Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiakk

mam dość tej wizyty Papieża

Polecane posty

Gość o kurde a ja dzisaij
ja tam mam blisko do 3 miejsc w których będzie Benedykt i jakos na brak pieniędzy tez nie narzekam ale nie mam zamiru biegac po jakiś łąkach i słuchac politycznych kazań :P:P:P:P:P

Gość o kurde a ja dzisaij
no właśnie dobrze że to napisałaś /łeś, tysiące tysiące, a w Polsce mieszkają miliony ludzi :P:P:P

Gość ojojojojoojj
Uwazajcie bo sie posracie jak przez kilka dni nie upijecie sie o jacy wy biedni Zakaz jest tylko w miastach gdzie jest papiez. Ja dzis widziałam jak sprzedawano normalnie alkohol

Gość jateżtakmam
odsłonięcie jest właśnie, zdejmij czapkę.... i troszkę więcej pokory...

Gość paranoja żeby nrmalnie
nie można było po pracy na piwko skoczyć :O Bo Papież, !!!!!! przeciez ja nie będę z tym piwem stał pod jego ołtarzem jak on będzie wygłaszał kazanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja pierdziele co za kraj!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy gorzej niż w Afryce :O

Gość agaaa1
TAAAAAAAAAAK,ludzie zawsze musza narzekac: ze nie ma nic w telewizji ,ze tylko o papiezu ...ludzie wiecej wyrozumialosci!nikt nikogo do niczego nie zmusza ! Alkohol mozna bylo sobie zalatwic wczesniej byly komunikaty o planowanej prohibicji na ten czas,wielki problem ,ja piwko kupilam wczesniej tak jak i inne zakupy!

Gość paranoja żeby nrmalnie
jakie odsłonięcie???????? właściwie czego ??????? jakiegoś pomnika z Janem Pawłaem II ??????????????

Gość bajra
dla mnie autor topiku jest poprostu DUPKIEM!!

Gość kurde rząd ogranicza
mi moje prawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kosciół wprowadze prohibicję ja pierdzielę w jakim ja kraju żyję???????? Chyba samych dewotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i debili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wzruszona.....
no i napewno zaliczasz sie do jego grona

Gość agaaa1
Chyba w kraju takich ćwoków jak TY skoro nie szanujesz prawa innych do swietosci!

gratuluję wyszukanej dyskusji na wysokim szczeblu:O Swoję drogą wcale się nie dziwię teraz, iż na świecie uchodzimy za kraj złodziei i pijaków, skoro niektórzy nie potrafią wytrzymać bez procentów raptem kilku dni i robią z tego problem na tak kosmiczną skalę :P Ludzie, bądźcie wobec siebie trochę bardziej samokrytyczni i ustalcie sobie lepsze priorytety:P

kurde przecież ja wam nie każe zapierdalać młotami ale możecie wysilić te zakute pały i zrozumieć , że nie każdy przezywa przyjazd głowy Watykanu do swojej ojczyzny tak jak wy !!!!!!!!!!!!!! Po za tym chyba możecie uszanować moje uczucia !!!!!!!!!!!!! ale nie dla was trezba być zakutą pałą !!!!!!!!!!1 a ty jedna z druga taka śiwęta jestes , a tabl. anty nie łykasz?????????? Nie blużnisz, nie oskarżasz nie oceniasz/????????????? coś mi się wydaje że nasz naród dewocieje !!!!!!!!!!1 na czele z rządem, który został wybrany przez takich ćwoków jak wy dewoty jedne :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość agaaa1
A jednak z Ciebie ćwok skoro tak Cie to boli!wylacz telewizor i po klopocie ,chyba ,ze sie chcesz wyzyc tu w necie!

dobrze że mam pochodzenie niemieckie:) tam takiech szopek nie robią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo brakuje takiej ilości ciemnej masy :D:D:D:D:D:D co to do kościoła biegnie po nogach sąsiadki :D:D:D:D

Gość ojojojojoojj
Rany jaki ty głupi jestes... szkoda mi cie bardzo. Z tymi tabletkami to wyjechałes hahahaha. Ja do koscioła nie chodze wcale mam w dupie ksiezy, ale jakos nie przeszkadza mi to ze przyjechał papiez i z checią oglądam transmisje. A to, ze nie popije w weekend nie jest wielkim problemem A jak jestes taki głupi ze sobie nie kupiłes wczesniej alkoholu to teraz cierp baranie

to wpisujcie się na topiku "wzruszłyam się " tam zbierają się dewty ,którym przyjazd odpowiada i wszelkie trudności z tym idące sa dla nich błachostką !! tam jest wasze miejsce !! tutaj wpisują się niezadowoleni !!!!!!!!!! zobaczymy po wyjeżdzie Papieża który topik miał więcej postów !!!!!!!!!!! więc zmykac do swoich i im podywższać miejsce na forum :P:P:P:P:P

Gość agaaa1
Agresor Ci sie wlączyl pewnie z braku alkoholu -myslales o odwyku? Niemcy nie sa zbyt wierzacym narodem dlatego nie przezywaja tej wizyty i jesli by teraz wzdychali nadmiernie do Benedykta to o czym by to swiadczylo?....no chyba nie o naglym nawroceniu?

kurde rząd ogranicza--> twoja wypowiedz mówi sama za siebie i daje swiedectwo twojej wysokiej kulturze i tolerancji. Czemu jestes przepełniony aż takim jadem i nienawiścią? Nie uważam się niestety za zakutą pałę ani dewotkę i to ty swoimi wypowiedziami obrażasz uczucia innych, gdyz po prostu brakuje ci rozsądnych argumentów:P

Gość agaaa1
Ten topik sluzy dyskusji zadowolonych i nie ,wiec kazdy moze sie wpisac! Toczysz juz piane z ust?

Gość agaaa1
Ten topik sluzy dyskusji zadowolonych i nie ,wiec kazdy moze sie wpisac! Toczysz juz piane z ust?

Gość Tak to zwykle bywa i już
Że wierni nie są w stanie nawet drugiego wiernego zrozumieć a co dopiero niewierzących :D:D:D:D:D:D dewotyzm opanował kraj !!!!!!!!!!!!!!

a ja to sie normalnie boje chrzescijan-prawie wszyscy sa FANATYKAMI, moja przyjaciolka kiedys byla ateistka a teraz zostala protestantka i to jest straszne...normalnie nie ma dnia zeby mnie nie probowala nawrocic...swoja droga powiedzcie mi jaki macie dowody ze to BOG natchnal apostolow zeby napisali biblie?///ZADNYCH i kazdy kto nie jest chrzescijaninem to od razu szatan antychryst itd.... ta wizyte papieza tez uwazam ze szopke i osobiscie nigdy nie lubialam ksiezy itd, chociaz do jana pawla II mialam duzy szacunek ale kto nie mial?? a co do benka to ma oczy jak wampir, a tak wogole to nie wiem czemu mam czcic kogos kto sobie na to niczym nie zasluzyl tylko lezy i pasie sie w watykanie za kase innych a od czsu do czasu wyjdzie komus pomachac...to jest zabawne na swoj sposob ale tez tragiczne....boze jacy ludzie sa naiwni, swoja droga nie wiem co katolicy maja do sekt bo sami sa praktycznie sekta tylko taka mniej szkodliwa-niszcza glownie tych co nie naleza aha no ja jestem niedoszla samobojczynia, pogrzebu bym nie chciala koscielnego chociaz moja rodzinka to katolicy wiec oni pewnie tak, ale uwazam ze bezczelnosc uwazaie nas za kogos gorszego, na mnie jak uslyszeli ze sie zabic chialam tylko jakos dziwnie patrzyli, uwazali ze nie slysza co mowie i odchodzili....TO JEST MILOSIERDZIE ITD katolikow jakby ktos nie wiedzial! a nawet nie wiedzieli i nie interesowalo ich to czemu a ja serio chcialabym z kims czasem pogadac :(

Zilonooka. Nie prajmuj sie. Nie tylko ty jesteś wyobcowana w otoczeniu. Katolicy wkrótce zrozumieją ja kościół na nich żeruje oklamując ich. Zobacz, jaka jest histeryczna reakcja na Kod Leonarda da Vinci. Nie twierdzę, że toco napisał jest dokladnie prawda, ale jes faktem historycznym i udokumentowanym, że Jezus miał zone i dzieci. We Francji ród Merovingów . Wszyscy, ktorzy sie tym interesuja i czytają to dawno o tym wiedzą. To jest poczatek końca chrześcijaństwa. A szkoda, bo Jezus miał nam przekazać cos ważnego, aprzez to,ze kosciól klamal i zabijał ludzi, cenzurował ewangelie staje się niewiarygodny... Co z tego, że miał żonę i udane życie osobiste? Jego nauka jest wazna. Biedni ksieża z tym celibatem...

Zielonooka, prosze cie musisz spotkać sie z psychologiem i porozmawiać Jezeli masz takie smutne mysli, to moze byc depresja, a z tym nie ma zartow. Popros lekarza rodzinnego aby napisał Ci np. Fluoxetine 20 mg i zażywaj 1x1 tabl. rano przez conajmniej 6 miesiecy. Poprawi Ci sie nastroj i przestaniesz przejmować sie głupimi i nieczułymi ludzmi.... Ten lek prawie nie ma ubocznych efektów i w wiekszości przypadkach jest skuteczny.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Myśląca chyba niezbyt dobrze wychodzi Ci to myślenie. takich głupot dawno nie czytałam pozdrawiam

Gość no widzę ze są osoby
typu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to dewotki :D zresztą jak większość ciemnoty tego narodu :D:D braki w wykształceniu nadrabiają pokazówką modlitewną:P:P:P

Gość no ta staruchy znowu
zaczynają te swoje modły :P:P:P:P kurde kudzie czy wy rozumu nie macie tylko taką ciemnote dajecie sobie wciskać??????????

Gość zupa z trupa
Wreszcie od dlugiego czasu mam dzisiaj wieczor, zeby sie gdzies wybrac, wyskoczyc na jakies piwko, z reszta planowalam to juz od tygodnia, a tu lipa. Niedlugo niedzielna masza bedzie obowiazkowa, zobaczycie. Żenua kompletne. Wiem, ze sa osoby, ktore chca gonic za Papa mobile, i to super ze tacy sa. Tylko niech fakt, ze ktos sie piwa nie napje w czasie wizytyu Papieza bedzie jego wlasna decyzja a nie pisiorow.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
daleko mi do byciu dewotką. ale wierzyć z fiksyjną ksiązke?? uznać ją za prawde?? czy wyście powariowali?? może przeczytajcie wahadło Faucaulta Umberto Eco. zresztą..co sie bede z wami spierać. napisze tyle że ciemnotą raczej są ci "wierzący" w objawienie książki kod leonarda...żałosne i tyle. łatwowierni jesteście.