Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łe tad

JESTEM SZCZĘŚLIWA A JAK TO JEST Z TOBĄ?

Polecane posty

Gość łe tad

mam cudownego męża, za 3 mce wurodzi się nasze pierwsze dziecko, był i pozostanie moim pierwszy mężczyzną, a ja jego pierwszą kobietą. jest różnie:), ale jak dla nas-idealnie. mamy oboje pracę, teraz urządzamy pokoik dla małego. jaka ja jestem szczęśliwa, a wy?

Gość kocham cie bardzo
piekne:) a ja tez jestem szczesliwa:) malymi krokami bede z moim kochaniem:) juz pracuje w wawie:) robie dziadowskie mgr potem jak zarobie pojde na dyplomowe:) dla mnie liczy sie dzis, kazdy dzien ma swoj smak, piekny bo z nim;) a mieszkanko/ jako zonka wolałabym malutkie 2 pokoje, kuchnia i niz wiecej, maluski balkonik bym mogla sadzic kwiatki i byc z nim aby wtuleni patrzec na gwiazdy:)))

Gość tak se pisze
mam maluśkie dwa pokoje, maluśką łazieneczkę i kuchnię, balkonik ze sztuczną trawką, dwa pieski i nawet ukochanego jako dodatek, jestem szczęśliwa spox, stresy też są i to jakie! ;) np teraz, do rodziców muszę wpaść przed wyjazdem, buuuu

Gość miza
a u mnie to roznie....wpadne tu jak znajdziemy nowe mieszkanie!i tak jak wy....nie chce domu ani big mieszkania(za duzo sprzatania).

Ja nie jestem szczęśliwa...ale BĘDĘ! - albo nie nazywam się A.jakośTam:) i złudzeniami można żyć, oczywiście - do czasu; grunt-to nie narzekać (przynajmniej nie cały czas;) ), bo...przecież życie jest* piękne:P (będzie*) Wam wszystkiego naj.:)

Gość Oddaj mi misia.
ja tez jestem szczesliwa. ;)

Gość przed jakim zagrożeniem
no i co? ale tutaj na uczuciowym o uczuciu,a nie o życiu:P

Gość Dzieci Neostrady
a uczucie to nie życie?? Szczęście to szzczęście ;)

Gość też jestem szczęśliwa
i cieszę się tym, bo długo o to walczyłam:D w końcu mogę z nim być, w końcu zamieszkamy razem, w końcy wyszłam z nałogu i już tylko bedzie lepiej, pewnie niedługo będziemy też się starać o maleństwo:)

Gość jesteśmy szczęśliwi
:D

Gość WPISUJTA SIĘ