Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna Madziulka

CZUJĘ SIE ZAJEBISTĄ LASKĄ. KAŻDY BY MNIE CHCIAŁ!

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmm
kretynki też muszą istnieć żeby faceci meili się czym bawic

Gość była321
A chcieć to może chciałby Cię(zapewniam że nie każdy)ale tylko na raz bo co można dłużej robić z pustą głową.

Gość życie..
"Czuć się" niekoniecznie znaczy "Być" ale... jak widać prowokacja skuteczna---- niektóre panie trafiły tu z PIANĄ na ustach :D Aaamen

Gość kolejna idiotka co wie swoje
czytaj ze zrozumieniem, bo ci tez wali z ryja

Gość była321
Mam pianę na ustach:p ale bynajmniej z zadrości.Pienię się jak ktoś jest tak zdufany w sobie że aż nie smaczne:( Pienię się również jak ktoś robi głupowate prowokacje robiąc z kobiet idiotki:( Idę się umyć bo zaplułam się cała:)

Gość kolejna marna
prowokacja zakompleksinej dziewczyny ale to juz nie pierwszy raz wiec dziewczyny nie denerwujmy sie i sikiem prostym ją traktujemy

Gość trafilem wreszcie

Gość na swoj ideal

Gość do autorki topicu
po pierwsze musisz być wyjątkowo zakompleksiona i niedowartościowana skoro wypisujesz na kafeterii że jesteś ładna. szkoda ze fotki nie wysłałaś to bysmy cie ocecnili...jestes załosna. prawdziwie atrakcyjna kobieta nie musi udowadniać że jest ładna bo każdy to widzi.Toniesz w kompleksach.To co piszesz na kafeterii to "krzyk Munka" (o ile wiesz wogóle co to znaczy". Po drugie:w moim guście totalnie nie jesteś. Nie lubię niebieskich oczu bo są dla mnie zbyt pospolite i mdłe. Lubie ciemne lub czarne. Włosy jasny blond bądz kruczo czarne-typ grecki. Włosy kasztanowe...hmmm to nie włosy! co to za kolor?? A połączenie niebieskich oczu i kasztanowych włosów to taka mieszanka .....jakby to powiedzieć jak "kundel". Nie pasuje to do siebie. Alebo czarnula o ciemnych oczach albo blondyneczko jasnych. No i do modelki ci brakuje kobieto wiec nie pisz tu andronów o urodzie bo mimo ze cie nie widze już widze ze niezły z ciebie pasztet i to jaki!

Gość do madziulki
to cie rozczaruje kobieto bo to jak wygladasz z opisu spowodowało ze nawet zdcjecia bym nie chciał zobaczyc bo opis nie podoba mi sie wcale. A to ze faceci patrza sie na ciebie to nie znaczy ze im sie podobasz. faceci tak maja, jestem facetem wiec wiem co mowie sam czesto gapie sie na baby wrecz brzydki badz przecietne bo akurat przechodza obok mnie albo mysle sobie "ale brzydka" ale gruba" "ale tandetna uroda" a taka naiwna mysli "chyba sie mu spodobałam":-D Oj wy głupie jesescie faceci patrza sie na wszytsko co sie rusza przeleca tez niejedna paskude bo maja to za darmo. A słyszałem ze wiele sie ma za ładne a tak naprawde to paskudy.szkoda mi ce dziewczyno

Gość fajna Madziulka
sorry rzeczywiscie jestem zakompleksiona i wcale sie sobie nie podobam. Zazdroszcze pięknym dzieczynom o pięknych wyraizstych oczach słodkim laleczkom lub ognistym brunetkom. A ja ? ni to pies ni wydra.Zazdroszcze dziewczynom pięknych wielkich ust, pięknych wielkich piersi i tych kilku centymetrów.Tak naprawde to zwykły szarak ze mnie no ale pomarzysz nie można?:-(