Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agacisko

Jedyny facet, z którym mam ochotę na sex, to mój EX

Polecane posty

JUż rok mija od naszego rozstania, a ja nie widzę się w łózku z nikim innym. Owszem spotykam się z męzczyznami, ale kiedy sutuacja staję się poważniejsza robie w tył zwrot, jakbym miała 15 lat. NIe kocham byłego męża i już nigdy nie będziemy razem, ale pod względem erotycznym ;-) niestety nikt na mnie tak nie działa. Był moim pierwszym i jedynym do tej pory kochankiem i może w tym tkwi problem :-( Czy niektóre z Was też tak miały i minęło? Czy co gorsza czeka mnie celibat do końca życia?

Gość DZIEWICE RULEZZZZ
O TYM KRZYCZĘ:D, DZIEWICE SIE PRZYWIĄZUJĄ DO PIERWSZEGO FACETA, MNIA MNIAM, NA ŻONĘ TYLKO DZIEWICA;D

Gość ewrwe
hmm?? Mi mój pierwszy wywietrzał z głowy tydzień po rozstaniu to bzdura że dla każdej kobiety mężczyzna z którym straciła dziewictwo zostanie ważny

Gość DZIEWICE RULEZZZZ
wyleciał, bo pewnie nie taktował cię poważnie, i chciał dobrze tylko dla siebie:P, a zapomnieć to do końca życia nie zapomnisz z kim ten I raz:D

NO to masz dobrze Evre, ja też tak chce. No bo w końcu jestem dorosła i nie mam zamiaru spotykać się z facetami po to tylko żeby patrzeć im w oczy, bo który to wytrzyma ;-D. Poza tym też mam swoje potrzeby ;-) a tu taki klops.

Gość e-izabeth
Poza tym też mam swoje potrzeby tak piszesz a zaraz przeczysz ze jak cos, to uciekasz jak masz potrzeby to nie pisz, ze nic i uciekasz