Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Witam w chłodny, jesienny poranek

Polecane posty

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Znowu się przelogowała? 😁

Zazdroszczę, że niektórzy mają tyle wolnego czasu 😅

Daj spokój, ręce opadają od ilości jadu. Toć to kobra tyle go nie ma. 

Alkoholiczky i prostytootki ehhh szkoda gadać 

Ja nie pije bo mi nie smakuje ale baba pijąca dobrze trawiąca mi trochę imponuje.

1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał:

Akcja w galerii

😏

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Świniaku wypad, dopowiadasz sobie. Akcja w galerii nie miała podtekstu seksualnego. 

😅😅😅

ty jesteś przekomiczna 

Tłumaczyłoby cie jedynie uposledzenie lub ostre delirium tremens w tym jak bardzo sama sie tutaj orzesz na kazdym polu praktycznie i ośmieszasz hipokrytko 

• Like 1

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

Alkoholiczky i prostytootki ehhh szkoda gadać 

Ja nie pije bo mi nie smakuje ale baba pijąca dobrze trawiąca mi trochę imponuje.

Pić to trzeba umieć, a Ty nie umiesz i po dwóch lampkach wina zamieniasz się w agresywnego Gordon xD;p

+ że przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawę i nie pijesz 😄 

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

😅😅😅

ty jesteś przekomiczna 

Tłumaczyłoby cie jedynie uposledzenie lub ostre delirium tremens w tym jak bardzo sama sie tutaj orzesz na kazdym polu praktycznie i ośmieszasz hipokrytko 

A jaka miałaby być akcja z kolegą gejem? Proszę cię. I kto tu siebie ośmiesza. Wszechwiedzące omnibusy o intelekcie kraba. Ach, nawet niżej. 

Czemu pijana baba zaraz się puszcza. Ja po płotach się wspinałam, drzewach i tym podobne a typy mi śmierdziały.

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

Czemu pijana baba zaraz się puszcza. Ja po płotach się wspinałam, drzewach i tym podobne a typy mi śmierdziały.

Lepiej nie pić i chodzić po ambonach 😅

Polecam 😁

7 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Za to wyzywanie mnie od alkoholiczek i tym podobne to ujdą na sucho. Bo można się pastwić. 

Ale przecież sama sie tym chwalisz to do kogo masz pretensje? Zakładasz tematy o tym ze coś otworzyłaś / ze sie nayebalas potem jakies tematy przepraszalne bądź pisanie ze to kolega z twojego konta pisał 😀 czy ty nie widzisz choc w minimalnym stopniu jakim pajacem jesteś? Do kogo masz pretensje ze komentują twoj alkoholizm dzieki twojej własnej uprzejmości mając wgląd kiedy dokładnie chlejesz i ze myla ci sie dni tygodnia?

a teraz słucham proszę o podobna argumentacje na potwierdzenie ze jestem prostytutka bo w końcu nie piszesz tego bez powodu jak stwierdziłaś;)

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Rasowa kotka 😏 może dlatego ostatnio zdobywasz popularność  i się pod ciebie  podszywają

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Intelekt kraba zrobił mi dziś dzień 😅

Kraby są słodkie. W sumie pohopnie to napisałam, obrażając te słodkie zwierzątka…

7 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Świniaku wypad, dopowiadasz sobie. Akcja w galerii nie miała podtekstu seksualnego. 

Nie lubię galerii. Ale na ten ten film (patrz wyżej) wybieram się. Nawet wpisałam sobie wolne w grafiku w tym dniu 😉

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

Bo podobno wielu się włącza tryb bogiń seksu, ja upijam się na smutno, więc co najwyżej mogę popłakać w kąciku. 😏

Walkie takie i radio kosmitów ehh dorośli to mają nudne zycie

Nie wiem czemu tak jest, ale w zasadzie to powszechnie znany fenomem... jak uda ci się zaprosić różowy pasek na wieczór na wino, to już w zasadzie musiałbyś się mocno postarać by to spieeprzyć... na 90% będą nogi na czwartą czterdzieści.

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Nie wiem czemu tak jest, ale w zasadzie to powszechnie znany fenomem... jak uda ci się zaprosić różowy pasek na wieczór na wino, to już w zasadzie musiałbyś się mocno postarać by to spieeprzyć... na 90% będą nogi na czwartą czterdzieści.

Och, widzisz jak to jest… jadowite żmije się dobrały do niewinnego pisklęcia.

Edytowano przez Myrtle Gordon

Jeszcze się ciągnie zachwyt nad Paryżem? Bo nie chce się czytać. Każdy może w tych czasach zabrać się i zamieszkać wszędzie gdzie wpuszczają. Powód do podziwu to jest gdy ktoś dochodzi do jakiegoś sukcesu życiowego startując z pozycji poniżej gruntu. Szczególnie gdy wychodzi z konkretnego gufna, wbrew przeciwnościom i realizuje co sobie zaplanował.

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Jeszcze się ciągnie zachwyt nad Paryżem? Bo nie chce się czytać. Każdy może w tych czasach zabrać się i zamieszkać wszędzie gdzie wpuszczają. Powód do podziwu to jest gdy ktoś dochodzi do jakiegoś sukcesu życiowego startując z pozycji poniżej gruntu. Szczególnie gdy wychodzi z konkretnego gufna, wbrew przeciwnościom i realizuje co sobie zaplanował.

A ktos tu sie zachwycał na temacie paryzem? Ogarnij kompleksy. Ps awokado i pomidorków koktajlowych nadal sie boisz jak diabeł święconej wody czy już można pisać ze sie zjadło sałatkę na forum?😀

6 minut temu, Pokraka napisał:

Bo podobno wielu się włącza tryb bogiń seksu, ja upijam się na smutno, więc co najwyżej mogę popłakać w kąciku. 😏

Oj to niedobrze.. Chociaż alko to depresant i może tak robić niektórym...

Ja mam głupie pomysły i robię się urabura akrobacje 

A ktos tu sie zachwycał na temacie paryzem? Ogarnij kompleksy. Ps awokado i pomidorków koktajlowych nadal sie boisz jak diabeł święconej wody czy już można pisać ze sie zjadło sałatkę na forum?😀

Twoja kumpela i nie tylko, ja z pewnością nie. I już się tak nie denerwuj że Cię nie doceniam z tego powodu.

6 minut temu, RC_+ napisał:

No nie wiem. Musiałaby być nieprzytomna i przedstawiać sobą zwloki ja cały czas mam świadomość i po drzewach mogę się wspinac.

Edytowano przez Kocopoł

A z tym kazdy może to i tak i nie 🙂 jesli myslisz ze to takie super proste to jesteś w lekkim błędzie. Doradziłabym ci żebyś spróbowała sama i powiedziała jakie to proste ale zapewne powiesz ze nie chcesz 😀 

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Twoja kumpela i nie tylko, ja z pewnością nie. I już się tak nie denerwuj że Cię nie doceniam z tego powodu.

A co mnie to obchodzi czy mnie doceniasz czy nie z jakiegokolwiek powodu, ja tylko prostuje fakty. Nikt sie nie zachwycał paryzem na temacie, Ewka sie tylko odwinęła upośledzonemu ogurowi.

A co mnie to obchodzi czy mnie doceniasz czy nie z jakiegokolwiek powodu, ja tylko prostuje fakty. Nikt sie nie zachwycał paryzem na temacie, Ewka sie tylko odwinęła upośledzonemu ogurowi.

Jasne. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się