na pewno baaardzo pusta...

Gość Madziulka doskonale Cię
rozumiem !!!! ,tak trzymaj,nie będę skromna i powiem ,ze tez tak mam ,az nieraz mam dosc,ale ja dbam o siebie dla siebie przede wszystkim ,nie dla tłumu wielbicieli :) Przy tym jestem zadowolona z faktu ze robie to tak subtelnie i naturalnie,ze nie jestem sztuczną lalą (nie mam kilo tapety,przesadnej solary , odblaskowych ciuchów)to dopiero sztuka :) mieć klasę to podstawa i potrafić utrzymać fason ;) i dziękować przy tym Bogu,ze nie poskąpił inteligencji 🖐️🌻 pozdrówka :D

Gość błohohohoh
a ja sie nie czuję - myłam sie dziś

madziulka gdzieś ty dziecko była jak rozum rozdawali?:oech...wszechogarniająca pustota

Gość a jak wygladasz
zwlaszcza twarz mnie interesuje( bo czasem takie wiejskie pieknosci z targu uwazaja sie za cudo:))

Gość illlli
opisz sie szczegolowo i jak dbasz o siebie, a moze foto? bo to najlepszy dowod, ze nie gadasz w eter...

Gość fajna Madziulka
mam 1,74, 55kg, ciemne włosy do ramion, kolor piękny lśniący brąz, niebieskie oczy, lekko opalona karnacja, mam bardzo wyrzeźbioną figurę bo dużo ćwiczę. Chodzę raz na 2 tyg.do kosmetyczki, do fryzjera co 3 tygodnie, dużo czasu spędzam na świeżym powietrzu, rano biegam.

Gość kowbojka____
daj foto,skoro jestes taka miss perfeckto,chyba sie nie wstydzisz?

Gość ok a jakie ustaksztaltzeby
a moze cos o stylu ubierania? pochwal sie nam:) je4stes modelka, skoro tak db wygladasz>?

Gość fajna Madziulka
nie jestem modelką. Jestem za niska choc dla niektóych taki wzrost to dużo:) nie dam fotki bo cenie sobie prywatność

Gość ale mozesz byc
b.wiele moich znajomych jest i maja mniej cm wzrostu, sa fotomodelkami

Gość fajna Madziulka
często noszę dzinsy przylegające do ciała, spódniczki ale nie takie że ledwo zakrywają pupę ale niezwykle seksowne. bluzeczki lekko zakrywające pępek, styl naprawde luzny a czasme bardzo seksowny

Gość maja majewska
hehee ciekawe bo niby te laski co startują w miss polonia to też chyba myślą że są piękne a prawda jest taka że jak się znajdą jakieś dwie fajne to naprawde dużo! bo reszta to poraża-zresztą pokaż swoje zdjęcie! bo coś mi się wydaje że to prowokacja

Gość a kolorki

Gość fajna Madziulka
mnie jakoś nigdy niepociągał mnie modeling

\"Zajebiście\" urzekła mnie Twoja historia :D Po niej wnioskuję, że ładne ciało (o ile je faktycznie masz :P ) to wszystko czym możesz zabłysnąć :classic_cool:

Gość a co robisz w zyciu

Jak co robi? Po prostu jest \"zajebista\" - wyraźnie napisała, że to nie takie proste :classic_cool::D

Gość heheh
no tak,ale moze robi akurat cos ambitnego, skad mamy wiedziec

Gość fajna Madziulka
Za to ja pociągałam w modelingu :classic_cool:

Gość fajna Madziulko
i pewnie jestes bezrobotna... bo tylko wtedy ktos ma tyle czasu dla siebie jak nie pracuje :P

Gość calinuś
Madziulka ty jesteś po prostu próżny pustak. Na zewnątrz malowana lala a w środku kilo siana. A tak poza tym coś umiesz , na czymś się znasz oprócz zachwalania swoich wątpliwych wdzięków.

ogólnie to :O hello Pan Nocy 🖐️ a co ty tak wcześnie dziś? ;)

Ogólnie to racja ACE - :O Wcześnie? :P Ile można żyć wg czasu w Kolumbii :O ;) Jak mija wieczór? :)

a co mi tam, dodam coś od siebie... wolę jak jeden na mnie patrzy a nie cała masa:O no ale pewnie to nie jest normalne... a poza tym lepsza gruba żonka niz pusta żonka z trotami we łbie