Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lirenka

Skoczne zagraniczne i polskie piosenki idealne na wesele

Polecane posty

Wpisujcie, Waszym zdaniem, najfajniejsze piosenki zagraniczne i polskie, które nadają się na wesele. Takie przy których można naprawdę się wyszaleć i wyskakać. Taneczne i wesołe.

U mnie bedzie sporo młodych ludzi i wpadłam na pomysł żeby miedzy przerwami zespołu (z doświadczenia wiem, że dośc czesto sobie robią) włączac muzykę z płyt. Coś innego niż polskie przeboje. Chciałabym żeby młodzi tę dobrze się bawili. Poza tym szukam piosenek dla zespołu bo muszę dać im listę czego dodatkowo mają się nauczyć. Jeśli macie jakieś pomysły to proszę piszcie.

Gość aniołek2000
A ja wiem z własnego doświadczenia,że ludzie najlepiej bawią się przy piosenkach w stylu Abby,Boney M,Alexii,z polskich Maryli Rodowicz,Brathanków,Kayah,Blue Caffe,Golec uOrkiestry,a także,muszę was zmartwić disco polo oraz dużo starszych przebojów jak Tyle słońca czy Szybki Bill.Ja już jakiś czas gram na weselach,a raczej śpiewam i często młoda para wymyśla jakieś dziwne piosenki,do których ludzie i tak nie tańczą,a jeden hit w rodzaju Jesteś szalona wszystko zmienia.

Gość dottore criminale
hehe zgadza sie - panny młode ostatnio chcą , żeby ich wesele było "inne' , "z klasą" , wystrzelą z jakimś numerem u2 , a ludzie stoją i nie wiedzą , co to z tym począć. Na wesele to sprawdzone skoczne przeboje i koniec :P Jak ktoś chce gości uraczyć elegancką muzyką , to niech zrobi przyjęcie bez tańców , a muzykę tylko do słuchania

Dziękuję i prosze o jeszcze. Ja nie mam zamiaru robić rockowego wesela ale skoczne piosenki też są lepsze i gorsze i dlatego ja prosz ę o tytułu tych lepszych :-) Pozdrawiam

Gość ich troje
głeboka studzienka złoty krązek szofer gazu ja jestem furman czerwone i czarne\

Gość khkjkghkgh
up

Gość ana*
śą do bani

Gość kasia2020
np. kanikuły :przy tym się ludzie świetnie bawią i tego typu muzyka

...Lirenka,ty wiesz co jest wartościowe i piękne...czas tego nie zniszczył.Kto Ci to zagra?..,każde wykonanie będzie parodią.Ale sprosta temu d-j ,on jeden nic nie robiąc /prawie/,odtworzy to bez-błędnie:)

Jest taki fajny kawałek: Jedzie traktor z pola, coś tam coś tam, traktorzysta młody... itd... Nie znam tytułu, ale to jest u mnie baaardzo popularne, z tym że nie każdy zespół to gra:) Albo przebój ostatniego strażackiego wesela na jakim byłam: w Kwaśniewicach stanął w ogniu dom, jedzie jedzie straż ogniowa itd.... Przy tym bawił się każdy: lekarz, prawnik, sprzątaczka, sprzedawca, nauczyciel, sędzia, itd:-D

Gość chałturnik
Jedzie trakor z pola norma wykonana ponad plan taka jego dola traktorzysci niechaj zyja nam Ref. Wesołe jest zycie przy młodej kobicie przy mlodej kobicie wesoło jest :)

Gość jano
moim zdaniem najlepszą zagraniczną piosenka jest no merci whare do you go