Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maine Coon

Ktos ma takiego kota ?

Polecane posty

Nie wiem o jakim topiku piszesz, ale domyslam się, że chodzi o najbrzydszego psa świata... Czy tak? Ja też bym kochała majego kocurka nawet jakby tak zeszpetniał.;) Chociaż to niemożliwe żeby aż tak... ;)

Koty te pochodza ze stanu Maine w USA, są mieszanka dzikich kotów i domowych, stąd u nich taka kita, żeby otulały sie nią w ciężkie zimy. Można zauważyć, ze jak sie nią owiną, przykryja sobie nos. A zimy w Maine sa ciężkie.

Gość rosyjski niebieski

Gość vot on ja vot on

trzyletni kastrowany mane coon , facet , szuka w Krakowei domu jakoscpierwsza@o2.pl

Gość nie czytałam tematu
tylko wtrące do autora topiku, są takie koty, które tylko wygladają jak koty a mają psychike i zachowanie psa. Ciągle się łaszą, nawet machają ogonem na przywitanie właściciela, są bardzo towarzyskie i nie lubią samotności. Niestety nie pamiętam jak ta rasa się nazywa :( ale ogłądałąm je w telewizji :) Fajowe stworzonka :)

Gość hero
ja mam 2 kotki, są przekochane, ale nawzajem się nie cierpią. jedna to zupełny kundelek ,a druga mieszanka z kotem rosyjskim, obie są piękne:) Koty są fantastycznymi stworzeniami!

Gość Dana73
Ja tez mam 2 maine coony 5 miesiecznego Rudiego i 13 miesięczna Leie i jak nigdy nie przepadałam za kotami to te uwielbiam ,śpią w łużku i do zabawy mają bardzo wesołego kompana westa(5,5 roku) który kocha koty