Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapka Witka

nie czuje, że rymuje

Polecane posty

miejsca tu starczy dla kazdego wiec zapraszamy drogi kolego wnioskuje po niku ze jestes chlopakiem jak sie myle walnij mnie kolpakiem;)

Witam ,witam moja Droga Moze zjesz ze mna pieroga? Ja sie ZEGNAM Z WAMI na 2 miesiace jest to smutne i przybijajace....😭

Moj nick duzo sugeruje, ale na poczecie dziecka wskazuje:) Ja kobieta z krwi i kosci, gdyby pytal ktos z ciekawosci:) karolinka jest planowana Prosze Pani,Prosze Pana:)

znowu,znowu co sie dzieje znowu mina mi kwasnieje kazdy za dwa miechy wraca i po swiecie sie obraca a ja sama tu zostalam i sie tera poplakalam😭

Do naszego grona chetnie zapraszamy choć Karolinki dla ciebie nie mamy musisz sie tylko wkupić w nasze łaski i przynieść nam pętko kiełbaski a do tego porządną popitke najlepiej czystą wódke!

wiec kolpakiem sie katuje bo brednie wypisuje ale chyba sie nie gniewasz nie mozesz-bo sie dziecka spodziewasz:) zecze Ci by bylo zdrowe i do zycia wrecz gotowe bo wiadomo latwo nie jest trzeba sie nameczyc fest 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 to dla Ciebie i dla dzidiusia pewnie sie w brzuszku ciagle rusza:)

Wodke powiadacie... A na tej kielbasie dobrze sie znacie? Ja mam swojska,kabanosy nawet podam papierosy... Do kieliszka wodki leje- reka sie trzesie chyba sie starzeje:O

Wiec Kochane Moje Drogie Karolinka nie jest jeszcze w drodze!! narazie jest planowana wiec na topiku Ciaza,Macierzynstwo siedze od rana:) Za zyczenia jednak dziekuje i wodeczka poczestuje:D

witam wszystkich, tu Monika zmuszona do pisania wierszyka. Magda kazała się zameldować i o sobie zarymować. jestem mila, sympatyczna nie nerwowa i komiczna. lubie knajpy, piwko zimne no i życie nieco inne. lubie bawić się z kumplami a do domu wracać nocami. tyle o mnie dziś narazie będę kończyć na tej frazie. trochę czasu mi brakuje bo na imprę się szykuje. więc pozdrawim wszystkich ludzi, którym się dziś bardzo nudzi. weźcie przykład moi mili byście się dziś nie nudzili. na imprezę wyruszajcie, szkoda życia, nie czekajcie.

no i oto we wlasnej osobie super dziewczyna-Monika sie zowie dzieku laska,ze tu zarymowalas i dobrego humora dalas:)

Hwj faceci i babeczki czy macie gotowe szklaneczki? Tak jak zapowiedziałam bardzo się postarałam wódeczkę zakupiłam i własnie już się upiłam :P ale nie tak do końca bo jutro chcę zarzyć słońca. A głowa by bolała i byłaby spieprzona cała. Ale chęci jeszcze mam i wam winka polewam. Jesli chcecie to i drinka, bo dzisiaj musi być u mnie wesoła minka. W końcu weekend rozpoczęty kto chce ze mną być \"walnięty \"?

Eh dziewczyny ale jestem zjebana byłam dzisiaj strasznie schlana jeszcze teraz czuje procenty które penetrują mojego mózgu odmęty Ani krzty dzisiaj nie spałam powiedzcie czy swoje życie przegrałam? :P

Ale spać mi sie chce a praca tutaj wre ja chce iść spać do domu! uratować mnie nie ma komu 😭😭😭 Mój mózg nie funkcjonuje wiec efektywnie dziś nie popracuje zaraz dostane serca kurwicy jeśli nie legnę sie na jakiejś pryczy 💤😴💤

Powiem tylko że było warto przejść taką szkołę życia hardą w oczka mego blondyna sie zapatrzyłam i wszystkie busy do domu przegapiłam o majn god chyba sie zakochałam szanse na druga miłość dostałam 😍 No chyba ze on mnie nie zechce i poderwie sobie inne dziewcze piękne zgrabne i urocze któremu nie podskocze co mi wtedy pozostanie może w końcu porządne spanie :D 😴

Madziuchna też okrutnie balowała teraz pewnie śpi zciorana o bożym świecie nie pamięta taka jest bidna padnięta cudze urodziny to fajna sprawa można pić, jeść i imprezować do rana można się spić tak okrutnie i życie na chwile nie daje po dupie.

Głowa mi się kiwie i telepie zaraz mi o biurko jebn*e 😴

Nie założycielka tylko założyciel naszych rymów wierny tropiciel bez ostrzeżenia czasem tu wpada i nam rymka zgrabnego zostawia.

Gość Kwadrans_po_Czwartej
Hej dziewczynki, hej chlopaczki Ja tu troche z innej paczki Na tym forum jestem nowa od dzis z Wami chce rymowac! Niezly klimat tutaj macie i o wszystkim rozmawiacie Gra w Was artystyczna dusza co do rymow Was przymusza W Wasza strone schylam glowe konczac na tym moja mowe Jak widzicie-tez rymuje Czy ktos z was zaprotestuje??

Hej dziewczynki ukochane będzie widziaj wielkie chlanie. Żar 34 stopnie w cieniu nie ma mowy o chłodzieniu. Wódkę studzę na przyjęcie bedzie miała duże wzięcie. kaszanka czeka na gości będa jedl aż będa mdłości.... :P suróweczki, kanapeczki i owoców wiele już czekaja , a moi przyjaciele zawitają około osiemnastej i wszystko będzie jasne. Was wirtulanie zapraszam w me progi szkoda,ze naprawdę nie znacie drogi.

U mnie oberwanie chmury nie chce wychodzić z mojej dziury deszcz sie leje strumieniami będę sie chować pod dachami :(

Madziuchna chwilkę ochłody u mnie marne prognozy pogody upał , upał i upał niestety spływa makijaz z najpiekniejszej kobiety. Łażę toples po mieszkaniu i marzę o piwka laniu.

Droga adwokat z urzedu! Do imprez mi nie brak zapedu Lecz dzisiaj ze smutkiem przyznaje ze w moim miescie zostaje Ma droga do Polski daleka Impreza wiec musi zaczekac O jedno bym tylko prosila bys z goscmi me zdrowie wypila ;) Wam zycze zabawy udanej i suto wodeczka oblanej!

Już po imprezie udanej morze wódki wychlanej za wasze zdrówko wypiłam i miło się gościłam. smiechu było jak w sam raz upociliśmy się też po pas. Jutro rano ściadłe mleczko po sniadanku małe piweczko. Śpijcie teraz zdrowo i marzcie kolorowo .... A jutro się znowu spotkamy i rymy sobie zapodamy.