Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nic nie sugeruję. To powiedz, co to miało być? Gdzie indziej mogłaś zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, G i n a napisał: I tak mam twoją zapisaną. Całkiem przystojny jesteś. Uhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Kłótnie w zwionzku wyszły na publik. Iskra czeka na pierscionek i dlatego taka drażliwa wstała nocą na guwnoburze. Nie rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: To powiedz, co to miało być? Gdzie indziej mogłaś zapytać. O coś pytałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Tera mają zniżki w aparcie kup jej jakiś ring smigola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Takie byś trzymał do śmierci kafeterii Tak samo jak jędrną pupcię Madzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: O coś pytałam? Napisać. Lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu I szlorze też coś kup bo się jeszcze na życie targnie i będziemy musieli udawac ze nas to ruszyło bo to jednak człowiek byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Napisać. Lepiej? Nie rozumiem postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: I szlorze też coś kup bo się jeszcze na życie targnie i będziemy musieli udawac ze nas to ruszyło bo to jednak człowiek byl Ssij kij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Ssij kij. A długiego masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Pył na wietrze napisał: Foty wjechały i nagle "nie przejmuj się". A teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Haa Haaa saas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu Haaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: A teraz? Co teraz? Pamiętam co napisałam 15 minut temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Ten kij który kobyle bo zadzie wale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Pokaźny konar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Co teraz? Pamiętam co napisałam 15 minut temu. Dobra nieważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Ķurwa mac zawsze p na b zamieniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Chyba mam dysflekcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Chyba mam dysflekcje Dyskmozgie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Ale jakie to ma znaczenie gdy siedzę na mrozie pod dykta i nie mam nawet chleba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Dobra nieważne. Jak się zepniesz na ilość słów jaką chciało się Tobie pisać tu do innych, to może Cię zrozumiem czego chcesz teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu Malowany weź ustaw te babofony do pionu. Zero ogłady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Smerfetek napisał: Jutro temat zniknie i będzie udawanie normalnej I będzie od tutek wyzywac po czym da ciała za gorzale i posiłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Pokaźny konar Ode mnie jeszcze nie doszło? Zdjęcie dużo waży, więc może to trochę potrwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 3 godziny temu Masz jakiś problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Ssij odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach