Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimkie

Najwieksze swinstwo jaki zrobil wam facet !!!

Polecane posty

Gość byla
akwas!!!! powaznie????????????

Gość byla
akwas!!!! powaznie????????????

Gość Aronia
rrrrany.... serio? :o to chyba pobiło wszystko...

Gość juli juli
Pytanie do poprzedniczki poprzedniczki poprzedniczki--- w ajich okolicznosciach dowiedzialas sie o tym ze zaliczyl twojego brata??? Są parą??

Gość kajka
moj ex maz mial romans z moja kuzynka. ja lezalam w szpitalu z zagrozona ciaza, a oni mieli wolna chate :). wyprowadzil sie "na chwile" do mamusi 3 miesiace po urodzeniu naszej corki, zeby przemyslec sprawy (wtedy jeszcze nie wiedzialam jakie to sprawy - bylam zupelnie oszolomiona, ale uznalam, ze pewnie meczy go male dziecko i musi troche odpoczac). nie odzywal sie kilka miesiecy, a kiedy juz sie odezwal zaproponowal mi rozwod bez orzekania o winie :)

Czytam wasze wypowiedzi i zastanawiamniejeden fakt czy wina zawsze leży po stronie faceta bo z mojego doswiadczenia połowa z opisywanych okoliczności spotykała mnie ze strony kobiet i jeszcze jedno czy jest jakas zasada mowiąca o tym iż im fajniejsza kobieta tym gorszego palanta sobie dobiera bo zdaje sie takie wnioski mozna by wysnuc

Gość byla
akwas.... to jak wkoncu bylo z tym bratem?????????????????????

Gość to ja
kajka -- i co jest teraz z tą kuzynką??

Gość kajka
to ja - nie wiem. zerwalam kontakt z nia. z przekazow znajomych osob wiem, ze im tez nie wyszlo. jej malzenstwo rozpadlo sie podobnie jak moje. jest teraz sama

Gość olgga
Kupił sobie działkę budowlaną i zapisał na nazwisko swojej mamusi. Wktótce będzie stał tam dom. O tym fakcie dowiedziałąm się od zupełnie obcych ludzi. Ode mnie rząda lojalności, chce wiedzieć gdzie przebywam i z kim? Ciągle mi grozi!!!! I co Wy na to.........???

Gość olgga
odpiszcie prosze, co o tym myslicie?????????????????????

Gość byla
olgga jezeli to jest twoj maz-to bierz rozwod...a jezeli facet to sie ewakuuj.... poza tym ..czys ty spadla z byka....?????????????????????????????? "im facet mniej wie tym lepiej spi".....nie ma potrzeby zeby o wszystkim wiedzial.... w jaki sposob ci grozi???????

Gość hm
faceci są do d...!!!przynajmniej ci, ktorych ja spotykam.zapewnial mnie, ze mnie bardzo kocha, ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie. A dzis kiedy mielismy się spotkac, nawet nie zadzwnił i wyłączył telefon. I jak tu ufac facetom

Gość olgga
Grozi mi ,że wniesie sprawe o rozwód i , że to z mojej winy.Ja go poprostu nie chce. Dupek nie pomyślał o dziecku , tylko o swojej matce.Martretuje mnie psychicznie..................................

Gość EGO
Ja kiedyś leżałam w szpitalu a on mówił swiom rodzicom że idzie do szpitala odwiedzić mnie i zostawiał małe dzieci i chodził na dziwki. Ja ze szpitala dzwoniłam do domu a jego nie było. Po latach przyznałał się do tego bo go sumienie ruszyło. Uważam że zrobił mi w ten sposób podwójne świństwo. Był i jest bez serca, wstrętny egoista.

Moj poprzedni facet jednego dnia powiedzial mi, ze mnie bardzo mocno kocha, a nastepnego dnia stwierdzil, ze jednak sie pomylil i ze chyba jednak mnie nie kocha... Na szczescie wyleczylam sie z niego bardzo szybko :)

Moj poprzedni facet jednego dnia powiedzial mi, ze mnie bardzo mocno kocha, a nastepnego dnia stwierdzil, ze jednak sie pomylil i ze chyba jednak mnie nie kocha... Na szczescie wyleczylam sie z niego bardzo szybko :)

Gość Kobitka1
Wiecie co kobitki?Ubawiłam się setnie na tym topiku.Z początku myślałam,że trafiłyście na wyjątkowych sukinsynów...ale za chwilę przypomniało mi się,co i ja przeszłam z facetami...Otóż.... Byłam zakochana w pewnym facecie,przyjaźniliśmy się,spotykaliśmy się codziennie,zaprosił mnie na swoją studniówkę,byłam strasznie podekscytowana...kupiłam buty,sukienkę,pożyczyłam biżuterię...to miał być mój pierwszy "dorosły" bal...a on na 5 dni przed studniówką odwołał zaproszenie,powiedział,że idzie ze swoją "byłą". ...Dziś jest moim mężem...

Gość Kobitka1
Już jako mój mąż zdradził mnie ze swoją (10 lat młodszą ode mnie ) hostessą.Dzwoniła do niego jak byliśmy na wczasach za granicą(np.w porze śniadania),rachunek za telefon przyszedł na 495zł!!

Gość Kobitka1
Wyszłam!! I jestem od 12 lat jego żoną! Ale dalej... Tak się składa,że ta jego kochanka ma wspólnych znajomych z córką mojej przyjaciółki...I w kręgu swoich znajomych przedstawiała zdjęcie mojego męża (!), jako swojego chłopaka!! A ile się od tej córki mojej przyjaciółki dowiedziałam o sobie?? Ho!Ho! ...ze mnie to niezła jędza, niewiem tylko czy były to jej wymysły, czy mówił tak o mnie mój mąż,żeby wzbudzić w niej współczucie...

Gość Kobitka1
A jak ja wychodzę do kawiarni czy na piwo z koleżanką, to mój mąż zawsze dzwoni do moich koleżanek na komórki(ma skopiowaną moją książkę telefoniczną !) i prosi mnie do telefonu pod byle pretekstem:jak się bawisz?...wiesz ,nie mogłem sie do ciebie dodzwonić,więc zadzwoniłem do ...(Joli,Eli,Danki...itp)... Niezły obciach mi robi..ha!ha!

Gość Kobitka1
Dzięki Kasiulek za radę (hm...mój mąż jest ubezpieczony na 100.000 zł), do wszystkiego się można przyzwyczaić...jakoś chyba nabrałam do tego dystansu... Wierz mi,że jak to wszystko pisałam, to śmiałam się sama do siebie (a może z tej bezsilności...,a może ,że faceci są tacy beznadziejni...,a może ,że jestem taka głupia...)

Gość Kobitka1
To co przeszła Kajka to dopiero szok!! Czy faceci nie mają sumienia!?

No coś Ty! Ty jestes glupia?? Sorry, ze to napisze, ale Twój mąz, to skończony glupol!!! I nie ma inej możliwosci! Trzymam kciuki za to, zebys byla szczesliwa, bez wzgledu na męża :)

Gość Kobietka 38 Kraków
Codziennie (od momentu przyjscia z pracy) gapi sie w TV a potem zasypia z pilotem w dłoni...oj

Gość Kobitka1
No to jeszcze parę słów dopiszę,może którejś z "kobitek"ulży, że nie tylko one tak mają... O tym,że mnie mąż zdradza dowiedziałam się jednego dnia wieczorem, a on miał "wyjazd szkoleniowo-integracyjny" na drugi dzień rano (i to na cały weekend!!) oczywiście wyjazd firmowy czyli również hostessy.Dałam ultimatum,albo nie jedzie ona albo on nie jedzie...Powiedział,że nie będę mu mówiła co ma robić ...i wrócił za dwa dni... Ja w międzyczasie wyprowadziłam się do przyjaciółki,to on jak wrócił i zobaczył,że mnie w domu nie ma to jeszcze nawrzeszczał na mnie,że "cyrki" jakieś wyprawiam...

Normalnie szczyt! Co za idiota!!!! Beczelny cham! Przepraszam, ale musiałam to napisac.

Gość Kobitka1
Kasiulek...dzięki,że mi tak piszesz,to mnie naprawdę rozbraja...Wiesz,bo ja chyba tak o tym nie myślałam...wydawało mi się,że większość związków wygląda jak mój...ale chyba się myliłam...chyba to jednak jakaś anomalia... Natomiast mój mąż ciagle mi wmawia,że jesteśmy idealnym małżeństwem, i że powinnam go szanować i dziękować opatrzności,że on wogóle jest ze mną...dobre co?