Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

La_fleur

SPOSÓB NA SPÓŹNIAJĄCY SIE OKRES

Polecane posty

hej, mam mały problem.. współżyłam ostatnio z chłopakiem bez wytrysku, ale bez zabezpieczenia. Okres spóźnia mi się ok. 5 dni. Nie mam żadnych objaw tego, że okres się zbliża. Zawsze bolały mnie strasznie piersi, a teraz nic. Czy mogę być w ciąży?

Gość Drożdzóweczka
To że on nie doszedł nic nie zaczy:(plemniki są już w samym śludzie,wiec o to czy zostałaś zapłodniona możesz się martwić:(ale wiesz:)nie koniecznie,to ze spoznia sie 5dzien to pewnie wynik stresu:)walnij se gorącą kąpiel i bedzie dobrze:)Buzka

Gość Patunia90
heh... miałam taki sam problem jeszcze do niedawna. Też żyłam w stresie i miałam okropne myśli w głowie... Ale wystarczy poczekac... tzn.ja tak zrobiłam. Spóźnił mi się ok 2 tyg ale było wszystko ok :). ostatnio znowu mi się spóźnił ale tylko tydzien. Nie martw się i poczekaj. Też nie miałam żadnych objawów co do okresu. Pojawił się tak nagle :-). Był taki czas,że bardzo wielu koleżankom moim spóźniała się miesiączka. Okres ma prawo spóźnić się do 35 dni. Trzymam kciuki ;) będzie dobrze.

Gość Patullka
Ja mam taki problem, że współżyłam z moim chłopakiem kilka razy w tym miesiącu ale zawsze z zabezpieczeniem czyli prezerwatywą...On zawsze wychodził przed wytryskiem...ale w czasie stosunku pierwszy raz wydzielał mi się z pochwy obfity śluz ,nigdy takiego nie było...Zawsze po stosunku sprawdzałam czy prezerwatywa czasem nie pękła...Jednak zawsze była OK.Okres powinnam dostać 26.01 Jednak już 9 dni mi się spóźnia...Co prawda co miesiąc mam ten kłopot ze spóźniającym się okresem,ale do tej pory spóźniał mi się tylko do tygodnia...Myślicie ze mogę być w ciąży?

Gość Agaaa5454
czy traumatyczne przezycia tj utrata kogos bliskiego moga byc przyczyna spoznienia okresu? 12.01 dostalam okres trzy dni pozniej stracilam przyjaciela wiec oczywiscie straszna trauma stres itd. okres skonczyl sie normalnie bo 18.01. Czy przez to wydarzenie nastepny okes moze mi sie spoznic?

Gość justyna3110
hey dziewczyny mam problem okres spoznia mi sie juz 9 dni przedwczoraj wzielamm 2 polopieryny i goraca kapiel i nic brzuch mnie boli od wczoraj i niewiem co sie dzieje a ten napar z czarnej malwy to gdzie mozna kupic i czy to napewno dziala? pomozcie prosze!

Gość lixa
stres zwiazany z utrata kogos bliskiego, a takze zmiana klimatu, pogoda, podroz moga opoźnic okres. a co do kąpieli i czarnej malwy to naczytalam sie ze te sposoby moga pomoc, ale nigdy nie probowalam. niestety goraca kapiel moze byc o tyle niebezpieczna, ze moze wywolac bardzo silne krwawienie i zbyt duza utrate krwi. takze uwazajcie.

Gość andziusssiiiiaDDDD
Boże wy tyo jeszcze sie cieszcie..... ja juz nie dotaje okresu ponad dwa miechy ;> ostatni raz mialam 11.stycznia a teraz jest 25 marzec .....

Gość Kaasieniaa
Hej.! Mam problem bo okres spóźnia mi sie juz tydzien. Niby mam objawy takie jak zawsze przed okresem, ale jego nie ma... przez ostatnie 2miesiace mialam regularnie co 28 dni wczeniej mialam roznie raz nawet dostałam po 35dniu. Okresu dostalam jakies 2,5roku temu.Nie spałam z chlopakiem. Kolezanki sie ze mnie nabijały ze okres mi sie spoznia i ze jestem w ciazy (bo niepamietam co robilam w sylwestra,znaczy pamietam ale nie wszystko) i wiedzialam ze to nie mozliwe ale jednak sie stedowalam i wogole miala troche stresu ostatnio. A od jakiegos czasu boli mnie z lewej strony tak jakby jajnik i to czasem tak ze nie moge isc. Prosze pomozcie bo juz nie wiem co mam robic..

Gość ja.to ja.
andziusiaa ja mam tak samo, tylko okres spoznioa mi sie juz 3 miesiace.. nie wiem dlaczego i strasznie sie martwie.. wiesz moze dlaczego sie tak spoznia?? pzdr

Gość OnA 19...
mi okres spóźnia się juz 15 dzień... dodatkowymi objawami ciąży jakie miałam była zgaga... :/ czy mogę obawiac się tego czego najbardziej się boję czyli ciąży? czy któraś z was również to przeżywała? :/ ;p dzięki za odpowiedź:)

Gość luuzik
moja droga...mi okres w tamtym miesiącu spóżniał się 22 dni.nie jestem dziewica i cholernie sie bałam ze mam w brzuszku dzidziusia ale...23 dnia okres mi sie pojawił:).teraz juz wiem,że stres tylko pogarsza sytuacje:).dodam jeszcze ze wtedy tez miałam zgage,bolał mnie brzuch a nawet jak poszłam do sklepu z farbami i poczułam ich zapach to strasznie mnie zemdliło(a zapach ten nigdy mi nie przeszkadzał).także spokojnie:)takie objawy moga byc skutkiem tego ze sama sobie cos wkrecasz-znam to z własnego doswiadczenia:)głowa do góry-bedzie dobrze!!:))

Gość ww4
Witam. Okres mi się spóźnia już 48 dni, choć z nikim nie spałam. Nie wiem co robić. Może są jakieś sposoby na to? Proszę pomóżcie.

Gość dzió
Witam. Wystąpił jeden problem, bardzo poważny. Okres spóźnia mi się 7 dzień. Kochałam się z moim chłopakiem sposobem stosunku przerywanego, bez gumki ale w 100% nie skończył we mnie. Chwilami mam bóle w podbrzuszu takie, jakbym miała okres, ale go nie mam... Ostatni okres miałam bardzo bolesny, prawie traciłam przytomność z bólu.. Testu się boję zrobić. Czy jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Bardzo proszę o szybka odpowiedź, bo niektóre z Was wiedzą, co to znaczy czekać w takich momentach na jakikolwiek odzew.. :(

Gość dzió
a, i chciałam dodać, że piersi mnie bolą, i ten brzuch mnie czasami pobolewa, ale okresu jak nie ma, tak nie ma, co mnie okropnie denerwuje :(

Gość marc
dzió - uważam że jak najszybciej powinnaś zrobić test, wtedy ptrzestaniesz sie denerwować i wszystko już będzie jasne. Jeżeli jesteś w ciąży to i tak nic tego nie zmieni, więc lepiej zrób test i będziesz wiedziała.:) 3 mam kciuki:)

Gość marc
I teraz jeszcze ja mam do was pytanko, okres spóźnia mi się 7 dzień, i wczoraj zrobiła test ciążowy, który wykazał że na szczeście nie jestem w ciąży. Zaczęłam pracować półtora miesiąca temu i nie wiem czy może to mieć jakiś wpływ( wstawanie o 5-6 rano,niewyspanie, stres ze sie nie wyrobie z przydzielonymi mi zadaniami, i teraz jeszcze stres ze powodu braku okresu) ale jeszcze nigdy okres mi sie tyle nie spoznial, max 4 dni. A dodam jeszcze ze w pazdzierniku zeszlego roku odstawilam tabletki. Odczuwam czasem jakies takie lekkie bole podbrzusza, piersi tez mnie troche bola. Czekam na waszą radę, czu zdarzylo wam sie cos takiego kiedys? A i dodam ze zazwyczaj mam regularny okres ( czasami ze spoznieniami rzedy 2-3 dni).

Gość domini00kaaaa
ja tez ma problem, tylko u mnie wyglada to troche inaczej. wspolzyje kilka razy w tygodniu z moim chlopakiem, on zawsze konczy,ale po stosunku speawdzamy czy nie pekla gumka i na szczescie ani razu to sie nie zdarzylo. Ale okres spoznia mi sie juz 6 dzien. Dodam, ze okres mam juz 5 rok i mialam teraz w miare regularny. prooszę o szybką pomoc, bo umieram ze strachu :(

Gość marc
cały czas czekam, mam nadzieje ze podzielicie sie ze mna swoimi spostrzezeniami:)

Gość dzió
marc - dostalam okres i jestem happy :D tylko jak zawsze sakramencko bolesny ;/ a na spóźnianie się okresu wplywa jak najbardziej stres, zmęczenie, zmiania klimatu/pogody i inne ;) także myślę, że nie powinnaś się niczym zamartwiac :):):)

Gość dzió
domini00kaaaa - jeżeli używaliście gumki, a ona nie pękla - myślę, że nie ma się czym martwić ;) teraz każdemu się okres będzie spóźnia, bo jest przesilenie wiosenne ;)

Gość marc
no to bardzo sie cieszę dzió:) ja jak narazie jeszcze czekam i staram sie nei martwic, nawet zrobiłam już drugi test i też wyszło że nie jestem w ciąży, mam nadzieje ze niebawem go dostane:)

Gość dzió
marc - jeżeli wyszlo, ze w ciązy nie jestes, to sie nie matw kochana! :) powinnać z ulgą odetchnąc :) czekaj cierpliwie, jestem z Tobą :):):)

Gość exelka
ja zawsze miałam nieregularny okres ale od poczatku roku (od kiedy nie jetem dziewica) zaczeło sie wszystko układać i miałam okres tak co o 30 dni. teraz sie spóźnia dwa tyg. ;/;/ nie ma szans chyba bym była w ciazy gumki brak wytrysku "we mnie" ale sie denerwuje mimo wszystko ;/ co robić?

Gość ziulka
moj problem jest taki ze okres spoznia mi sie 3 dni, choc zawsze moglam sie go spodziewac wczesniej a nie pozniej... miesiaczkuje co 27 dni, jednaj ostatni zdazylo sie ze dostalam okres po 16 dniach!! dodam jeszcze ze kochalam sie z chlopakiem, byl to stosunek przerywany, na dodatek z prezerwatywa... zawsze tak robimy i jak do tej pory bylo wszystko w porzadku, nic sie nie spoznialo, jednak tym razem jest inaczej:( jest mozliwe zebym byla w ciazy??? a do ginekologa wybieram sie w nastepnym tygodniu

Gość __Kaja__
mam problem :| 11ego powinnam dostać okres , nadal go nie ma. Współzyłam z chłopakiem w połowie miesiaczki w lutym z prezerwatywą. Okres w marcu sie pojawił w planowanym dniu 11ego marca. zazwyczaj regularnie sie pojawia.od tamtej pory nie miałam zadnego stosunku z chłopakiem. Boje sie teraz juz 4 dni czekam i nic. Nie wiem co robić:( i w ostatnich dwoch tygodniach miałam przeziebienie dość silne bez temperatury. Prosze o pomoc:(:(:( Słyszałam ze okres moze sie pojawiać nawet podczas ciazy:(

Gość __Kaja__
wziełam dwie polopiryny i w ciagu godziny dostałam okresu :) dzieki :)

Gość nemezis96
Hej babeczki! Tak standardowo... spóźnia się. Zwykle dostaję po 28 dniach góra po 29 (i zwykle w niedzielę wieczór xD). Współżyłam, bez zabezpieczenia, bez wytrysku no i z ominięciem owulacji szerokim łukiem. Zrobiłam dwa testy Quixx test czy jakoś tak ;P no i pokazały negatywny. Za cholerę nie wiem jak się odstresować, nie potrafię o tym nie myśleć. Tzn no mam niby jakaś świadomość że dzidziusia nie będzie. Jestem w klasie maturalnej. 4maja wielki \"polski\" start. No sama nie wiem o co chcę zapytać... może jak się odstresować? Albo jak to dziadostwo w końcu wywołać? Widzę tu jakieś spospby typu polopiryna, czekolada, soczek z buraków... to działa? Pozdrawiam :*

witajcie, mam taki problem,: kochaliśmy się z dziewczyną w święta . Okresy ma regularne na ogół28-30dnia w pt powinna dostać tj 30 dnia. dziś jest 32 dzień cyklu i nadal nic brzuch ją boli od 3 dni raz ćmi i przestaje . Mówi że tak ją boli jakby miała zaraz dostać. Ale okresu nie widać:( a kochaliśmy się z prezerwatywa i globulka wytrysk był po wyjściu ale mamy stracha że mogła byc dziurka:/ (bezpodstawnie tak myślimy). POMOCY!!!! co wy na to;((( ??