Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

La_fleur

SPOSÓB NA SPÓŹNIAJĄCY SIE OKRES

Polecane posty

Gość abewege
19nastka poczytaj forum, nie tylko Ty msz taki proboblem. Słuchaj... spokojnie... im bardziej się denerwujemy i wyczekujemy tym bardziej się spóźnia. Damy radę!

Gość xxz
a np masa ciała może na to wpływać? bo chudzinka ze mnie

Gość xyz94
Mam podobny problem.. kochałam się z chłopakiem w pierwszy dzień płodny, z zabezpieczeniem. Skończył we mnie ale kiedy ściągnął prezerwatywę i ją zawiązał stanęłam na niej i pękła, nie wiem czy to jest w porządku czy była wadliwa... a teraz okres mi się spóźnia już 3 dzień...

Gość misio003
pomocy!!! mojej dziewczynie spóźnia się okres już 5 dni..:/ nie uprawialiśmy seksu ale dotykamy się..czy mogła zajść w ciążę???

Hey.. Słuchajcie..kochałam się z swoim chłopakiem pierwszy raz 22 stycznia..oczywiście byłam dziewicą.. kochaliśmy się z zabezpieczeniem.. dziś powinnam dostać okres a go nie ma...ostatni miałam 8 stycznia...ma dopiero 16 lat ..czy to może być ciąża ? ;( proszę o pomoc..;(;(

Gość Monisia96
Cześć dziewczyny . Mój pierwszy okres dostałam 28.12.2010 roku . Dzisiaj jest 1 luty i to już 36 dni cyklu . Co mogło to spowodować ? Jestem chuda warze ok.44kg . mam 14 lat .

Gość win
Monisia96- skoro dopiero od niedawna miesiączkujesz, to nie masz się czym martwić, najprawdopodobniej będziesz miała nieregularne miesiączki jakiś czas :) I ja równiez mam problem. Otóż nie mam jakiś bardzo regularnych miesiączek, ale zazwyczaj cykl trwa jakieś 26-30 dni. Ostatnio spóźnia mi się 6 dni, bolą mnie piersi, a dzisiaj miałam okropny humor(modle się żeby to był zespół napięcia przedmiesiączkowego). Jestem zdenerwowana okropnie, bo co prawda nie uprawiałam jeszcze seksu, no ale przyznam że było trochę igraszek z moim chłopakiem na początku stycznia. Nie chorowałam, ani się nie stresowałam(teraz zaczęłam -.-) Mam 16 lat. Mam jakąś paranoje na punkcie tego że to ciążaa... wiem, ze procentowe szanse na to wynoszą 0 z miejscami po przecinku, ale mimo wszystko sie denerwujee:( Jak się odstresować?

Gość win
Monisia96- skoro dopiero od niedawna miesiączkujesz, to nie masz się czym martwić, najprawdopodobniej będziesz miała nieregularne miesiączki jakiś czas :) I ja równiez mam problem. Otóż nie mam jakiś bardzo regularnych miesiączek, ale zazwyczaj cykl trwa jakieś 26-30 dni. Ostatnio spóźnia mi się 6 dni, bolą mnie piersi, a dzisiaj miałam okropny humor(modle się żeby to był zespół napięcia przedmiesiączkowego). Jestem zdenerwowana okropnie, bo co prawda nie uprawiałam jeszcze seksu, no ale przyznam że było trochę igraszek z moim chłopakiem na początku stycznia. Nie chorowałam, ani się nie stresowałam(teraz zaczęłam -.-) Mam 16 lat. Mam jakąś paranoje na punkcie tego że to ciążaa... wiem, ze procentowe szanse na to wynoszą 0 z miejscami po przecinku, ale mimo wszystko sie denerwujee:( Jak się odstresować?

Gość Viruuuuuuuuus
Cześć. Uprawiałam z chłopakiem peeting, nic więcej. Okres spóźnia mi się około 7 dni, co się dzieje? Pomóżcie, bo strasznie panikuje, boje się , że jakimś cudem mogłam zajść. +dodam, że ostatnim czasem miałam trochę stresów, jak myślicie, dlaczego okres mi się spóźnia ?! proszę o szybką odpowiedź. ; < ++ miesiączkuje od kilku miesięcy mniej więcej regularnie.

Gość Aduska
Czesc Wszystkim ;) Mam nieregularny troche okres i wlasnie mi sie spoznia dostaje kolo 30-31 dnia cyklu a dzis jest 37 ddzien cykku i nic nie mam... jedynie mialam plamienie w dniu kiedy powinnam dostac okres.... wspolzyje z chlopakie pare razy na miesiac..ostatnio zmienilam tabletki antykoncepcyjne stosuje prezerwatywy i stosunek przerywane nie pamietam zeby w tym miesiacu cos niefortunnego przytrafilo mi sie... ale sie boje bardzo...czekam juz tydzien a tu nic....dodatkowo stresuje sie szkola problemami rodzinnymi ... co do moich objawow miewac skurcze dosc mocne ale rzadkie piersi mnie troszeczke bola i krzyz boli mam biala wydzieline .... pomozcie jakos nie wiem co robic.. ??

Gość Justa519
Uwaga!!! mam 14 lat mam od 11 roku zycia Często zdarza mi się że się spóznia, nawet do 3 tygodni i dłuzej. Chyba 2 razy miałm przerwę w miesiączkowaniau tak do 3 miechów. Pomóżcie, co moge zrobic by cykl był bardziej reguralny. już wariuje. ;/

Gość Justa519
Dodam że jestem dziewicą, mam bardzo silne bóle w podbrzuszu, wydzieline.

Gość Karpiel bike
mojej kolezance pomaga jak wali zadem o stołek poł dnia okres zawsze przychodzi

Gość Justa519
ja nie bede waliła zadem o stolek, hehe ale na serio sie martwie boje sie isc do ginekologa

Gość asku2095
mam 16 lat, a okres od 11 roku życia. Zwykle był nie zbyt regularny. Pół rok temu cykl trwał 56 dni. A potem wahał się między 26-32 dni. Dziś mija 50 dzień i nic!!! Nigdy nie uprawiałam seksu, więc w ciąży nie mogę być. Zaczynam się martwić. Boję się iść do ginekologa. Nie wiem co robić. Może to stres, bo teraz miałam egzaminy gimnazjalne i w ogóle. Pomóżcie!!

Gość aneeeee
Ja mam podobny problem, tyle że ostatni okres miałam 20 lutego!!! a dziś jest 26 kwietnia i nic! Zrobiłam test, w ciąży nie jestem. Ale od jakichś 2 miesięcy mam dość intensywny czas w życiu - imprezy, alkohol, papierosy, stres, nie wysypiam się i nie odżywiam zdrowo. Czy to mogło wpłynąć na ustanie miesiączkowania? Pomocy!!! Mój cykl dobija już do 66 dnia!

Gość aneeeee
... dodam jeszcze, że ostatnio strasznie się pocę i non stop jestem zmęczona, zakładam że ma to coś wspólnego z brakiem okresu. Mam 24 lata, więc to raczej nie menopauza, hehe:P Jakieś rady?

Gość sylwia0013
mam pytanie. spoznia mi sie miesiaczka 5 dzien. czuje jak bym miala ale nic z tego:( kochalam sie z chlopakiem dwa tygodnie temu bez zabezpieczenia ale nie blo w srodku prosze o pomoc...

Mam wielki problem 05.06 powinnam miec okrec dziś juz dobiega konca 7.06. z moim chlopakiem kochalismy się 8 dni temu wystapily bóle piersi ,bóle przedmiesiaczkowe i suchośćczyto moze oznaczac ze jestem w ciąży ? Proszę o odpowiedz

Błagam pomóżcie dziewczyny bo już nie wiem co mam robić. Ostatni okres miałam 12-17 czerwca... zjawił się za wcześnie bo z moich obliczeń miał pojawić się około 16. W tym miesiącu czekam na okres już 7 dzień i nic. Jeśli chodzi o seks to kochałam się z chłopakiem ale stosunkiem przerywanym, wiec jestem pewna, że nie spuścił mi się do środka. Przeczytałam, że w płynie faceta mogą być też plemniki, więc na wszelki wypadek zrobiłam 2 testy- pierwszy wczoraj i drugi dzisiaj. Oba wyszły negatywnie. Nie ukrywam, że bardzo się denerwuję, bo naczytałam się na forach, że bardzo dużo testów myli się w tę stronę. Dodatkowa informacja to fakt, że moje okresy nie są bardzo regularne, dlatego raczej nigdy ich nie wyliczałam. Doradzcie :)

Gość comampowiedziec_x3
hej, okres Mi się spóżnia 9 dni... Od Ponad Miesiąca nie jestem dziewicą. z Moim Chłopakiem Uprawiałam Stosunek Przerywany, robiliśmy to dosyć często, również w Dni Płodne, ale nigdy nie skończył we Mnie.. Poza początkiem sierpnia, ale wtedy akurat dostałąm okresu, to chyba niemożliwe jest zajście w ciąże... Strasznie się tym Wszystkim denerwuję, cały czas myślę o tym, jaka jest możliwość, że być może jestem w ciąży.. Nie mogę przestać o tym myśleć, proszę o Pomoc.. Dzisiaj mam 36 Dzień Cyklu. Poza tym, nie mam innych objawów, poza Wymiotami, ale Ogólnie zdarza Mi się to dosyć często... Proszę o Pomoc. Dziękuję.

Mam pytanko.!!!! Kochałam się z chłopakiem i on miał załozoną prezerwatywę, zawsze po stosunku sprawdza czy wszystko jest wporządku czy nie pękła. Nawet wlewa wodę do gumki. No i tym razem było wszystko ok ale dziwne bo okres spóźnia mi się już tydzień. Zrobiłam test ciążowy i wyszedł mi wynik ujemny. Czyli brak ciąży ale dlaczego okresu dalej nie mam? Skoro z prezerwatywą było wszystko dobrze. Zawsze miałam regularny okres. Zaczynam się bać :( proszę o pomoc!

Gość 19nastka
Sushmita, nie martw się - ja miałam podobnie. Niby wszystko było ok, a okresu jak nie było, tak nie było... Zrobiłam test - negatywny. Kolejny - tak samo. A na okres nawet się nie zapowiada... I wtedy, nagle, jakimś cudem po 2 tygodniach spóźnienia się pojawił. Nie martw się, takie rzeczy się zdarzają. Mogłaś zaziębić sobie okolice intymne, np. jak zmokłaś i nie zmieniłaś ubrań lub po prostu... Nie byłaś chora? nie brałaś żadnych leków? Stres, który towarzyszy temu oczekiwaniu tylko pogarsza sprawę i opóźnia.. Więc relax, na pewno nie jesteś w ciąży ;) A jeśli nadal się wahasz, to zrób sobie następny test i to już w zupełności powinno rozwiać Twoje wątpliwości.

Gość iXiYiZ
Dziewczyny pomocy! Okres spóźnia mi się 6 dni i umieram ze strachu. Przez 3 lata brałam tabletki antykoncepcyjne i odstawiłam je w październiku, w listopadzie (już bez tabletek) dostałam okres z opóźnieniem 3 dni. Następnie w grudniu normalnie. I teraz spóźnia mi się 6 dni. Z chłopakiem bardzo uważaliśmy i kochaliśmy się zawsze z gumką w dodatku stosunek przerywany. Czy jest możliwe abym była w ciąży? Mam już kupiony test, po pracy zrobie. Ale panicznie boje się wyniku.

Gość iXiYiZ
Dziewczyny pomocy! Okres spóźnia mi się 6 dni i umieram ze strachu. Przez 3 lata brałam tabletki antykoncepcyjne i odstawiłam je w październiku, w listopadzie (już bez tabletek) dostałam okres z opóźnieniem 3 dni. Następnie w grudniu normalnie. I teraz spóźnia mi się 6 dni. Z chłopakiem bardzo uważaliśmy i kochaliśmy się zawsze z gumką w dodatku stosunek przerywany. Czy jest możliwe abym była w ciąży? Mam już kupiony test, po pracy zrobie. Ale panicznie boje się wyniku.

Gość kejt260
cześć dziewczyny ; ) mam problem :( kochalam sie z chlopakiem 10.03.2012 bez prezerwatywy ;/ wyjął "klejnoty" tuż przed wytryskiem,także nie skończył we mnie. Okres powinnam dostać 12.03 ew. 13.03 . Dziś mamy 21.03 a okres się nie pojawił.. Robiłam 2 testy ciążowe, oba wykazały wynik negatywny. Bardzo bardzo bardzo stresuję się tą całą sytuacją.. próbowałam gorących kąpieli, moczenie nóg w ciepłej wodzie, polopiryne, nawet alkohol piłam by to wszystko przyspieszyc. Nadal nic : ((( Stresuje sie mega.. co to moze byc? Miesiączkuję 5 lat, okres mialam przewaznie co 28-31dni. :( pomozcie ! :( ogloszenie111@interia.pl

Gość olamloda
Mam 21 lat i ten okres spóźniał mi sie wyjątkowo i to ponad tydzien, ze stresu zrobilam dwa test ciązowe ktore wyszly negatywnie. Juz mialam isc do lekarza, ale wzięlam naprawde goraca kapiel i probowalam sie wyluzować i pomogło. Okres dostałam nastepnego poranka. Pamietajcie dziewczyny nie jestesmy robotami czasem okres ma prawo sie spoznic :)

Gość ja sie nie umiem wyluzowac...
dostaje wariacji juz, 5. dzien mi sie spoznia, jeszcze nigdy tak dlugo... i kupilam test, rano zrobie,az sie boje;/

Gość gość
Hej ! Dostalam okres 22 grudnia miałam go ok 5 dni, pózniej współżyłam z chłopakiem bez zabiezpieczenia ale nie kończył we mnie ... A teraz wciąż nie mam okresu ...boje sie zrobic test ;( mam sie zacząć martwić ?;((

Gość gość
Hej ;) Mam 20 lat i mam bardzo nieregularne cykle. 19 sierpnia kochałam się z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa, jednak do wytrysku nie doszło i blisko do niego też nie było, więc się nawet nie przejmowałam. Okres dostałam 9 września, bardzo bolesny, mocny, w nocy musiałam wstawać po 2 razy bo mnie ,,zalewało" i od tamtej pory okresu ni widu ni słychu.. mam obolałe piersi (jak zawsze przed okresem) dość obfity śluz i wywaliło mi trochę brzucha, ale ogólnie z natury jestem przy kości więc to może takie nabrzmienie przedmiesiączkowe ? Z góry dziękuję za odpowiedzi :*