Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elinusia22

dziwny bol po lewej stronie malenkiej co to moze byc???

Polecane posty

Gość Elinusia22

Mam dziwne bole po lewej stronie mojej "malenkiej",ktore jakby promieniuja na zewnatrz.Bardzo ciezko jest opisac to uczucie,ale jest to bardzo nieprzyjemne,nawet reki nie moge polozyc po lewej stronie,bo bardzo boli...nie mam zadnych uplawow,ani innych wydzielnin,jedynie przy oddawaniu moczu bol lekko sie nasila.Boje sie ze to moze byc jakis guz lub cos podobnego bardzo prosze o rade...

ja też miałam taki ból,nie mogłam dotknąć ani nic,co się póżniej okazało to siniak,musiałam się gdzieś uderzyć,czasem tak bywa,że się uderzysz a nawet nie wiesz gdzie i kiedy,i dopiero siniak w tym miejscu jest oznaka ze sie uderzyłaś:) Wiec może też to tylko jakieś zbicie czy coś,ale dla pewności udaj się do lekarza jeżeli ból nie minie.Jakby był guz to bys go wyczuła zanim jeszcze zaczoł by boleć.Trzymam kciuki:)

Gość podobnie
ale mnie bolało po prawej stronie, najpierw myslałam ze to wyrostek, ale poszłam do ginekologa i okazłało sie ze torbiel na jajniku, i radze Ci idź do ginekologa czym preczej, bo mozesz mieć torbiel albo zapalenie przydatków!! Z tym nie ma żartów!!