Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooniania

czy seks na trzeciej randce zle swiadczy o kobiecie?

Polecane posty

nie ,nie kojarzy mi sie tylko z seksem tylko szlag mnie trafia jak czytam takie tematy jak ten:O nie mam definicji na której randce trzeba/można to zrobić.Trochę żyje na tym świecie i nauczyłam sie jednego-----facet może żle o Tobie mówić nawet nie śpiąc z kobietą

Gość Kirył Kiryłowicz Kozodusin
Niech by tylko próbował ktoś faceta rozliczać! Ręce precz od rozliczania faceta. A kobieta musi się dobrze prowadzić...

Gość frufru
jestes dorosła? mialaś na to ochotę? ...jesli tak to w czym problem?

przecież takie oceny moralne wiążą sie czysto z prokreacją i rolami w niej :O 🖐️ dlatego kobieta będzie gorzej oceniana bo to ona zachodzi w ciążę a co za tym idzie jej aktywność seksualna źle wróży facetowi na to że to będzie jego dziecko :P a w drugą stronę to mniej istotne bo zapłodnienie x innych nie jest kilkuletnim zobowiązaniem... no teraz jak się ma testy dna i sądy to może być ale nie kiedyś a wszelkie mechanizmy biologiczne ukształtowyły się bez takich cudów techniki i tyle :P

Gość ladonna Bonita
A ja byłam kiedys z kims w tzw seź układzie tylko że ja się zakochałam w nim a on we mnie nie po 7 cach zerwwał ze mną ja to strasznie przezyłam ,on zwiazal sie z inna kobieta ktora tak dala mu popalic ze musial leki uspakajające brac ,jakos los nas znow ze soba związal do tego stopnia ze dzis jestem w 4 mcu ciązy a w sobote bierzemy slub:-) Potem mi powiedzial ze on tez mnie kochal tylko nie wiedzial czego chce i teraz tylko on non stop mi mowi ze mnie kocha ja tez go kocham ale zadra została...jednak chce z nim byc:-)

no bo na tej 3 randce sama kobieta sie puściła,facet przy tym nie było:O z resztą życie seksualne jest rzeczą intymną ,i każdy powinien siebie pilnowac a nie innych:P;)

Puszczająca się na trzeciej randce kobieta jest nie ma godności. Jest zwykłą zdzirą.

Jak dla mnie to możecie się bzykać na pierwszej randce, na dziesiątek, po roku, po ślubie albo wcale... Tylko jednego nie wiem - czy naprawdę cipa Wami rządzi? Pożądanie pożądaniem, ale po coś dostaliśmy ten lepiej rozwinięty mózg...

Gość Ju........................
A mnie denerwują te metody sprawdzania kobiet przez facetów - da szybko-idzie w odstawkę, bo puszczalska, nie da-ujdzie, byle następnym razem dała, a jak nie da następnym-to cnotka niewydymka, więc odstawka. :o

A mnie denerwują te metody sprawdzania kobiet przez facetów - da szybko-idzie w odstawkę, bo puszczalska, nie da-ujdzie, byle następnym razem dała, a jak nie da następnym-to cnotka niewydymka, więc odstawka. a nie denerwuje cie, ze kobiety biora je pod uwage i traktuja jak kompas? a co do tego bardziej rozwinietego mozgu, to czytajac to forum mozna miec duze watpliwosci :-) swoja droga ciekawe co z tapirami :-)

Wypluj to określenie, Samiczko... Tak mężczyzny nie wolno Ci nazywać...

Gość nie mogłabym
isc z facetem do łózka na 3 randce ani zadnej kolejnej przez kilka miesiecy.. Ja dałam mojemu 3 miesiace trak zwanego chodzenia i w sumie 6 znania sie.I wydaje mi sie ze za szybko.. :/

BNB ogólnie mam to w dupie co tutaj piszą faceci:P po za tym facet który prześpi sie z kobietą na 1,2, 3 randce -- by potem powiedzieć do niej /o niej zdzira czy dziwka ,mało tego chwalic sie swoim podejściem kolegom --jest niedojrzałą męskopodobną gnidą :)

Nie ma takiej sytuacji do jakiej by się człowiek nie przyzwyczaił. Wyszło dziś słońce, tapiry poszły się opalać w samo południe...:) A to, że kobiety traktują te metody jak kompas to się zgodzę. Kobiety w ogóle zachowują się jak dla mnie często abstrakcyjnie: czytają jakieś poradniki, stosują jakieś gierki "jak go zdobyć?", zastanawiają się dać czy nie dać... No i gdzie tu miejsce na spontaniczność:)

A metody sprawdzania afacetów przez kobiety już ciebie nie denerwują? :D "po za tym facet który prześpi sie z kobietą na 1,2, 3 randce -- by potem powiedzieć do niej /o niej zdzira czy dzi**a ,mało tego chwalic sie swoim podejściem kolegom" takie zachowania ma głębokie podstawy biologiczne i kulturowe :P ostrzega innych samców przed snuciem dalekosiężnych planów z mało stabilną samicą :classic_cool:

Gość Złoty
Zdzira

BNB no włąsnie już dawno zauwazyłam ze prawdziwych facetów już nie ma:(

Jak to nie ma? A co Ty byś chciała? Takiego przepełnionego testosteronem samca, zdobywcę z pałą do kolan, który biega po drzewach i poluje na mamuty?

takich "prawdziwych" to nigdy nie było jeżeli pamiętasz, ze szkoły to juz starożytni grecy narzekali na zepsucie obyczajów i "jak to kiedyś było lepiej" jacy to kiedys byli ludzie... więc widać, że nic sie nie zmieniło=... zawsze było tak samo a ludzie nierealne ideały umieszali w przeszłości :P

Gość Złoty
pewnie już mu robiłaś głębokie gardło i łykałaś.... :o :o :o Będziesz w piekle się smażyć!!!!!!!!!!!!!!! K......... !!!!!!!!!!!!

Nie denerwuje, po prostu się kobiety dostosowują do realiów.

Gość Złoty
Pewnie miłość grecka tez uprawiałaś!!!!!!!!!!!!!!!!

"A metody sprawdzania afacetów przez kobiety już ciebie nie denerwują?" Nie :D :D Kobieta może się przespać z facetem wtedy, gdy ma ochotę i czuje się gotowa - niezależnie od tego, ile czasu minęło od poznania itp. A jak to facet odbiera, to tylko o nim świadczy. Popieram Sami. 🖐️

14:05 [zgłoś do usunięcia] takze tego 2 Jak to nie ma? A co Ty byś chciała? Takiego przepełnionego testosteronem samca, zdobywcę z pałą do kolan, który biega po drzewach i poluje na mamuty? tak własnie takiego szukam :)

ok to poszukaj ale zaznacz ze do łózka pojdę dopiero gdy kupi mi pierścionek z brylantem w końcu trzeba mieć jakieś zasady;)