Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona mocno

5 lat w zwiazku bez sexu?

Polecane posty

Gość zdziwiona mocno

ostatnio kolezanka mi sie przyznala, ze nigdy nie kochala sie ze swoim facetem..ba nawet nie mieli nigdy zaawansowanego petingu itp...normalnie nie chcialo mi sie wierzyc....ani on aani on nie sa gorliwymi katolikami...a jako przyczyne powiedziala mi, ze jej to nie jest potzrebne i przytulanie wystarcza..a maja przezd soba cale zycie. Czy ktos jeszcze tak ma?

Gość Joanna DArc
jestem w związku prawie rok i postanowiliśmy ze do ślubu czekamy:) Dobrze nam z tym jak na razie, ale dodać muszę że i ja i mój chłopak jesteśmy praktykującymi katolikami, co nie znaczy dewotami:):):) Natomiast gdyby nie wiara to na pewno byśmy nie mieli tyle siły.

Gość ok dobra moze
to jest wzniosla idea. ale ja nie wyobrazam sobie niewyprobowania meza przed slubem w dziedzinie seksu! ludzie przeciez to jest jedna z fundamentalnych sfer bliskosci!

Gość zdziwiona mocno
no wlasnie dlatego mnie to zdizwilo...rozumiem gdy przez ludzi przemawia glebokie oddanie swoim zasadom, a tutaj? dziwna sprawa...

moja koleżanka..żyje w białym związku prawie 10lat....nie lubi sexu i jej wystarczy przytulanie...wyglada jak z modelka..no a mąż moze sobie na nia tylko popatrzeć ewentualnie poglaskac..

Gość ja w to nie wierzę to sciema
to jest chyba niemozliwe, to ze ona tego nie ptrzebuje to ja rozumiem ale ze on???? 5 lat?o rany... ja jestem w zwiazku prawie 2 lata i tez sie nie kochalismy bo ja nie chcialamale peeting uprawialismy baardzo zaawanoswany. ale on juz nalega,ja tez juz tego chce wiec na pewno to juz niedługo

Gość taaa
jasne, 10 lat w białm zwiazku?? nie wirze w takie bzdury. zaden facet nie wytrzyma bez sexu. jesli to prawda co piszecie to na bank tacy faceci mają lub będą mieli kochankę

no sex to nie wszystko ale wierzycie ze facet nie chce się kochać i ze wystarczają mu pocałunki??

Gość Wielkie Oczy
Nie wierzę, że facet wytrzma tak długi czas bez seksu i to nie dlatego, że oni są tacy czy siacy, oni są po prostu ludźmi, a człowiek nie jest stworzony do abstynecji seksualnej - no chyba, że wkraczamy w sferę wiary i ducha, tu jestem w stanie uwierzyć w czyjąś czystość (choć cy do końca...??)

Nie wiem jej czy mąż ma kochankę czy jej nie ma...Raz tylko miał przez miesiąc dzień w dzień jak chcieli miec dziecko..Ona ma zahamowania przez matkę,bo jej nawmawiała róznych dziwnych rzeczy..osobiście mu współczuję bycia z nią..no ale widac ja kocha skoro sa ze soba tyle lat

Gość normalna baba
a po co wogóle z tym czekać sex jest przyjemny i jest jedna z naszych naturalnych potrzeb jak jedzenie( tak myśle:)), pettingi sretingi po co to? ludzie idzcie na całośc , nie udajcie świętych bo i świety konia sobie walił więc co za róznica to tez jakby sex . Pięć lat i nic...hahahhahahaah smiechu warte

moja kumpela jest facetem 3 lata i tez sie jeszcze nie kochali, on nie chce... cos z nim nie tak chyba :/

Gość może tak być
Jeżeli kobieta nie potrzebuje nic więcej oprócz przytulenia i pieszczot to co powinien zrobić facet ? Nic na silę . Facet może oberwać w michę od kobiety i na tym się skończy. Kobieta również może być aktywna moim zdaniem i jeżeli pozwoli facetowi na trochę więcej to dla dobra związku , więc bądzcie kobiety aktywne i nie czekajcie na pierwszy ruch faceta. Spotkałem kiedyś taką kobietę , którą matka nastawila, że faceci są jako 'zło' i teraz dorosła kobieta starą panną została przez Mamusię , słyszałem o wielu takich kobietach , których Mamusie obawiając się o życie w samotności zrobiły wszystko co możliwe aby córeczka została w domu.

Gość brak seksu
tyle czasu i zero seksu? cos jest nie tak, ja tez kiedys nie mialem potrzeby seksu, bo bylem sam, a jak juz bylem z dziewczyna i sie calowalismy i piescilismy to doslownie mnie rozrywalo od srodka, ona nie chciala, a ja bylem tak napalony, ze musialem konczyc w kiblu, bo spac nie moglem tyle tej spermy zbieralo sie we mnie.

Gość bellaaa
a jestem z chłopakiem ponad poł roku i nawet nie mysle o seksie.. nie chce.. po co skoro jest petting.. mi to wystarcza i tez nie za czesto.. seks wole zostawic na potem mam dopiero 19 lat :)

Gość e-izabeth
19 lat i peting to tez szybko a strona emocjonalna? juz macie swoj jezyk, dialog, itp? to wazna ztsrona zwiazku, bez niej ani rusz:) a 5 lat to albo juz slub albo jestescie tylko tak ze soba:)

Gość e-izabeth
nie mam zabawek:) ale wiem, jakie rzeczy robia te wyzwolone lokalowe kobiety, pomyslałam, ze to moze nas roznic w zwiazku, ale im bardziej znam jego serce wiem, ze nie:)

Gość bellaaa
w sumie moze to i racja.. ale ja w ogole dziwnie zaczełam moje zycie uczuciowe.. nie tak jak bym chciała.. poza tym z chłopakiem robimy to zadko tylko wtedy jkiedy jest jakas specjalna okazja lub kiedy mam y na to razem baaardzo duza ochote :) jak ja kocham mojego misia :*

moj to nawet nie wytrzyma jednego dnia..a co dopiero 5 lat;/

Gość KOLA1546
Ja jestemw związku od ponad dwóch lat. Kochamy sie od pół roku i wcale to nie zaszkodziło naszemu związkowi, wręcz przeciwnie tylko sie poprawiło:)on jak sam twierdzi uwielbia sieze mną kochać mimo ze nie jestem wyborową kochanką(on jest moim pierwszym) jeśli dwoje ludzi naprawde mocno kocha to seks jest dopełnieniem tej miłości:):):) i całkowitym oddaniem sie drugiej osobie:)

Gość Petting ...
jest bardzo wazny w dalszym współżyciu, po prostu poznaje się partnera/kę jego/jej czułe punkty ... Moim zdaniem to wstep do współżycia, UDANEGO WSPÓŁŻYCIA ... PS To co pisze "NORMALNA BABA" to dla mnie jest śmieszne, nie chce tutaj nikogo obrazić, ale to dla mnie ble ble małolaty, ktora nie ma pojecia o seksie :-D

hmm..moj o dziwo mowi ze ejstem najlsesza kochanka jaka mial :))) a o njest przeciez moim pierwszym partnerem :) ale taka prawda,ze jaki facet w lozku ,tak iw zyciu.. jezlei bedize sie kochac w skarpetkach.....myslal ylko zeby siebie zaspokoic to kiepsko z nim ;/ wiec trzeba uwazac z kim ma sie do czyeniani;/ a moz ejakis sadomaso :D

Gość e-izabeth
jaki w zyciu, taki w łozku:) hmm taki co czule obejmuje, lubi tulic, jest super w lozku, bo wie, co to czulosc, ktora kobieta tak ceni:) :)

Gość llulu
a ja jestem ze swoim chłopakiem od miesiąca i już się kochaliśmy nieraz i w ogóle tego nie żałuję-kocham go na zabój :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
nie rozumiem dlaczego tutaj jest tylko mowa, ze mezczyzni nie moga wytrzymac bez seksu a kobiety tak. Jesli kobieta wytrzymuje tyle lat bez seksu lub nawet dluzszy czas to ma raczej problem i powinna z tym sie zwrocic do lekarza. Nie mowie tutaj o bardzo mlodych osobach, ktore dopiero odkrywaja seks, ale o dojrzalych kobietach. Ludzie przestancie myslec, ze kobieta nie potrzebuje seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

groosia ---> Skoro Twój nawet dnia nie wytrzymie (pewnie to wyolbrzymienie), to współczuję Ci. KOLA1546 ---> Właśnie: \"seks jest dopełnieniem tej miłości i całkowitym oddaniem sie drugiej osobie\". Dlaczego więc całkowicie oddawać się komuś, komu nie przyrzekło się dozgonnej miłości? :O

Gość llulu
zgadzam sięz Tobą!!! A co kobieta,to nie człowiek?! Też seks lubi i to bardzo-niektóre może nawet bardziej od mężczyzn :)

Gość wwwaaaaaaaaaaaaaaaa
mirabelka-pestka powiedz mi czty Twoja kolezanka pisałas ze wyglada jak modelka.. cos mi to przypomina..miałąm kiedys taka znajoma miała anoreksje, chudzinka taka, ładna była, ale zakopmleksiona ciagle wydaało jej sie ze jest gruba, wiec nie mogła sie kochac ze swoim facete, ani nawet pettingu uprawiac bo miała wrazenie, ze jej tłusty tyłek jest oblesny i ze on bedzie sie smiał a tak naprawde nie miała ani grama tłuszczu Ona miała anoreksje, a podobno, jak sie bardzo schudnie to apetyt na seks tez spada...bo taka anorektyczka. to ani nie je, ani nie pije alkoholu ani nieuprawia..seksu.. bo chce byc "czysta" miec dyscyplina...sama sobie łanuch na szyje zakładała wszyscy faceci ja chcieli miec..a ona w ogole o seksie nie myslała była bardzo uduchowiona on sie troche meczył, przez to ogladał sie za innymi, nawet zdradził