Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

La_fleur

SPOSÓB NA SPÓŹNIAJĄCY SIE OKRES

Polecane posty

Gość marsylianka
Zasadniczo płyn wydobywający się przed właściwym wytryskiem jest tylko płynem z prostaty, który wprawdzie spełnia bardzo ważną rolę, ale TEORETYCZNIE nie powinien zawierać plemników.

Gość acsamyt
czy ktos mógłby podac sposób na sózniająco się miesiaczkę dr Rózanskiego ?

Gość angeliika
hejj . mam problem spuźnia mi sie okres a zawsze mam regularny . w ciąży nie jestem bo jeszcze tego nie robiłam tylko macanki co robić naprawde sie denerwuuje ; (

Gość sherry_22
poprostu cierpliwie czekac ! mi ostatnio też się spóźniał okres 5 dni ... też zaczynałam się już denerwować bo mam regularne cykle a ostatnio współżyłam z partnerem - zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, ale wiadomo jak to w takich momentach jest, różne myśli przychodzą do głowy :) kilku dniowe opóźnienia są ponoć normalne, nie zawsze organizm chodzi jak w zegraku ;) tak więc czekać i nie stresować się !

Gość ajsi
Kurde mi sie juz 7 dzien spozna ;/;/;/ Tak mnie to denerwuje :/;/;/ Gumka nigdy nie pekla i zawsze uzywamy ale jednak zawsze taka schiza ze szok ;/;/;/

Gość Saarcia6
Hej. Mam pytanie myślę ze mi odpowiedzecie to dla mnie bardzo wazne. Kochałam się z chłopakiem, i teraz spoznia mi sie okres... co mam robic? prosze pozomcie

Gość Kasii
Mi też się spóźnia i też mnie to denerwuje ;/

Gość Nerw
hej mi sie juz 6 dzien spoznia uprawialam sex z moim chlopakiem ale gumeczka nie pękła;D heh... niewiem czemu mialam regularnie ale juz druhgi raz mi sie spoznia tyle dni w ciazy raczej nnie jestem(taką mam nadzieje)poczekkam jeszcze troche a jak nie bedzie to do lekarza sie wybiore pozdrawiam was

Gość netx56573
Nerw po ilu dniach (jeśli nie nadejdzie miesiączka) wybierasz się do ginekologa? Czytałam w poprzednich opiniach Dziewcząt że do 5 dni spóźnienie jest w normie. 6 dni to chyba zbyt mało aby zacząc panikowAć... Każda nieregularnosć wzbudza niepokój, jest to sygnał od organizmu że coś się dzieje...

Gość tylkoja90
Witam. niewiem co mysleć.okres spoznia mi sie 9 dni. Dwa dni temu zrobilam test i wyszedl niegatywny ale okresu jak nie ma tak nie ma. pozatym jakas biala gesta wydzielina pojawila sie z sutkow. z moim facetem kochalismy sie akurat w dni plodne i bez zabezpieczenia ale wszystko na brzuch poszlo. tzn mam nadzieje. poza tym ostatnio powaznie chorowalam, bralam antybiotyki czy to moze miec wplyw na opoznienie okresu. prosze pomozcie bo niewiem co myslec. moze powortzyc test...???

Gość sabaa
bardzo sie martwie moj chlopak twierdzi ze nie potrzebnie bo okres mi sie spoznia 3 dni dzis jest 16 a normalnie powiennam dostac 13 bo mam co 28 dni bardzo rzadko mi sie spozniał a czesciej dostawalam jeszce szycciej poprzedni okres mialam 15 lipca kochamy sie zawsze z prezerwatywą testu nie robilam jeszcze co moglo by przyspieszyc okres znacie jakis sposob ?

Gość negatyw.
witam...ja strasznie panikuję dodatkowo pierwsze tyg wakacji to totalna tragedia, rodzice krzycza, papaiery na studia,rozstanie z chłopakiem (ale tylko wyjazd, nie zwiazku;p) okres spoznia sie podan miesiac, wiec dodatkowo przychodzi stres zwiazany z ciązą, choć nie powinnam sie martwic bo jestem jeszcze dziewica, ale wiecie co sie robi samemu w domu.. i jak wiadomo ciaza wzykle konczy sie dzidziusiem. rodzice mnie chyba z domu wywalą. chciałam tez dodac, nigdy nie miałam regularnego okresu odkąd zaczełam miesiaczkowac, nawet raz brałam luteinę bo mi sie zatrzymał bez dwoch zdan, jak wracam z zagranicy ide do lekarza(tak czy siak, po tabletki) strasznie sie stresuję i mysle zo to samo mnie nakręca i opoznia okres mysle ze z Toba SABAA jest tak samo, stresik robi swoje a 3 dni to nic! przyspieszyc moze spokoj i dobre myslenie, czego mi brak :) badzmy dobrej mysli. pozdrawiam

Gość sabaa
dzieki Ci donra kobieto :) czyli luteina pomaga tak ? brac tabletke 1 dzinnie czy nic nie robic jeszcze ?

Gość negartyw.
Sabaa! ja dostałam luteine na receptę, mi przepisał ja ginekolog :) po badaniu;p z tego co pamietam to brałam 1 dziennie chyba po 1,5 tabletki,albo 2 razy, wiesz ze nie wiem dawno to było 4 lata temu ;p na opakowaniu jest napisane ale dodtakowo ginekolog zaleci Ci prawidłowa dawke...a on zaleca ją na poidstawie wynikow badan, miezy poziom hormonow i te inne, na własa reke bałabym sie brac xD swoja drogą bez paniki Sabaa, 4 dni, czytałam wczesniej, ze wachania o tydzien to norma..pozdrawiam

Gość sabaa
Aha bo ja na oczka jem czasem sobie luteine tak dla ochrony :) wiec mam ja w domu zjadlam narazie po 1 tablece dzienne a i se tak mysle ze na ten moj spoznijacy oktes ma wplyw choroba i antybiotyki ktore jadlam w tym misiacu bo pani doktor dala mi na gardlo duomax i nie podzialal na mnie to pozniej dala mi antybiotyk inny na 3 dni ktory mial dzilac do 5-7 dni ale na wszelki wypadek zrobie chyba jutro test :) Dzieki za podpowiedz o tej luteinie moze pomoze :)

Gość negatyw.
ale tam powinna pisac jak ją brac jek sie chce uregulować ta gospodarke hormonalna na ten okres;p jak zrobisz test to napisz na maila albo tutaj sie pochwal;p najgorsze jest to, ze mimo ciazy mozna dostac okres az 4 razy ;/ znam taki przypadek i cora jest zdrowa jak ryba choć mamuska własnie tak miała;p :)

Gość sabaa
nie strasz mnie tu bo sie naprawde zaraz załamia :( i niedozyje jutra :(

Gość negatyw.
no ale ta są mysle prezypadki jeden na milion ;p ja tez mam stresa i to jakiego,a wszcy zapewniaja mnie zesobie cos wkrecam ... ile masz lat? a moze sie odezwiesz na maila?

Gość sabaa
juz tam napisalam :)

Gość problemowa.
kurdee.;/ mi też spóznia się okres, powinnam dostać 10 , a juz jest 17 ;/ w ciązy na pewno nie jestem ! ;/ co robić ? ;/

Gość sabaa
dzis 5 dzien jak nie ma a powinien byc ...

Gość musicie wiedziec
musicie wiedzieć, że okres sie spóźnia od witaminy C, można sobie celowo opóźnic jak się jedzie nad morze aby nie mieć... No wiecie ;) od stresu też sie opóźnia... nawet długo mozna nie dostawać... Musicie mysleć pozytywnie. Trzymam za Was kciuki, i życzę aby kazda dostała.

Gość problemowa.
do 'musicie wiedziec' byłam nad morzem , i moze dlatego mmi sie spóznia ? ;]

Gość musicie wiedziec
problemowa -> jak najbardziej:D zmiana klimatu ma wpływ na termin okresu, choć to nie reguła... Ale w Twoim przypadku mogło to mieć znaczenie.. Okres mógł się przez to pojawić szybciej albo opóźnić.

Gość loa
hey, laski, w dni nieplodne, wieczorem doszlo do wytrysku, ale poza mna, a nastpnego dnia rano (po umyciu rak i w ogole) zabawialismy sie - peeting. okres mi sie spoznia 4 dni. to mozliwe zebym byla w ciazy?

Gość lakya
Kochałam się z moim chłopakiem 9 sierpnia, okres powinnam dostać 15, zrobiłam trzy testy różnych firm . wszystkie wyszły negatywne, ostatni test robiłam 26. nadal nie mam okresu , zero objawów , czy testy sa wiarygodne, jestem w ciąży?

Gość krowkowaaa
hej. mam pytanie. w srode (26)uprawialam peeting z moim chlopakiem. nie bylo palcowek ani zadnych innych. ocieralismy sie o siebie w majtkach. doszlo do wytrysku, jednak w innym miejscu niz ocierala sie moja pochwa. czy to mozliwe aby plemniki przenikaly przez 2 pary majtek? (on mial bawelniane bokserki a ja bawelniane figi). okres spoznia mi sie tydzien. dodam jeszcze, ze w tamten poniedzialek mialam zapalenie pecherza ktore trwalo 5 dni (bralam leki lecz nie byl to antybiotyk). nie miewam jeszcze regularnych cykli. zwykle trwaja 28-31 dni, jednak zdarzaja sie 42dniowe. od czwartku bardzo sie stresuje tym ze moge byc w ciazy (wszystkie objawy przedokresowe mam, bol piersi, brzucha, suchosc w pochwie, minimalny sluz) moze ten stres opoznia moj okres? nie spie po nocach, ciagle schizuje. czy jakas choroba moze opoznic okres ? odkrylam u siebie jeszcze pulsowanie brzucha jesli sie docisnie w 1 miejscu (2-3 cm nad pepkiem) czy to cos moze znaczyc? Dodam jeszcze, ze uprawialismy peeting, jak juz okres mi sie spoznial. A w trakcie zapalenia pecherza nie bylo zadnych zblizen. prosze o odpowiedz bardzo sie martwie. (opisalam wszystko jak najdokladniej sie dalo) pozdrawiam.

Gość krowkowaaa
dodam jeszcze, ze poprzedni cykl byl za wczesnie o 1 tydzien.