magda.r 0 Napisano Grudzień 17, 2007 kasik :D Olka tez ma 4 zabki :D a co do ASD to znalazłam forum fundacji i tam sie przyczepiłam :) :P dla Bartusia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 18, 2007 dzień dobry!!!] Zapomniałam się pochwalić! Można powiedzieć, ze wczoraj moje dziecko zaliczyło pierwszą przespaną całą noc:):):) dokładnie od karmienia o 21 do 6 rano! A dziś od 18 do 4! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 18, 2007 listka GRATULACJE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 18, 2007 listkaaa,, o kurde zazdroszcze Wojtus dzis zdecydowanie lepiej po moich kuracjach,kuracja trwa,ze 2dni i bedzie dobrze chyba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 18, 2007 joanna___-skopiowałam teks, tylko przeprawiłam na formę żeńską:) dodałam chyba 4 nowe foty....zapraszamy :) magda_____________trzymamy kciuki!!! a misiowa_________pewnie wróci na dniach!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Hej!! My już po spacerku, na dworze mroźno, ale Michaś przynajmniej się zdrzemnął. Listka - nie zatrybiłam, bo zawsze najpierw wychodzą dolne ząbki - u nas z lewej strony:) codziennie widać go ciut więcej:) obejrzałam zdjęcia Majki i po prostu powaliło mnie zdjęcie z podwiązką:):):) Madziu r - daj znać jak z Oleńką, trzymam kciuki!!!! Kasik - dzięki za radę, myślałam nawet o tym, ale stwierdziłam, że nie będę Go faszerować lekami, jednak na następny raz na pewno to zrobię, w końuc mam Mu to przynieść ulgę... Joasiu - opowiadanie faktycznie bomba! Dorotka - co tam?? Może kilka dzieciaczkowych wirusków*********************************************************************************************************************************************************:) Doth_s - żyjesz??? Misiowa - czekamy na info!!! Lady - pozdrowionka dla Juleczki i Jej mamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 18, 2007 dodałam kilka nowych fotek na bobasach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 18, 2007 aniu Michas slodki:) Wy tu o ciuchach dla siebie na chrzty, a ja dalekooooo w lesie i....nie wybieram sie do sklepu bo nie mam jak.....I tak na codzien chodze jak dziadowa Duzo wczesniej pisalam dlugiego posta, kolejny raz mi wcielo i...odechcialo mi sie pisac:/ W usypia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Hej! listeczko---gratulacje i oby tak dalej :) A foteczki super :) hmm zastanawiam się jak będziesz wyglądać na chrzcinach w samych koralach :P: P :P Aniaania---->Michaś (jak zawsze boski) ;) Magda---> będzie ok :) buziole dal Oleńki Joanna---->buziaczki dla W... wierszyk jest niesamowity (dostałam go jakiś czas temu na maila i pamiętam że wysłałam wtedy koleżance w ciąży :) ) Kasik--->ale ten Twój mały mężczyzna rośnie :) PaniMisiowa--->???????????? Lady i dla Julki oli, doth_s, malolepsza, wica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 18, 2007 dorotka_________dziś kopiłam na szczęście zieloną koszulę satynową - śliczna:) wiec w samych koralach nie wystąpię a na chrzciny z tego co mam wymyśliłam fajną kreację:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Dzien dobry!! Jak nie było to nie było, a teraz się posypało - widać początki drugiego ząbka!!! Czyli rosną nam dwa jednocześnie! Wczoraj po południu i wieczorem widać było, że Michasiowi bardzo dokuczają dziąsła, posmarowałam Mu nawet Dentinoxem (polecam, bo naprawdę działa), ale za to noc była cudowna i mam nadzieję, że już tak zostanie, ani razu moje Słonko się nie obudziło. Idę zrobic sobie kawkę, zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Witam! Joannaz--->jak nie urok to... a te chłopy to są takie uparte (zdrówka dla Taty) Aniu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 19, 2007 joanna___________może w odczuł, ze coś się złego dzieje... aniania______________nie śpię od 9.30! i też właśnie piję kawkę:) Majusia właśnie wstała. Dam jej zupkę i na dworek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 19, 2007 no ładnie, już prawie 10, a tu wszyscy śpią.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 19, 2007 a ja dzis wymiekam, pierwszy raz taka noc od porodu.... W sie budzil co chwila, bardzo niespokojny, kataru nie, goraczka nie, brzuch nie, dziasla twarde- wiec zeby nie... Niech te cholerne dni mijaja, chce do mamy juz jechac, musze odpoczac wreszcie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Ps. Jeszcze mama dzwonila,od rana wozi Ojca po szpitalach i lekarzach (na sile,bo On lekarzy nie uznaje): chyba w nocy zawal mial.nie...pozwolil karetki wezwac :!!!!!!! Niech go tylko dopadne,zrypie na czym swiat stoi !!!!!!!! Stery a durny,moj Syn ma miec dziadka zywego a nie....znicze nosic na grob :( To jest serce,ulamki sekundy decyduja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 19, 2007 magda________________jak badanie??!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Pani doktor powiedziala ze wszystko jest prawiodłowo nie ma zadnych ubytków ani nic wszystkie żyły są drozne i Ola posiada prawidłowo rozwinięte serce. :D i arytmiii Pani doktor tez nie widziala (słyszała) ogólnie jestem BARDZO ZADOWOLONA :D :D :D za wszystkie kciuki :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Magda--->kamień z serca :) super!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 19, 2007 magda,super Posmarowalam W dziasla Dentinoxem zelem i proszkiem z Anglii na zeby i...zasnal:to chociaz....juz wiem co jest grane...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Joasiu - ten żel działał na Michasia już 3 miesiące temu....a zębów wtedy wcale nie było.....on chyba ma coś w sobie, albo te dziąsła bolą dużo wcześniej Listko - zazdroszczę...9,30 to moje marzenie.... Dorotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 19, 2007 aniu to wlasnie jest to: ze jednemu dziecku sie 3 dni wyzynaja, a innemu...5 mcy, czy zeby czy nie pomoglo, a dziasla rzeczywiscie....duzo predzej bola.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 19, 2007 magda__________________________a to super!!!! jaki prezent na święta !!!teraz można się radować:):):):) Może ja też ten żel na zęby na wszelki wypadek zakupię:) A ile on kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Hejka Kobiety cieszę się, że pamiętacie tutaj o mnie i od czasu do czasu gdzieś tam przewija się jeszcze mój nick! Ja choć mało tutaj jestem i mało piszę to od czasu do czadu odwiedzam Wasze dzieciaczki w bobaskowie .... no i tam też muszę nadrobić zaległości w pisaniu nie wspominając o dodaniu fotek! :)) Listeczko buziaczek dla Majeczki która przesypia tak dużo... Julka już od dłuższego czasu ma unormowany cykl posiłków w ciągu dnia oraz spania! Wczoraj to pobiła rekord bo od 20.30 do 12 rano i ciągle zaglądałam do niej bo nie wierzyłam i się bałam czy coś jej się nie stało. Oczywiście dwa mleczka wypiła przez sen :)) Listeczko oduczyłam w nocy Julcię pić mleczko bo w zamian podawałam herbatkę i pomogło. Ogólnie śpi do 8.30 - 9.30 oby jej się to nie zmieniło za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 20, 2007 magda SUUUUPER WIEśCIE CO DO OLEńKI :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 20, 2007 witajcie Dziewczynki, kciuki pomogly, dziekuje Dorotka____specjalnie dla ciebie, bardzo swiezutkie wiruski++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 20, 2007 WITAM SERDECZNIE!!! Małolepsza - G R A T U L A C J E - jakie super wieści z rana!!!!! Oczywiście czekamy na częste relacje co u Was :) Ladybird - wow, te godziny spania Waszych dzieci mnie powalają!!! Wychodzi na to, że tylko mój Michaś potrzebuje tak mało snu:) Joanna - dokładnie, najważniejsze, że pomaga. Listko - spojrzałam na cenę, ja płaciłam za Dentinox 21,70. A mój Michaś miał wczoraj niestety poważne problemy z zaśnięciem, zasnał dopiero o 22 i to ululkany, nie chce Go tego uczyć, ale padałam już na twarz i po prostu musiałam Go uśpić....w dodatku nie było widać by coś Go bolało, chciał wariować po prostu, skąd On bierze siły???? Obudził się o 4 z płaczem i łapką w buzi, bolały Go dziąsełka, ale żel pomógł, usnął dalej i o 6,25 pił mleczko i to był koniec spania...o szczęściary, ktore śpią do 9......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 20, 2007 aniu to te cholerne zeby!!! Ja W przed snem wysmarowalam dziasla i.......dzis nocka super, spaljak zarzniety,tylko jedno picie i karmienie:):):) malopelsza__________zaciazylas?G R A T U L A C J E I... odpoczywaj na zapas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 20, 2007 malolepsza GRATULUJE :D :D :D - pogłaszcz fasolkę :D ladybird Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 20, 2007 małolepsza_________________gratulacje wielkie!! jak ja się cieszę kwiatek] pogłaszcz brzusio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach