Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna Madziulka

CZUJĘ SIE ZAJEBISTĄ LASKĄ. KAŻDY BY MNIE CHCIAŁ!

Polecane posty

PN-->wieczór mija dziwnie, plany się zmieniaja z sekundy na sekunde, ale może jeszcze nic straconego ;) a co ty w Kolumbii robisz?

Gość dziewczynka jest zakompleksion
malolata ktora ma gdzies w glowce ideal koiecego piekna przy ktorym nigdy nawet stanac nie bedzie mogla, i tu poprzez net i kafeterie proboje stworzyc sobie jakis substytut,,,jakas namiastke- a wy sie tu zara wyrywacie do krytyki,wulgaryzmow,,,spokojnie-tak kochanie,,mas piiiiiiieeeeeeeekne brazowe lsniece wloski,,,taaaaaaak,,,,, i co masz jeszcze kotku ..? spokojnie,,,tylko spokojnie,,co jeszcze chcialabys powiedziec..??

Z Kolumbią chodziło o to, że pytałaś że co tak wcześnie - zazwyczaj bywałem późną nocą, kiedy w np. Kolumbii był środek dnia ;) Innymi słowy - wracam do normalnego trybu życia :) Nocami bywam rzadko, jeśli w ogóle tu bywam :P U mnie podobnie z planami, chociaż jedno pozostaje pewne - niedługo znikam na jakieś piwko :classic_cool:

PN-->to tak jak ja :) czekam tylko na \"karetę\" :) a co do Kolumbii - ja tam nie wiem, ale ufam swojej pamięci - Ty chyba z Wrocławia byłeś, więc z ciekawości pytałam co robisz w Kolubii...chyba że Kolumbia to przenośnia a swoją droga to ciekawe czy Pani Nocy też sie gdzieś tu kręci ;)

Tak, dobrze kojarzysz ;) A o Kolumbii zapomnijmy :O Zamieszałem niepotrzebnie :O Pani Nocy długo już nie widziałem :P Niestety ;) :D I dzisiaj już chyba nie ujrzę, jako że zaraz wychodzę :)

no to udanej imrezki życzę ;) moja kareta też za chwilke ma podjechać;) łyknę Twoje zdrowie ;) 🖐️

Gość ranyyy przeciez to
prowokacja - zajebista laska kótra jest twierdzi non stop chodzi do pubów nie siedzi w piątkowy wieczór na kompie hehehehehe zreszta tu każdy może byc ZAJEBISTA laska, a widac ze ten ktoś fantazjuje. ludzie nie bądzcie naiwni.

A dziękuję bardzo ;) Odwdzięczę się tym samym :classic_cool: Oby nam to obojgu na zdrowie wyszło ;) Miłego wieczoru 🌻 🖐️ :) I do zobaczenia ;)

Gość fajna Madziulka
no wiec zaskoczę Was bo jestem na 3 roku Akademii medycznej w Poznaniu. Dlaczego Wam ładne dziewczyny kojarzą sie tylko z nadetymi blacharami? Czas ma sie na wszystko jesli sie go dobrze zorganizuje!

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu
ładne - oki ale ładne i nieskromne :O

Gość wszystki Madzie i Patrycje
są piękne!!!

Gość mam żonke Patrycje
i córeczkę Magdalenkę:)

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości Wiesz kto to powiedzial? A tak odemnie ...dorosnij!!!!!!!!!!!:) Cholernie gruba zaniedbana,zakompleksiona .......laskami mazatka :D

Gość znam wielu kretynów po
studiach.... papierek jeszcze o niczym nie świadczy.... zato twoje wypowiedzi świadczą, że jesteś zadufana w sobie.... a kto na dłuższą metę chciałby taką laskę? no chyba, żeby ją"przelecieć" i zostawić.... faceci oglądają się za takimi jak ty.... ale na dziewczyny i żony wybierają fajne, zdradne, cipłe kobitki.... uświadomisz to sobie za parę lat....

Gość fajna Madziulka
mam taki mały problem kochani, puszczam bączki o zapachu nieświeżego bigosu :o też tak macie ? :(

Gość znam wielu kretynów po
ps pokazywanie pępka.... już od 2 lat jest kompletnie nie modne i obciachowe.... uprawiane dalej tylko przez głupie balchary....

Gość nie laska
głupia gęs i do tego wyscigowa bo długa, z tym wzrostem tto kit bo 174 to iealny wzrost dla modelki wiec albo kłamie , albo jest grubą niska piegoawatą wiesniara

Gość ehehehehehehehe
dobre :classic_cool:

Gość ihihihihi...
spytajcie jej czy ma faceta. zaraz napisze ze nie... bo chce być sama:P

Gość santi_23
a może skończyłaś Harward? A może Oxford? dziewczynko? Ach jaka ty idealna!!!!!!!!! Wspaniały wygląd, figura, inteligencja wysoka, wspaniała uczelnia...a my...takie szare przy tobie...:-( Co pewnie taki efekt chciałaś osiągnąć opisując swoje banialuki i chwaląc się???? Nie udało ci się bo nikt tu nie jest głupi i gorszy. A tak poza tym to ja też jestem extra i nigdy tego nie ogłaszam publicznie bo mam troche taktu. Robię to jedyny raz...dla ciebie Skarbie:-P

Gość oj biedna głopia dziewojo
.... wyżej napisane

Gość oj biedna głopia dziewojo
(chodzi oczywiście o naszą zajebistą magdunie)

Gość do zalozycielki topicu
a ja mysle ze to co opisujesz to opisujesz nie to jak jest tylko to jak chcialabys abuy bylo dziekujt to wszystko

Gość była321
Fajnie ze się czujesz dobrze w swoim ciele,ale niestety gdybyś była tak całkowicie dowartościowana nie musiałabyś się chwalić na necie. Pewnie z Ciebie wielka pusta głowa jak to mój mąż mawia.No i co z tego że się oglądają (zapewniam że nie za Tobą jedyną),popatrzą jak na mięsko i tyle.Jesteś strasznie powierzchowna,spróbuj zabłysnąć intelektem a nie podniecasz się że jakiś facet się na Ciebie spojrzy.

Gość może widok przyciąga
ale jak cos powiesz to ci z ust wali beznadzieją