Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak napisac smsa facetowi ktory mnie olał, jest twardzielem

Polecane posty

Gość do lalineczka
dokładnie tak- z tym ze nie chodziło o kase ani zadna pozyczke tylko o pewna rzecz inna, ale to nie wazne jaka, to nie chodzi o zadna pozyczke,,,,wytłumaczyłam sie poprzez sms, ale on mnie olał, chyba nie uwierzył

Gość ojejej
dziewcze drogie. powiem Ci, ze najlepiej zrobisz milknac teraz i dopiero jak cos bedzie chcial od Ciebie (cokolwiek to bedzie) odpowiesz mu cos, na co zasluzyl, chamskiego czy nie, niewazne. teraz nie ma co, Tobie bedize lzej, ale jego to nie ruszy, znam takich. nawet sie nie przejmie i tylko bedzie mial zwale z Ciebie. powaznie.

Gość Michalina 7
Zgadzam się z wami,olej tego gościa .To taki typ faceta,który czerpie satysfakcję z tego,że ty się przed nim płaszczysz i ciągle do niego esemesujesz,on wtedy czuje się taki męski i porządany,a tak naprawdę to śmieć nie wart zachodu!Jest tysiące innych,bardziej interesujących i bardziej wrażliwych na tym świecie.On na ciebie nie zasługuje,stać cię na kogoś lepszego.

Gość xxxxxxxl
haha nie rób z siebie głubszej niż jesteś. dobrze ci tu podpowiadają daj se spokój. koleś cie olał na całej linii, a ty chcesz mu jeszcze coś pisać, tak jakby ci na czymś zależało. nie poniżaj sie.

Gość santi_23
nie lubię dziewczyn latających za facetami. Bez przesady!!! Poza tym dziewczyny nie mogą zrozumieć, że jak facetowi zależy to zrobi wszystko a jak nie to zbywa. OTWÓRZ OCZY KOBIETO I DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ.

Gość madzialkaaAA6
osobiscie oblalabym kolesia !!!!! niech spierrza !nie daj nie dziewczyno !!! to my powinnismy byz adorowane... :P ale tak serio to chlopak nie moze widziec ze Ci zalezy a jesli juz bedzie mial calkowita pewnosc oleje Cie..wiem z doswiadecznia.. bo sama olewam chlopaka ktory jest maksymalnie nachalny.

Gość matolek
nopisz mu "wyruchaj mnie" zoboczysz ze odpisza

Gość bliska
przeciez jak mu napiszesz, że jest twardzielem, to mu niechcący powiesz komplement....niestety on o tym, co chcesz napisać wie lepiej od ciebie i chciał, żebys tak własnie pomyslała, więc możesz sobie darować... wyjdzie jak brzęczenie upierdliwej muchy... jeśli chcesz mu dac do myslenia, to masz tylko jedną szansę - zamilcz, a jak sie do ciebie kiedykolwiek odezwie, to nie odpowiadaj...wtedy moze coś mu dasz do zrozumienia... ale jestes taka podkręcona na swój pomysł, że jak znam życie, nie spoczniesz, póki nie zrobisz czegoś głupiego i zmarnujesz okazję...