Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusesita des plotkes

porozmawiajmy - poobgadujmy-

Polecane posty

tu mozemy wyrazic swoje zdanie na temat forumowiczek ciązy

Gość Korfanty
ja jestem w ciąży

ja podziele sie swoimi opiniami Luckylady - osoba o szalenie wysokim mniemaniu o sobie, uważa sie za miss świata, jest przemądrzała, prezentuje obraz przerostu formy nad treścią. Anulka_krak - osoba postrzegana przez mnie jako mało inteligentna. Ma raczej wąskie horyzonty i nie poszerza ich gdyz wg mnie jedyne czym się zajmuje to dzieci, jest ograniczona nimi i mężem

Dla Twojej wiadomości dziecko - poza rodziną mam wiele zainteresowań - np . programowanie stron www, redagowanie tekstów, czytanie książek, itp itd.... Ale niezwykle mi miło, że tak bardzo śledzisz moje wypowiedzi, może czegoś się nauczysz 🖐️

aha zapomniałam dodać ze wydajesz mi się osobą bardzo infantylną, i szalenie przejmujesz się krytyką. ja tylko pisze co wnioskuje na twój temat po wypowiedziach - nie piszę ze taka jestes

Gość dartaniał
Zgadzam sie z powyzsza opinia dotyczaca pani L. Poza tym troche wulgarna jest... no ale twraz zostala matka, wiec moze sie zmieni ;-) A Anulki-krak ja nie znaju, wiec sie niw wypowiem... Bardzo lubie i szanuje, i cenie Foli. Uwazam, ze jest rowna babka i bardzo inteligentna, i zycze jej duzo szczescia i zeby udalo sie jej z dzieckiem. Trzymam kciuki Foli!!!

ja strasznie lubię Chochliczka:-) pozdrowienia - szalenie miłe, zabawna i inteligentna postać

Żle mnie zrozumiałaś - ja nie przejmuję się Twoją krytyką, ja tylko stwierdzam fakty. A pozory mylą. A co rozumiesz przez inteligencję ?

nie wiem jakie są fakty - ja pisze o wrazeniu o tobie po wypowiedziach. mozesz byc nawet prezesem firmy handlowej - nie wiem o tym ale odnoszę wrazenie ze jestes troszke ograniczona. nie rozmawiasz na kafe o innych sprawach jak kłopoty dzieci, twoje kłopoty z ciążą i tak dalej. a mało inteligenta osoba to ta która ma wąskie horyzonty ijest monotematyczna, z jej wypowiedzi bije mało innowacji i kreatywności.

Gość moje zdanie
Lusesita - Anulka krak - mało inteligentna ??? A Ty w ogóle czytasz jej posty lub wspaniały blog?? Myślę, że dużo mogłabyś się od niej nauczyć. Przynajmniej ja się uczę, mimo, że znam ją tylko z cichego podczytywania :-) A krytyką pod swoim adresem trudno się nie przejmować :-) To chyba naturalny ludzki odruch. Tym bardziej jeśli krytyka jest niesłuszna. Pozdrawiam.

nie jestem zazdrosna bo niby o co ???? lubie po prostu wyrażac opinie na rózne tematy - moją opinię i nie twierdzę ze zawsze jest ona zgodna z rzeczywistością.

Gość lady lady
jesli moge sie tylko wtracic... Do Autorki/a topiku... Nie pisze sie o ludziach z krwi i kosci POSTAĆ!!!! Postac jest w ksiazce, filmie, ale nie w zyciu..... czlowiek, osoba itd... nie postac...

lusesita muahahahahhahah;) No jeżeli dziewczyna ma problem z dzieckiem, ciążą i chce o tym porozmawiać to twoim zdaniem jest przejaw braku inteligencji?? To masz fajnie w głowie nasrane;)

lady lady - mało wiesz o zyciu - błahahahahha rozbawiłas mnie - fajny żarcik

Niezwykła odkrywczość...Jakbyś lepiej potrafiła wykorzystać swoje plotkarstwo, to wiedziałabyś, że pisuję nie tylko tu na ciążach....Dziennikarz to raczej byłby z Ciebie mierny 🖐️

co innego jesli pisze tylko o tym i o niczym innym - co bys powiedziala gdby np moj świat kręcił sie tylko wokół pieniedzy?? - zapewne iz jestem pusta i ograniczona - a jezeli świat kogos innego krręci się tylko wokół dzieci to tez jest on w pewnym sensie ograniczony czyz nie?

Gość lady lady
no moja droga, widze ze zarzucasz innym brak inteligencji ale sama to nia nie grzeszysz. Co ma zycie do tego, co napisalam??? Powiedzmy, ze nie mam doswiadczenia zyciowego (co akurat nie jest prawda), ale mam za to wyksztalcenie humanistyczne i wiem, o czym pisze.

nie obrazamy sie - bynajmnije mnie tu nikt nie obraza i ja nikogo tez - wyrazamy tylko sowje opinie

lady lady - a jaką ty skzołe skończyłas - Boże drogi. poza tm skoro jestes taka inteligentna to zaczniesz pisac na temat??? a tak wogóle to kazdy z nas tutaj na forum - tworzy jakąs postac - przeciez do nikogo nie mówi sie Luckylady tylko np ania kowalska. Na forum kreujemy siebie pod postaciąnicków - jedni piszą prawdę o sobie inni podnoszą swoją rangę

Gość lady lady
zycie kazdego czlowieka jest w pewnym sensie ograniczone (zapewniam cie, ze twoje tez!!!). ograniczone brakiem czasu, pieniedzy, mozliwosci innego typu... A macierzynstwo i wychowanie dzieci to wspaniale powolanie!!! Ja duzo w zyciu zwiedzilam, przezylam, widzialam... dzieci na razie nie mam. Ale chce miec i wiem, ze macierzynstwo da mi najwiecej szczescia!!!

CZY ZACZNIEMY TUTAJ DO CHOLERKI PISAĆ NA TEMAT?????????????????

Gość frania2000
dlaczego tylko polacy sa tacy zawistni o kase o urode o niemalże wszystko --- jesteście tak zakompleksieni, tytuł topiku z pewnością świadczy o ty jaka szcześliwa jest autorka ;)

Gość lady lady
jestem za tym, by zaczac posac na temat. Poobgadujmy zalozycielke topiku!!!!

Anulko - na jakie??? Dziecko neostrady - ja oceniam na podstawie przeczytania wielu wątków w wielu tematach, ty pokazujesz czym jestes pisząc ocenę po paru postach - uznaję ze cie tu nie ma