Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimkie

Najwieksze swinstwo jaki zrobil wam facet !!!

Polecane posty

Gość ZuZiNkA
byla=> Z mila checia bym tak zrobila, gdybym wiedziala, ze to poskutkuje. No i obawiam sie, ze innego sposobu nie ma :(

Gość *
Nie no taki świetny temat....... trzeba odświeżyć !!

Gość taka ja
oszukiwal mie pzez pol roku.spotykal sie z inna!!!!!! jezdzila na imperzzy z kolegami a mnie mowil ze jest zmeczony po pracy!

Gość **************
i do gory

Gość julenka
eks nr 1- powiedzial ze chcialbym bym zostala jego zona, zbieral na nasze gniazdko a po kilku dniach oswiadczyl ze znalazl inna kobiete, nawet nie potrafil ze mna zerwac to ja powiedzialam zegnaj eks nr 2- rzucil mnie dla dziewczynki 7 lat mlodszej- pisze dziewczynki bo miala 16 lat a on 23 eks nr 3- zawracal mi glowe ze chce byc ze mna a pozniej milczal przez pol roku Faceci sa dziwni a moze tylko ja na takich trafiam A poza tym spotykalam sie z jednym kolesiem i powiedzial ze nie pasujemy do siebie ale moge z nim sypiac

Gość *
coś nie daje to odświeżanie efektów.. szkoda :(

Gość ...
W CZASIE KLOTNI ZLAMAL MI NOS.POTEM PRZEPRASZAL , BO CHCIAL MNIE TYLKO W TWARZ UDERZYC !!!

Gość Iza-23
Najgorsze było jak przywiązł mnie do łużka i spuszczał sie na mnie pół godziny...a ja jęczałam żeby przestał to na chwile zatykał mi buzie kutasem żebym mu pośliniła i nadal to robił....a na koniec...po prostu mnie zgwałci po chamsku tak że mnie przez kilka godzin bolał(..)skończyło sie na kłutni i od tej pory go nie widziałam...

Gość julia22
zrobil dziecko innej gdy ja bylam w ciazy malo tego zapoznal mnie z nia

Gość nili
moj wlasnie dzisiaj rano wyjechal do mexco a pare dni temu powiedzila mi ze juz mnie nie kocha po 9 latacha malzenstwa dziwne ze jeszcze miesiac temu jak bylismy razem na kubie mowil ze jest najszczesliwszym mezczyna na swiecie wczoraj poznalm prawde ma 20 tenia dziewczyne jego wyznania (muzelmanke) jest podobna do mnie tylko ze ladniejsza pokazal mi zdjecia co do moich dzieic to moge jej sobie zatrzymac bedzie jej odwiedzal czasmi super co? ciekawe jak ja wytlumacze piecioleniemu dziecku ze tatus juz nas nie chce? i wogole jest dla mnie nader laskawy parszywa malpa az mi sie wierzyc nie che ze z tym kims stracilam njlepsze lata swojego zycia z drogiej strony mam dwie wspaniale corki marysie i irmak czuje sie jkbym stracila dusze

Gość olina
mnie bil przez trzy lata naszego malzenstwa bral kiedy chcial i kiedy dowiedzial sie ze jestem w ciazy bil mnie tak mocno dopuki nie zaczelam krwawic zabil nasze dziecko ale w Pakistanie nie moglam nic nikomu nawet powiedziec ledwie przed nim ucieklam mialam 23 lata mieszkalam w obcym panstwie i nie mialam gdzie isc w koncu po latach jestem w polsce i od 3 lat jestem szczesliwa z mezczyzna mojego zycia zajelo mi 10 lat zeby znowu jakiemus zaufac

Gość kangurka
moj chlopak oznajmil mi kiedys ze jest gejem wiec mnie nic wiecej chyba w tym zyciu nie zdziwi :)))))))))))

Gość o co chodzi

Gość *
o ten tramwaj co nie chodzi

Gość oszukana
To wszystko nic w porownaniu z moim przypadkiem. Facet z ktorym bylam juz jakis czas, jechal za granice i na wszelki wypadek dalam mu swoja karte bankomatowa z ktorej nie omieszkal skorzystac placac nia w burdelu . Potwierdzenie przyszlo po miesiacu od jego przyjazdu.

Gość *Paula
OSZUKANA że jest to "niczym" w porównaniu do pozostałych.. przypadków to nie powiedziałabym jednak zachował się rzeczywiście jak ostatnia świnia :/ Wiesz żywcem bym chyba takiego.... uhhhhhh krew się w żyłach gotuje na samą myśl, nie dość że zdradził to jeszcze śmiał w tak perfidny sposób :O

Gość smutna.
a mnie po 4 latach znajomości (z czego rok małżeństwa) pobił, wręcz zakatował, o mały włos mnie nie zabił rzucając o płytki,bo chciałam od niego uciec. sama "wylizałam" się z ran i nadal z nim jestem. od tego czasu minęły juz dwa lata,wiecej mnie nie bił,ale nadal chce odejść. a najgorsze jest to, że wszyscy myślą, że to taki wspaniały facet, kochany mąż...

Gość smutna.
pzrypomniało mi się, że potem pobił mnie raz jeszzce, i dusił szalikiem i może by mnie udusił gdyby obcy facet na ulicy go nie pobil. uciekłam. prosił przepraszal, znów wróciłam. a jak boli...może byłoby lepiej gdyby mnie wtedy udusił...

Gość hyyy
powiedział, że ma żonę i syna w moim wieku :P

Gość Cherry Blossom Girl
Z moim było tak: 1. Miałam zapalenie przydatków (obecnie znaleźli torbiele) boli jak cholera. Poprosiłam byłego żeby szedł wolniej, a w odpowiedzi usłyszałam: "Nie pchaj choroby w relacje między nami". po paru godziach: "Jedź już, mnie głowa boli, chcę się położyć" 2. Na początku chodziliśmy za rączkę, buziaczki, kolanka, nagle przestał szukać mojego dotyku. pewnego dnia walnął tekst: "nie lubię chodzic za rękę, całować się w miejscach publicznych. To mnie krępuje" :D 3. Walentynek nie obchodzi bo święto amerykańskie, dnia kobiet też nie - bo socjalistyczne. 4. umawiał sie na spotkanie, i zmywał się po 15 minutach. 5. zawsze o 18 uciekał, bo mamusia czeka na niego o 19. 6. Jadę do niego ok 2h. w jedną stronę. on: "wpadnij może na 15 minut?" 7. pod jego domem: "gdzie idzesz?" "Sprawdzić o której masz powrotny autobus." "I ok której mam?" "za pół godziny." Rozstanie: "wiesz Cherry, nie kocham cię." "wiem" "Co?!?! Jak to...? Dlaczego...? Skąd...?" Teraz najlepsze: facet ma 26 lat, jest asystentem na uniewsytecie. BUHAHAHAHAHA

Gość Cherry Blossom Girl
Do smutna. Mój pierwszy złamał mi nos i zmuszał do seksu. to był zresztą mój pierwszy raz. Robił awantury za to że sią wyzywająco ubieram w golf i długą, borsuczą spódnicę. (kończyły sie biciem) Przekonał mnie, że bez niego jestem nikim. kilka lat zajęło mi zanim się otrząsnęłam.

Gość stara i głupia
najpierw były oswiadczyny,potem terminy w USC, goście,zaproszenia, zaznaczam, że slub w jego miejscowości, odległej od mojej 500km.Ja sie wszystkim zajmowałam, bo mam więcej czasu itp.trzy miesiące trwałao, az wszystko zapięłam na osttni guzik.Potem juz tylko przymiarki u krawca 9jego frak), a potem radosne oczekiwanie.W dniu slubu omal; nie umarłam ze szczęscia, czekałam , jak we snie na godz.10.I tak czekałam i czekałam, goscie ze mna, a mój luby nawet nie zadzwonł,Wystawił mnie do wiatru, wysłał sms-a,że nie dorósł do małżeństwa i że przeprasza, ale to chyba nie to.Bylismy z soba 7 lat, on ma 36, ja 29.Gosci zaprosiłam do knajpy (i tak była zamówiona), nie było tylkompana młodego.Jego ojciec zasłabł i odwieźli go do szpitala , na szczęście nic mu nie jest.Pozbierałam skrzętnie rachunki i wytoczyłam proces.Przeciwko niemu zeznawała nawet jego mama.Musiał zwrócic80% kosztów.Do dziś jak o tym myslę (mineło 8 mies.) to mi jest niedobrze.NIGDY WIĘCEJ TAKIEGO UPOKORZENIA!!!

Gość Kasixxxxx do UPOKORZONEJ
Drogaupokorzona.. Jak rozwód to jak najwczesniej inie kieruj sie dziećmi. Moja mama też czekała wiele lat. W tym czasie mój ojciec zdążrzył ja kilka razy zdradzić, a mnie i moje siostry wciaż wkurzał. Stracone dzieciństwo, stres, cos z psychiką (leki, nerwy, łatwe wpadanie w histerie) to bilans tego czasu. I niby to miało byc dobre dla dzieci? Dzieci nie są głupie i same sie zorientują co w domu sie dzieje. A ile dzieci mają lat? W sumei to nieistotne.. Ale lepiej teraz niż później, keidy już bardziej sie do taty przywiążą- jeśli jest dla nich spoczko.. Eh..

Gość golas
najpierw łaził za mną 2 lata, a jak sie zgodziłam w koncu z nim chodzić, to zaczął wykręcać różne numery, w końcu przespalismy się, na drugi dzień powiedział "nie wiedziałem, ze jestes taka łatwa" i to było nasze ostatnie spotkanie.:D

Gość qcyk
pozwolilam pocalowac sie na 3 randce a na kolejnej uslyszalam pytanie czy zawsze jestem taka latwa??? mielismy isc na impreze,mial przyjechac o 18,oczywiscie nie przyjechal na czas zadzwonil pol godziny pozniej powiedziec ze jest chory i nie moze ze mna isc a pozniej dowiedzialam sie ze byl tego wieczoru na innej imprezie i w koncu zadzwonil ze przyjedzie,nie przyjechal i nie zadzwonil, przyjechal za to 3 miesiace pozniej i byl bardzo zdziwiony ze nie jestesmy juz razem ja milam wtedy 20 lat a on 28

Gość do pow
pocałował na trzeciej randce a ty byłaś łatwa. Akurat! Na pewno powody były inne. Na trzeciej randce zwykle idzie się już do łóżka a nie całuje! ;)

Gość Ty ... stara i głupia
Ty kobieto na kolanach powinnać do Częstochowy zasuwać! Ale byś się wtopiła w tego faceta!!!